Şimdi Ara

Tesla’ya şok protesto: Şangay fuarı karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tesla’ya şok protesto: Şangay fuarı karıştı



    Tesla’nın otomatik pilot özelliği ilk günden bu yana pek çok kazaya karıştı. Bunlar ilgili yetkililer tarafından soruşturma altında olsa da müşteriler memnun değil. Özellikle otomatik pilotun freni zamanında devreye almadığı konusunda şikayetler var. Bu şikayetler protestolara dönüştü.



    Tesla’ya şok protesto



    Şangay otomobil fuarından yansıyan amatör görüntüler bir Tesla aracının üzerine çıkarak protesto gösterisi yapan bir kadını gösteriyor. Kadın bir süre önce Tesla aracı ile kaza yaptığını ve frenlerin devreye girmediğini iddia ediyor.



    Ayrıca Bkz.Call of Duty: Warzone'da temizlik devam ediyor: 15.000 kişi daha hile sebebiyle banlandı



    Araç üzerinde kadının protestolarını sürdürdüğü esnada güvenlik görevlerinin de görüntü almaya çalışan ziyaretçileri uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor. Bu kadın kim veya yaşanan kazanın içeriği ne idi bilinmiyor.



    Tesla tarafından henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak Elon Musk otopilot özelliği ile kaza ihtimalinin sürücülü kazalara oranla 10 kat daha az olduğunu dile getirmişti. Bazı kaynaklar protestonun rakip firmaların bir tiyatrosu olabileceğini düşünüyor.



     












  • haklısın elon, ağaçta rakip firmanın ağacıydı zaten

  • Zaten hemen suç rakip firmalara yönelir

  • Çamur at izi kalsın olayı gibi. Hazır çin de kendi elektrikli araçlarını tanıtmaya başlamış, Teslaya rakip olacaklarını söylemişken bu olayların yaşanması tuhaf geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknik problemlerden ötürü her gün bir çok araç kaza yapıyor. Her kaza mağduruda fuarlada protesto mu yapsıın. Bilemedim tuhaf geldi

  • son zamanlarda insanlarda değişik bir ruh hali var. adalet sistemlerine güven azalıyor. insanlar kendi içlerinden gelen ve adalet ve yönetim sistemlerini belirleyen mekanizmaları daha fazla eleştirmeye , özellikle de yönetim sistemlerinin hantallığından kaynaklanan gecikmeleri ve mağduriyetleri eylemlerle, gösterilerle ifade etmeye başladılar. Demokrasi yönetim sistemi insanların daha fazla tercih hakkı olmasına izin veriyor. çoğunluğun isteğinin olması, azınlığında mutsuz olmasına sebep olabiliyor. Bu konuda dünyanın hemen hemen her demokratik ülkesinde demokrasinin insanlar için gerçek çözüm olup olmadığı tartışılıyor. Geçen aylarda okumuş bir makalede Avrupa ülkelerinde demokrasiye alternatif ve insanların büyük bir kısmını memnun edecek bir yönetim sisteminin tartışmaya açık olduğu ve insanların memnuniyetsizliğinin demokrasinin sonunu getirebileceğini yazmışlardı.
    Bu bayan da memnuniyetsizliğini belirttiği bu eylemi demokratik hak olarak mı görüyor ? Yoksa yetkili mercilerin sorunu çözmemesinden kaynaklanan bir eylem midir? iyi irdelemek lazım.





  • ama model s çok iyi drag yapıyor

  • kadir623 K kullanıcısına yanıt
    Çinlilerin ne kadar görgüsüz bir millet olduğunu bilsen normal karşılarsın dostum. Yani öyle böyle değiller. Para sahibi olmak bir insanı düzgün bir insan yapmıyor maalesef. Paçozluk etmiş canı sıkılınca...

  • Her kazada böyle çemkirmek mi gerek

    Aldığı para yememiştir bizim ülkede dakika başı kaza oluyor biz bile bu kadar tantana yapmıyoruz

  • Vay bee amma tesla avukati varmis... Fren sisteminde yazilimsal olan trk sey abs dir onunda calismasi icin once mekanigin calisip frenlerin tutmasi gerekir ki adamlar isin mekaniginde sicmis diyosunuzki olabilir bravo

  • Arkadaş zannedersin Elon Peygamber ve Tesla da vahiyle yapılmış kusursuz arabalar. Birçok marka kaza yapıyor, sıkıntı çıkarıyor ama iş teslaya gelince sanki olağan dışı bir durummuş gibi herkes tepki gösteriyor. Kul yapımı araç işte, illa sıkıntıları olacak. Bu tarz eylemlerin hepsi tazminat almak için yapılan şeyler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.