Böyle bir monitöre yüksek dpi'li bir mouse yakışır, piksel piksel gezmeni bu ekranı.
Oyunu kurunca geniş ekranı kendisi ayarladı mı? Bu konuda bilgi verirsen sevinirim. Diğer arkadaşlar için yararlı olacağını düşünüyorum...
Dostum oyuna girdim direk Options dan baktım ve çözünürlük direk 1600 deydi yani kendi ayarlamıştı evet, zaten son çıkan oyunlarda da böyle olması lazım herhalde, tadı damagımda kaldı
Valla işte bende de öyle iş yerinde 17 LCD var, 206 ya alıştık mı işimiz zor olacak keza henüz yeni kuracagım eve taşımadım haliyle günlük kullanıma başlayamadık, ama başlayınca ben olmadı onuişe eve götürür getiririm
226bw gerek dis gorunusyle gerek teknik ozellikleriyle daha onde zaten en kral monutoru alsaniz nekadar kullanabilceksinizki estetik ve maddi yonden 226 diyorum ben
Şu anda 226BW kullanıyorum kuzenimin kasası daha hazır olmadı 1 kaç gündür keyfini çıkartıyorum..Bende 206BW alıcam sonunda sanırım boyut küçüklüğünden başka bir eksisi varmı acaba?