Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ) Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xcamplus

11 Nisan 2008; 16:02:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ekranı arkaya itersem, saat 13:00 dan sonra güneşin ışığı ekrana düşüyo, ve yansıyo,
tam öne doğru eğersem ışık yansımıyo,

inanamıyorum nelerle uğraşıyoruz,
başka monitörlerin topiclerinde ne ciddi sorunlardan bahsedilirken,
biz konforu düşünmeye başladık,
valla başımıza taş yağacak,
206bw sahibi olmak bir ayrıcalıktır diyelimmi?

Önemli Olan: Hayatta ençok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.
fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Nisan 2008; 16:09:52 

206BW

muratcen

12 Nisan 2008; 0:15:07 

ya bu monitör yukarı aşağı hareket ediyomu.? biraz denedim olmadı fazlada zorlamadım :).. sağa sola güzel dönüyoda acep aşağı yukarıda oynuyo mu .?

gios

12 Nisan 2008; 0:23:11 

yukarı doğru bakabiliyor da öne doğru eğilmiyor. krallar eğilmez

Supporterz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Nisan 2008; 3:02:01 

quote:

Orjinalden alıntı: muratcen

arkadaslar bu bizim 206bw 1080dp lik hd flimleri nasıl gösterriir acaba.? ya 1080dp nin tüm imkanlarından faydalanabiliyo mu.? desteklermi bu teknoloji yi.?

ben torrentturk'teki amazing caves belgeselini indirdim.. radeon9550 kartımla baya kastı, 1080p olmasına rağmen öyle ahım şahım bir fark göremedim, çok beğenmedim o belgeseli, şu vitrinlere koyulan plazma tv'lerdekin kalitesi gibi değil.. Şöyle kaliteli HD belgeseller indirebileceğim bir yer var mı? millete şov yapalım biraz..

korner12

Sisteme Gözat

12 Nisan 2008; 7:15:00 

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

206BW

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
xcamplus

12 Nisan 2008; 10:09:14 

quote:

206BW

Önemli Olan: Hayatta ençok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.
Kayıt1

12 Nisan 2008; 21:19:32 

Ya arkadaşlar ben teknosada flaş disten film açtım. Monitörlere bakıtım. Lost falan açtım. Geniş ekranlarda görüntü düzgün değildi. Aspect ratio'yu değiştiriyorum !&:9 yapıyorum gene beğenmedim +:3 yaptım olmadı. Hepsini denedim.
Ama normal geniş olmayan monitörlerde görüntüler daha iyiydi. Ne kafalar uzuyor ya da basıklaşıyor. Gayet gerçekçi yani. Geniş ekranların özelliği mi bu? İlla görüntüde böyle uzama ya da basıklık gibi anormallik olur mu?

Geniş ekrandan film izleyenler acaba buraya bi kaç fotoğraf koyabilir mi?
Ben lcd almayıı düşünüyorum. Normal ekran mı alsam geniş ekranmı karar veremedim. Ama bugün o geniş ekranlardaki bozulmaları görünce soğudum sanki geniş ekrandan

Supporterz

12 Nisan 2008; 21:57:10 

tabiki de wide-screen. bir çok film izledim lost izliyorum sorun yok..

206BW al pişman olmassın

SkYNeT-06

12 Nisan 2008; 23:42:33 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06
şu topicde toplasak 100 kişi den sadece belki 5 kişi memnun değildir 206bw den
oda 22 olmadığı içindir heralde

Süper bir cümle.

ben sadece doğruları söyledim

burada süper olan asıl sensin fuducuk haaa pardon birde korner12 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 13 Nisan 2008; 0:06:44 >

SkYNeT-06

12 Nisan 2008; 23:53:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Kayıt1

Ya arkadaşlar ben teknosada flaş disten film açtım. Monitörlere bakıtım. Lost falan açtım. Geniş ekranlarda görüntü düzgün değildi. Aspect ratio'yu değiştiriyorum !&:9 yapıyorum gene beğenmedim +:3 yaptım olmadı. Hepsini denedim.
Ama normal geniş olmayan monitörlerde görüntüler daha iyiydi. Ne kafalar uzuyor ya da basıklaşıyor. Gayet gerçekçi yani. Geniş ekranların özelliği mi bu? İlla görüntüde böyle uzama ya da basıklık gibi anormallik olur mu?

Geniş ekrandan film izleyenler acaba buraya bi kaç fotoğraf koyabilir mi?
Ben lcd almayıı düşünüyorum. Normal ekran mı alsam geniş ekranmı karar veremedim. Ama bugün o geniş ekranlardaki bozulmaları görünce soğudum sanki geniş ekrandan

mağaza reyonlarında çalışan monitörler hep birbirine swiçle bağlıdır ve bu yüzden orada asıl gerçek görüntü kalitesini göremessin
bu yüzden alacağınız lcd ekranı kendi şahsi PC nizde kullanmadan hemen karar verip soğumayın derim

bundan 1 yıl öncesine kadar bende düz kare lcd kullandığımda widescren ekranlara atıp tutuyordum

ama şimdi bir wide screen kullanıcısı olarak kare ekranlara baktığımdada aksine kare ekranda nesnelerin insanların boyunu uzun uzun görüyorum
bu seferde kare ekranda görüntüler bir tuhaf görünüyor gözüme

wide screen ekrana bir alıştınmı bağımlısı olursun bırakamassın şimdiden söyleyim
bunu unutmayın
bir insan gözünün görme alanı geniş acılı olduğu için wide screnlerin avantajları kare ekranın önüne geçiyor

Kayıt1

13 Nisan 2008; 2:50:09 

quote:

ama şimdi bir wide screen kullanıcısı olarak kare ekranlara baktığımdada aksine kare ekranda nesnelerin insanların boyunu uzun uzun görüyorum
bu seferde kare ekranda görüntüler bir tuhaf görünüyor gözüme

HMm hocam bu yorumumun benim tespitim doğru anlamına geliyor sanırım. Yani görüntün biraz basık yada tam tersi olması falan gibi. öff bende şöyle 20 inçte film izlemek istiyorum ama suratlar basık olmasın isterim.Neyse hocam sağol cevap için.

Supporterz

13 Nisan 2008; 3:32:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Kayıt1

HMm hocam bu yorumumun benim tespitim doğru anlamına geliyor sanırım. Yani görüntün biraz basık yada tam tersi olması falan gibi. öff bende şöyle 20 inçte film izlemek istiyorum ama suratlar basık olmasın isterim.

merak etme hiç bir sorun yok..

Kayıt1

13 Nisan 2008; 3:42:56 

Bu arada dikkatimi çeken bir şey daha vardı teknosada. Kasanın yanında duran Casper marka monitör en güzel daha doğrusu en parlak görüntüyü veriyordu. Diğer daha kaliteli bildiğimiz monitörlerden bazıları (philips, samsung gibi) karanlıktı. Ordaki görüntüye bakarak alsanız casper yazanı alırsınız yani

Supporterz