Şimdi Ara

Skyrim'in modu ayrı bir oyun oluyor: The Forgotten City bu yaz çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skyrim'in modu ayrı bir oyun oluyor: The Forgotten City bu yaz çıkacak



    Yayıncılığını Dear Villagers'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Modern Storyteller'ın yaptığı hikaye odaklı macera oyunu The Forgotten City'nin çıkış dönemi açıklandı ve bir de fragman paylaşıldı.



    Ayrıca Bkz.Şu ana kadar Call of Duty: Warzone'dan yaklaşık 500.000 kişi banlandı



    Geçtiğimiz yıllarda duyurulan The Forgotten City isimli oyun, daha öncesinde aynı isim ile The Elder Scrolls V: Skyrim için yayınlanan bir moddu. Toplamda 3 milyondan fazla kez indirilen mod, kendi oyununa kavuşuyor. 



    The Forgotten City, bu yıl yaz aylarında PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Oyunun İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Basitleştirilmiş Çince dil destekleri bulunacak.



    The Forgotten City, Roma İmparatorluğu döneminde gizli bir yeraltı şehrinde mahsur kalan yirmi üç kayıp ruha odaklanan bir hikaye odaklı macera oyunu. Oyunda zaman döngüsünü mümkün olan en akıllıca şekilde kullanacak ve büyük gizemi çözmeye çalışacaksınız. Oyunda zorlu ahlaki seçimler yapacaksınız ve bu kararlarınız şehrin kaderini belirleyecek.






    Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/04/the-forgotten-city-launches-this-summer-for-ps5-xbox-series-ps4-xbox-one-switch-and-pc







  • Böyle önce mod olupta sonra oyuna dönüşen oyunları çok seviyorum.
  • Hikaye hiç fena gözükmüyor

  • Güzele benziyor merakla bekliyorum.

  • Elder scroll'un modunu ayırıp ayrı oyun gibi satıcaklar?

    Yoksa baştan oyun mu yapmışlar?


    Anlamadım.

  • sedatistan kullanıcısına yanıt

    Okuduğunuzdan neyi anlamadınız hocam skyrim moduyken oyun olarak yapıyor adamlar kısaca.

  • Skyrim modunu skyrimden ayırarak skyrim oyun motoruyla mı yapıyorlar? yoksa ayrı kendileri başka bir motorla aynı skyrim gibi bir oyun olarak mı yapıyorlar? işte bunu anlamadım.Yani ayrı yapıyorlarsa tamamen skyrim gibi olması gerek ki Skyrim moduna benzer olarak çıkacak skyrimden kötü olursa kimse kabul etmez.Diyelim ki Skyrim modunu ayırıp skyrim'in motoruyla skyrim'in içinden ayrı oyun olarak satacaklar bethesta nasıl izin vericek?


    Çünkü kendileri yapıyorlarsa skyrim klonu olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatistan -- 3 Ağustos 2021; 18:7:7 >
  • sedatistan kullanıcısına yanıt

    Oyun Unreal Engine 4 ile geliştirilmiş yani Skyrim'in oyun motorunu kullanmıyor.Diyaloglar ve senaryo moddan farklı olarak baştan yazılmış ayrıca yeni eklemeler yapmışlar.Kısacası modu temel alan ayrı bir oyun gibi düşünebiliriz.Skyrim'in modu ayrı bir oyun oluyor: The Forgotten City bu yaz çıkacak 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.