Şimdi Ara

MSI yeni tümleşik bilgisayarlarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI yeni tümleşik bilgisayarlarını duyurdu



    Pandemi dönemi ile birlikte bilgisayar ve monitör gibi veya bunları bir arada barındıran dizüstü gibi ürünlere ilgi aşırı arttı. Tümleşik bilgisayar sınıfı da bu ilgiden nasibini alabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyor.



    MSI Modern serisi



    MSI Modern serisi altında tanıtılan iki yeni tümleşik bilgisayar sistemi Tiger Lake tabanlı Intel işlemcileri ile oyun tarafında da iyi bir performans sunmayı amaçlıyor. Ayrıca monitör olarak da kullanılabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Call of Duty: Warzone'da temizlik devam ediyor: 15.000 kişi daha hile sebebiyle banlandı



    Modern AM241 ve Modern AM271 tümleşik bilgisayar modelleri Core i7-1165G7’ye kadar işlemci seçenekleri sunuyor. 23.8 inçlik Full HD IPS ekran iki seçenekte 10 noktadan dokunmatik olarak geliyor.



    İşlemciye göre Xe grafikleri veya UHD grafikleri olan modeller 64GB’a kadar 2 slot DDR4 bellek ve 1 adet M.2 ile 1 adet SATA SSD yuvası barındırıyor. Ek HDMI-in girişi ile bilgisayarı açmadan monitör olarak kullanmanız mümkün.



    Bluetooth 5.1 yanında WiFi 6 seçeneği, 2 adet 2.5W hoparlör gibi özellikleri olan modeller opsiyonel MSI FHD web kamerası ile derslere hazır hale geliyor. Yine HDMI-out ile ikinci bir monitör bağlayabiliyorsunuz. Modern AM241 modeli 849$, Modern AM271 1999$ başlangıç fiyatına sahip.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/281176/msi-announces-modern-am241-am271-series-all-in-one-desktop-pcs







  • Monitörün arkasında yazan MSI logosu güzel düşünülmüş, yeni logosu bu anladığım kadarıyla sol taraftan saydam görünüm ile başlamış ve sağa doğru koyulaşmis logo, tuttum bunu ve renkleri de güzel şık premium görünüyor.

  • gereksiz pahalı.

  • AM271 1999$ başlangıç fiyatına sahip


    Bu fiyata 17,3" 240Hz RTX 3070 + monitör alınır

  • su intel tutkusu nedir acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.