Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ) Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sezka44

3 Ocak 2008; 13:47:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hayırlı olsun klas monütör

cs_source:piratesklan 212.68.34.138:27015
www.klanpirates.com
by_Gıvenchy1907

3 Ocak 2008; 16:04:00 

@ fuducuk ekumas70 O.z.X SkYNeT-06 ve Kuvvet_Mira

Hepiniz güle güle kullanın.Ben bundan alcaktım vazgeçtim.Gittim casper aldım.Aldığım zaman içimde korku vardı almasamıyım diye.Pişman olurmuyum diye hep içimde bir korku vardı.Allah şükür yüzümü kara çıkarmadı

Tekrardan güle güle kullanın.

blackcityconqueror

4 Ocak 2008; 15:36:59 

arkadaslar ben normalde 19" 4:3 dusunuyodum ama burayi okuyunca ilgimi cekti.
bende x1950pro 256Mb ekran karti var.
bilgisayarda herturlu oyunu oynuyorum. bu monitorun oyun performansi icin bendeki ekran karti yeterlimidir sizce.

deneyen arkadaslardan hangi oyunlari, hangi ekran kartiyla, hangi ayarlarda oyndiklarini rica edebilirmiyim.?

bilgisayari nerdeyse sadece oyu oynamak icin kullaniyorum.

kolay gelsin. sagolun simdiden

Fatih K.
hiperaktiff12

Sisteme Gözat

5 Ocak 2008; 0:03:53 

samsung 206 bw aldım bu akşam denedim ölü piksel çıkmadı. 1680 1050 çözünürlik harika görüntüsü var. alırsanız pişman olmassınız sanırım.:)

Asus M2A-MVP 480x C.fire/AMD Athlon 64x2 5600+/Sapphire ATI HD2600 XT GDDR3/ Seagate 250 GB Sata2 ncq vs. vs.
hasanmak

14 Ocak 2008; 18:15:12 

bugün monitörüm elime ulaştı.ölü pixel yok çok şükür.görüntü kalitesi olarak crt ile pek farkı yok.görüntü açıları mükemmel.bence 20" almayı düşünenler biraz daha fazla verip bu monitörden alsınlar.kesinlikle pişman olmazlar.

aeks

15 Ocak 2008; 17:51:26 

Arkadaşlar bu monitör ile ilgili birkaç sorum olacak.. Bilgisi olanlar yanıtlarlarsa sevinirim..

1) HD DVD yada Bluray izleme imkanımız var mı? Bunları izlemek için HD Ready yada HDMI özellikleri olması gerekmez mi? Yada ekran kartımızın bunları desteklemesi gerekmez mi? HD DVD izleyebiliyorsanız çözünürlüğü en yükseğe getirerek mi izleyebiliyorsunuz?

2) Bu monitörü tv olarak kullanmak istediğimizde tv kartı mı yoksa tv box mu önerirsiniz ben kablo tv ile kullanmayı düşünüyorum.. hareketli tv görüntülerinde bir bulanıklık yada görüntü kalitesinde bozulma yaşanıyor mu?

3)Kutudan DV-I kablo çıkıyor mu? Bu çıkan kablo yeterince kaliteli mi? Başka bir kablo almayı önerir misiniz?

hasanmak

15 Ocak 2008; 18:07:06 

ilk iki sorunu tam olarak yanıtlayamayacağım.pek bilgim yok.ancak kutudan dvi , vga kablo çıkıyor.bu kablo ile kullanıyorum ve görüntü süper.daha kaliteli bir kablo ile fark olur mu onu bilemem.

mic999

16 Ocak 2008; 19:10:22 

way anaisni herkes benim monitorden alıyor 4 5 ay oldu alalı fiyati duşecegine surekli artıyor tutuluyor demekkki iyi etmişim

SkYNeT-06

17 Ocak 2008; 2:41:36 

ahhh ahhhhhhhhh zamanında 226bw nin kral olduğu dönemde herkese 206bw tavsiye ediyordum

atos12345

17 Ocak 2008; 6:48:31 

bende bu monitörden almayı düşünüyordum ancak internette bi yerlerde göz yorgunluğunu etkileyebilir( 22" e göre) deniliyordu bi fikri olan var mı? biraz hassas gözlerim var.

Yaklaşık 1 metreden şu an 15" e baktığımı düşünürsek ve lcd almamdaki amacın fotoğraf düzenleme filan gibi uygulamalar olduğunu da hesaba katarsak öneriniz 226bw mi olur?

Son olarak da vatanda filan karşılaştırırken dikkatimi çeken bi nokta lg ve samsungun morumsu gösterdiği ve desenin belli olduğu noktalarda philips de bembeyazdı ve hiçbir doku belli olmuyordu. model numaralarını hatırlayamadığımdan soruyorum bu 206 nın veya 226 nın renk dağılımları nasıl? tasarımcı arkadaşlar sanırım derdimi daha iyi anlarlar...

queresma_tik
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

17 Ocak 2008; 8:20:06 

Güle güle kullan güzelmiş
Hasbi 81

Sisteme Gözat

17 Ocak 2008; 23:49:23 

Tavsiyeler üzerine dayanamadım, bugün ben de 206BW'ciler kervanına katıldım

Ama iki sorunum var:

1- Sağ alt tarafta (çok da kenarda değil) 1 adet ölü piksel keşfettim. Normal şartlar altında görülmüyor ama siyah ekranda dibine girince görebiliyorum.
2- Kasadaki fanları durdurunca monitörden tiz bir ses geldiği farkediliyor. 22" Samsung'larda böyle birşey duymuştum ama bunlarda da var mı? Bu gariplik hakkında genelde brightness düşürüldüğü zaman bu ses artıyor diyorlardı. Ama bende tam tersi, brightness arttıkça artıyor. Siz de kendi monitörünüzde bir deneme yapar mısınız arkadaşlar? Bu ses normal mi, merak ediyorum. Önceki monitörüm CRT olduğu için LCD'ler konusunda bir deneyimim yok maalesef.

Eğer normalse, 1 ölü pikseli dert etmeyeceğim ve monitörü bu şekilde kullanacağım. Ama "böyle bir ses olmaması lazım" derseniz, gidip değiştireceğim.

War is not nice.

Barbara Bush
@dministrator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Ocak 2008; 0:17:07 

çok başarılı bir inceleme olmuş

VİEWSONİC 28'' LCD/İNTEL İ7 940/3 GB KİNGSTON DDR3 1333 MHZ CL7/NVİDİA X280/2*320 GB SEAGATE SATA 2-RAİD 0
SAMSUNG S760 DİJİTAL FOTO MAKİNESİ+2 GB SANDİSK SD/PANASONIC DMR-EH57EC-K,HDMİ,DVD RECORDER 160 GB
SEAGATE FREEAGENT PRO 1TB/32MB(E-SATA-USB-FW)/İPHONE 3G 16 GB BLACK/SANDİSK CRUZER CONTOUR 16 GB
APPLE İPOD CLASSİC 160 GB+CREATİVE EP630/LG 42LG5000 , 107cm FULL HD LCD TV(40000:1 KONTRAST)
ZUNE/SAMSUNG/IPOD/SONY MÜZİK ÇALARLARI İNCELEMELERİM VE KARŞILAŞTIRMALARIM İÇİN TIKLA
SONY SR290 VİDEO KAMERA İNCELEMEM İÇİN TIKLA
ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İNCELEMEM İÇİN TIKLA
korner12

Sisteme Gözat

19 Ocak 2008; 7:34:26 

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

ahhh ahhhhhhhhh zamanında 226bw nin kral olduğu dönemde herkese 206bw tavsiye ediyordum

ahhh ahhhh skynet hatırlıyorum o zamanları

www.myspace.com/korneralbedo

DH 2006 Üyesi
ssercu79

19 Ocak 2008; 18:15:18 

philips 200CW8FB ile 206BW arasında kaldım..hangısını tavsıye edersınız

kada34

21 Ocak 2008; 6:16:47 

Arkadaşlar benim 206BWda 2 tane ölü piksel var.Sizce değişim olur mu?bi tanesi orta altta durum çubuğu civarında yeşil renk.o fazla batmıyor göze ama kırmızı olan sol üst tarafa doğru o baya etkiliyor.bu hafta işim olmasaydı bi denerdim değiştirmeyi ama önce bi görüşlerinizi alayım.mecidiyeköy oxyd bilgisayardan almıştım.

ASUS M3A | AMD Athlon X2 4000+ @2500MHz | 4x1GB Crucial Ballistix Tracer DDR2 800MHz @1000MHz CL5 | 512MB XFX 8800GT Alpha Dog Ed. | Glacial Power GP-PS550BP 550Watt | 500GB 16MB cache SATAII Samsung | 20x SATA Samsung DVD-RAM | Samsung 206BW TFT-LCD |

MSN kullanmıyorum.Özel mesaj gönderin!!!