Bu arada arkadaşlar film performansını merak edenler için gelecek günlerde arkadaşımdan iyi bir fotoğraf makinası ödünç alıp ekran görüntülerini göndermeye çalışacağım. Net fotoğraflar ile akıllardaki soru işaretleri biraz daha azalacaktır.
Arkadaşlar, biraz sakin olalım ve birbirimizi kırmayalım. Konu çok basit. Arkadaşımızın gözleri iki farklı değerde nokta aralığını tespit edecek kadar ayırımı yapamıyor sanırım. O halde arkadaşımızın dediği kendine göre haklı, aynı paraya neden gidip 20" alsın? Madem farkedemiyor 22" alır. Bu anlamda hak veririm. Tabi arkadaşımızın bilgisayarla neler yaptığı da önemli, bu kriter de ekranın belli noktalarına mı yoksa geneline mi odaklandığı konusunda bilgi verirdi ki bu bilgiden çıkan sonuç kişinin nokta aralığına verdiği önemi ortaya çıkarırdı. Ben iki F1 otomobiline binip hızlı kalkış testi yapmış olsam "iki otomobil de aynı hızda, çok hızlı" diyebilirim. Ama Alonso bu iki farklı otomobil ile hızlı kalkış testi yapsa, iki otomobil arasındaki farkı hisseder ve tercihini o otomobilden yana kullanır. Sonuç olarak 0,294 ile 0,258 nokta aralığı arasında bariz bir teknik fark fardır ama olay algılarda biter, algıların ise insanlara göre çeşitlilik göstermesi doğaldır...
Arkadaşlar, biraz sakin olalım ve birbirimizi kırmayalım. Konu çok basit. Arkadaşımızın gözleri iki farklı değerde nokta aralığını tespit edecek kadar ayırımı yapamıyor sanırım. O halde arkadaşımızın dediği kendine göre haklı, aynı paraya neden gidip 20" alsın? Madem farkedemiyor 22" alır. Bu anlamda hak veririm. Tabi arkadaşımızın bilgisayarla neler yaptığı da önemli, bu kriter de ekranın belli noktalarına mı yoksa geneline mi odaklandığı konusunda bilgi verirdi ki bu bilgiden çıkan sonuç kişinin nokta aralığına verdiği önemi ortaya çıkarırdı. Ben iki F1 otomobiline binip hızlı kalkış testi yapmış olsam "iki otomobil de aynı hızda, çok hızlı" diyebilirim. Ama Alonso bu iki farklı otomobil ile hızlı kalkış testi yapsa, iki otomobil arasındaki farkı hisseder ve tercihini o otomobilden yana kullanır. Sonuç olarak 0,294 ile 0,258 nokta aralığı arasında bariz bir teknik fark fardır ama olay algılarda biter, algıların ise insanlara göre çeşitlilik göstermesi doğaldır...
buradaki yorumlar bence cok faydalı sadece mesajlarınız başında ve sonunda birbirimize atıf yapmamış olsaydınız daha iyi olurdu diyeceğim ama o zamanda konu böylece acılım kazanmazdı ..sonuçta her iki teorinin savlarınıda haklı buldum 2 modelide hayalinde canlandıran ben -226 yı mağazada incelemiş olsamda saymıyorum onu---
yani 20" fiyatına 22" almak ta iyi bir tercih yuksek bir fiyata düşük nokta aralıklı bir model almakta sonuçta hepsi tercih meselesi değil mi?
ben bugun gidip almiyorsam korkumdan almıyorum...aldığın gunun ertesi hafta bomba etki yapan -abarttım -bir model gelir..tabi geliş fiyatı hep yuksek olacaktır ama içinde seslendiremediğin o minicik bir uhde kalır .... şu led ler bi anda ortalığa dalacak gibi bir his var içimde sonrasında bu modellerin esamesi okunmayacak herkes onlardan bahseden başlıklar açacak...biliyorum biliyorum beklersen teknoliji trenine hiç binemezsin o hep ilerler durur...
gerçekten burada az biraz atışıyor gibi olsanızda iyi bir şey yaptığınızı söylemeliyimki yazmaktan alıkoymayın kendinizi ..hatta evde 22" işte 20" bahsi gecen modeli kullanmak ve buna göre konuşmak dikkate alınması gereken bir etken --tek istediğimde bu zaten sadece 1-2 gun bu şekilde deneyebilsem 3. gun ne alacağım öylesine net belli olur ki--
@fuducuk, ben şu ana kadar hep 940BW üstünde durmuştum ancak 19'' WS lerin dikey uzunlugu hep bana basık geldi, o açıdan 20'' lere geçmeyi düşünüyorum baktımda gerçekten de 206BW paneli olsun ekran görüntüsü olsun çok hoş duruyor keşke az birazda ucuz olsaydı nispeten
@fuducuk, ben şu ana kadar hep 940BW üstünde durmuştum ancak 19'' WS lerin dikey uzunlugu hep bana basık geldi, o açıdan 20'' lere geçmeyi düşünüyorum baktımda gerçekten de 206BW paneli olsun ekran görüntüsü olsun çok hoş duruyor keşke az birazda ucuz olsaydı nispeten
940BW : 222$ + KDV 206BW ise : 360-370$ + KDV
1'' in farkı bu kadar mı olur abi
Fiyat farkı konusunda haklısın. Fiyat performans oranı 206 BW'de kendine eş değer. 940 BW'de ise verdiğin fiyata göre çok iyi performans veriyor. Gündelik işler yapılıyorsa, ayrıntıların adamı değilsen 940 BW zaten yetecektir. Lüksün fiyatı pahalı olur, hakettiğinden daha pahalı. Sadece lüks sınıfında olduğu için belkide. Olay bu diye düşünüyorum. 19"luk geniş ekranlar için dikey uzunluk gerçekten yetersiz. 17"likler kadar dikey uzunlukları var, 19" kılan sadece yatay uzunlukları. Fark az...
Beyler bende bimeks'den 206BW alıp aranıza katılmış bulunuyorum, Monitörün paneli gerçekten çok güzel, keza yukarıki mesajımda belirttiğim gibi 960 BG'nin o güzel ekran görüntüsü kalitesini 206BW'da da yakaladım, 20'' olması çok iyi oldu 19 WS'lerde ufak 22 ise hep büyük geliyordu gözüme keza @fuducuk'un bu incelemesinin ardından 206 BW'yu araştırmaya başladım o açıdan @fuducuk teşekkürler kardeşim sana
Beyler bende bimeks'den 206BW alıp aranıza katılmış bulunuyorum, Monitörün paneli gerçekten çok güzel, keza yukarıki mesajımda belirttiğim gibi 960 BG'nin o güzel ekran görüntüsü kalitesini 206BW'da da yakaladım, 20'' olması çok iyi oldu 19 WS'lerde ufak 22 ise hep büyük geliyordu gözüme keza @fuducuk'un bu incelemesinin ardından 206 BW'yu araştırmaya başladım o açıdan @fuducuk teşekkürler kardeşim sana
Saygılar
Hayırlı olsun, güle güle, iyi günlerde kullan kardeşim. Senden de bol fotolu güzel paylaşımlar bekleriz...