Şimdi Ara

Xbox'ın yeni güncellemesi yayınlandı; gelecek güncellemede kullanıcılar Quick Resume'u destekleyen oyunları görebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox'ın yeni güncellemesi yayınlandı; gelecek güncellemede kullanıcılar Quick Resume'u destekleyen oyunları görebilecek



    Microsoft'un yeni konsolunun da yayınlanmasının ardından Xbox'ın aylık güncellemeleri devam ediyor. Bu ay yayınlanan güncelleme dışında gelecekteki güncelleme için de bir özelliğin test edildiği açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Sony geri adım attı: PS Vita ve PS3'ün online mağazaları kapanmıyor



    Xbox'ın Nisan güncellemesi Xbox Series ve Xbox One konsolları için şu anda indirilebilir durumda. Güncellemenin en öne çıkan tarafı daha önce sizlere de aktardığımız indirme hızını arttırmaya yönelik bir özellik. Xbox konsollarında oyun oynarken oyunun çevrimiçi özelliklerini kesintisiz kullanabilmeniz adına indirme hızı otomatik olarak düşürülüyordu. Bu yeni güncelleme ile birlikte de oynadığınız oyunu askıya alabilecek ve indirme hızınız düşmeden indirme yapabileceksiniz. Bu arada elbette oyun da oynanabilir kalacak. Bu sistemi açıp kapatabiliyorsunuz.



    Ayrıca yeni güncelleme Xbox Game Pass üzerinden arkadaşlarınızla oyun oynamayı daha kolay bir hale getiriyor. Güncelleme notlarını detaylı bir şekilde buradan okuyabilirsiniz.



    Oyuncular Quick Resume'un Desteklendiği Oyunları Görebilecek



    Son olarak Xbox Insider'daki test kullanıcılarına sunulan yeni bir özellik de şu anda test ediliyor. Bu özellik sayesinde Xbox Series'in hızlı oyun geçişine izin veren sistemini destekleyen oyunları görebilecek ve bu özelliği buna göre kullanabileceksiniz. Şu anda test aşamasında olan özellik büyük bir ihtimalle önümüzdeki güncellemede tüm kullanıcıların erişimine açılacaktır. 



    Quick Resume, birden fazla oyunu sanki tarayıcıda yan sekme açar gibi açmanıza ve aralarında hızlıca geçişler yapmanıza olanak sağlıyor. Ancak ne yazık ki sistem şu anda tüm oyunlarda kullanılamıyor.



    Xbox'ın yeni güncellemesi yayınlandı; gelecek güncellemede kullanıcılar Quick Resume'u destekleyen oyunları görebilecek




    Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2021/04/19/xbox-update-april-2021/
    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/an-upcoming-xbox-update-will-let-players-see-which-games-are-in-quick-resume/







  • Bu cidden güzel haber. Xss ve Xsx için çözünürlük/karehızı kategorileri gelse de kullanıcıların paylaştığı excel tabloları üzerinden ne, kaç fps de çalışıyo bakma ihtiyacında bulunmasak...(Watch dogs örneğin; xss-xsx enhanced diyor. 30fpsde çalışıyor... Ona da güven yok.)


    Diğer oyunlar bir yana tıkladığım gibi trackmania oynamak gibisi yok. Wowda dungeon beklerken xboxa geçip seri bir biçimde oyuna atılıyorum:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 21 Nisan 2021; 14:35:29 >
  • 2 tb hafızalı cıhazlar var mı ? harici cihaz mı kullanıyor bu vatandas ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DerMeister_

    2 tb hafızalı cıhazlar var mı ? harici cihaz mı kullanıyor bu vatandas ?

    2 TB cihaz direkt yok ekstra 1 tb ssd takılıyor arkada portu var bu resimdeki büyük ihtimal öyle yapmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.