Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: 206 BW ALDIM VERDİĞİM PARA HELAL HOŞ OLSUN !(206 BW İNCELEMEM RESİMLİ) Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
haspko39

23 Kasım 2007; 11:59:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hocam bu 206 bw de back light problemi var mıydı. mesela tam ekran siyah olacak şekilde ekran koruyucuyu açıp flaşsız bi foto koabilir misin? ekranın alt ve üst kısmında siyah tonunda mavileşme ya da morlaşma oluyor mu?

E4300@3.00 ghz||Zalman 77-cu fatality||Gigabyte P35 DS3-R||Team Extream 2x1gb 1200mhz@5-5-5-15 (2.3v)--1000mhz@4-4-4-8(2.2v)||Zotac 8800gt@AMP+(760-1800-1050)||Aopen Impression||Fsp Bluestorm 500w||LG 204WT||2X200gb sataII Raid 0+200gb|| Logitech X-540
*Canon A710 IS*
"pagan_angel"(kesinlikle sahtekardır,bu nicke yaklaşmayın, ismi: coşkun çağlar fırat)
fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

23 Kasım 2007; 13:11:29 

quote:

Orjinalden alıntı: yns325

Fuducuk o zaman sen bana o programın nasıl kullandığını anlatırsın bende bi güzel senin sayende kullanırım praogramı

Dün sistemi geri aldım sorun çözülmedi Bende atinin neyi var neyi yok sildim(program ekle kaldırdan)sonra driverini yükledim Bilgisayar normale döndü çalışmayan oyunda tekrar yükledim ve artık o da çalışıyo!!Dün criysis die oyun var herkesin dilinde onu yükledim ama çok yavaş bi şekilde çalışıyodu sinirlendim kapattım!!Göya yeni bilgisayar topladık bi ton para verdik oyunu açmıyo yaaa__!!!Benim bilgisayarım bu oyunu açmak için yetersiz mi__??? Catalyst controlüde sildim ondan kaynaklanıyo olabilirmi_??

Program için MSN'den iletişime geç, burada bahsetmem alâkasız olur biraz.

quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

hocam bu 206 bw de back light problemi var mıydı. mesela tam ekran siyah olacak şekilde ekran koruyucuyu açıp flaşsız bi foto koabilir misin? ekranın alt ve üst kısmında siyah tonunda mavileşme ya da morlaşma oluyor mu?

Ben fotoğraf koyamam çünkü bilgisayarımı bir süre önce sattım. Diğer arkadaşlar umarım yardımcı olur. Ama ben kullandığım zaman da yazmıştım, black light problemi yok denecek kadar az. Farkedilmiyor. 206 BW'de bu yönüyle de öne çıkmayı başarıyor.

missed approach

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Kasım 2007; 23:21:13 

Hayırlı Olsun Süper Lcd

korner12

Sisteme Gözat

24 Kasım 2007; 23:25:07 

backlight olayı çok çok az denecek kadar bile olsa her lcd de olduğu gibi 206bw de de var fakat muhteşem bir monitör...

www.myspace.com/korneralbedo
semih37

25 Kasım 2007; 18:01:40 

quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Bu arada arkadaşlar, ilk mesaj sayfasına, Wallpaper linki, MagicTune aracını filan koydum. Başka ne koymalı, 206BW'cilerin başka ne ihtiyacı var? Fikri olan varsa paylaşsın lütfen...

sağolasın xp ve vista için olanlarını kurdum fakat 1 hafta sonra önce vista ultimatede açılışta sisteme uyumsuz dedi ertesigün xp aynısını yaptı bende kaldırdım ikisindende anlamadım gitti önce uyumlu idi ve çalışmasında problem yoktu

e6750 8800gt 250gb hdd 2gb ram 500w psu 965p ds3 a.kart cooler master preatorian kasa asus 18xdvd rw
206bw samsung lcd vs
guvenkab

Sisteme Gözat

25 Kasım 2007; 19:14:09 

ya beyeler epeydir bu monitörü kovalıyorum sanırım artık alıcam da başka bir yerde gördüğümde eve gelince kendi monitörümün boyutuyla kıyaslayamıyorum ekranın yani cam olan kısmın ölçülerini bi arkadaşım söyliyebilirmi acaba ?? yatayda ve dikeyde

korner12

Sisteme Gözat

25 Kasım 2007; 21:15:30 

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

ya beyeler epeydir bu monitörü kovalıyorum sanırım artık alıcam da başka bir yerde gördüğümde eve gelince kendi monitörümün boyutuyla kıyaslayamıyorum ekranın yani cam olan kısmın ölçülerini bi arkadaşım söyliyebilirmi acaba ?? yatayda ve dikeyde

ben 51 ekran diye biliyorum ama yatayını dikeyini araştırmak lazım :) yazıyordur bi yerlerde:D

www.myspace.com/korneralbedo
fuducuk

26 Kasım 2007; 9:00:02 

quote:

Daha önce konu hakkında bilgi vermiştim, tekrar veriyorum; görülebilen net ekran alanı; yatay: 435 mm, dikey 272 mm... (Ölçümüm 1-2 mm sapma gösterebilir.)

fuducuk

26 Kasım 2007; 9:02:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Hayırlı Olsun Süper Lcd

quote:

Orjinalden alıntı: semih37

quote:

Bu arada arkadaşlar, ilk mesaj sayfasına, Wallpaper linki, MagicTune aracını filan koydum. Başka ne koymalı, 206BW'cilerin başka ne ihtiyacı var? Fikri olan varsa paylaşsın lütfen...

sağolasın xp ve vista için olanlarını kurdum fakat 1 hafta sonra önce vista ultimatede açılışta sisteme uyumsuz dedi ertesigün xp aynısını yaptı bende kaldırdım ikisindende anlamadım gitti önce uyumlu idi ve çalışmasında problem yoktu

İlk başta çalışması, sonradan uyumsuzluk mesajı vermesi ilginç.

yns325

26 Kasım 2007; 9:40:37 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Hayırlı Olsun Süper Lcd

quote:

Orjinalden alıntı: semih37

quote:

İlk başta çalışması, sonradan uyumsuzluk mesajı vermesi ilginç.

Bencede ilginç ama bu monitörün driveri bişeylerle çakışıyo.Benimde başıma farklı bişey geldi monitörün driverini yükledikten sonra bilgisayar açıldığında ekran 2sn kararıp tekrar normale dönüyodu_!!!Ama tam emin değilim monitörün driverindan mı yoksa ekran kartının programlarından mı___??Bence driveri yüklemeden kullanmak lazım.Zaten harika bi monitör drivera ihtiyacı yok....

yns cooper
guvenkab

Sisteme Gözat

26 Kasım 2007; 10:41:18 

quote:

quote:

Daha önce konu hakkında bilgi vermiştim, tekrar veriyorum; görülebilen net ekran alanı; yatay: 435 mm, dikey 272 mm... (Ölçümüm 1-2 mm sapma gösterebilir.)

bilgi için teşekkür ederim

fuducuk

26 Kasım 2007; 11:45:50 

quote:

Orjinalden alıntı: yns325

Bencede ilginç ama bu monitörün driveri bişeylerle çakışıyo.Benimde başıma farklı bişey geldi monitörün driverini yükledikten sonra bilgisayar açıldığında ekran 2sn kararıp tekrar normale dönüyodu_!!!Ama tam emin değilim monitörün driverindan mı yoksa ekran kartının programlarından mı___??Bence driveri yüklemeden kullanmak lazım.Zaten harika bi monitör drivera ihtiyacı yok....

Aynen öyle.

quote:

bilgi için teşekkür ederim

Rica ederim. Görünebilir ekran alanı bilgisini ilk mesaja da ekliyorum, faydalı olacaktır.