Şimdi Ara

Fitbit Luxe fitness bilekliği hediye abonelik ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fitbit Luxe fitness bilekliği hediye abonelik ile geliyor



    Google çatısı altında faaliyetlerine devam eden Fitbit markası bu hafta yeni takip bilekliğini duyurdu. Fitbit Luxe takip bilekliği oldukça yüksek bir fiyata Premium hizmetlerine abonelik ile geliyor.



    Fitbit Luxe özellikleri ve fiyatı



    Fitbit Luxe firmanın en ince dokunmatik bilekliği olma özelliğine sahip ve biraz daha tarza odaklanıyor. Renkli AMOLED ekran ortama göre parlaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor.



    Ayrıca Bkz.GeForce Now kütüphanesine 12 yeni oyun daha eklendi



    Farklı kayış seçenekleri olan bileklik sürekli nabız ölçümünün yanına önemli bazı metrikler daha eklemiş. Uyku hali nabız değeri, nefes alma değeri, değişken nabız değeri ve kandaki oksijen oranı bunlar arasında.



    20 farklı spor modunu destekleyen bileklik bunların bir kısmını otomatik olarak yapıyor. Sağlıklı yaşama yönelik nefes alma tekniklerini ise doğrudan bileklikten alabiliyorsunuz. Rahatsız Etme Modu yanında ekranı da kapatan bir Uyku Modu yer alıyor.



    5 güne kadar kullanım süresi sunan Fitbit Luxe uyku yönetimi ve stres yönetimi konusunda detaylı grafikler sunan Premium hizmetleri de 6 aylığına hediye edecek. Bu hizmet aylık 10$ fiyat etiketine sahip. Bu ayrıcalık Fitbit Luxe bilekliğinin fiyatını 150$’a çıkarmış. Gorjana mücevher firması ile ortak hazırlanan özel Luce versiyonu ise 199$ olacak.



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/04/20/fitbit-luxe-challenges-the-oppo-band-style-for-the-most-elegant-fitness-tracker-crown/







  • Son kullanıcı olarak bakınca fiyatı tuzlu olmuş diyorum ve bunu görmezden gelebileceğimiz +++ özellikleri yok. batarya ömrü, su geçirmezlik seviyesi, ölçümlerdeki doğruluk oranı gibi artıları olması lazımdı. mi band 6'dan farklı değilse bunun değil iyi satması satışta istenilen seviyeye gelmesi dahi başarı ötesi olur. el değiştirmesinden sonra fit bit'in ürün model belirleme ekibinide şutlamaları lazımmış. şirketi alan başarısız ekibi de almış :))

  • Fitbit çatı şirketi Google'a geçtikten sonra kullanıcı nezdinde bitti gibi bir şey ha zaten daha öncesinde de sanırım o yöndeydi gidişatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.