|
PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.50 Yayınlandı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yeni yazılımda sorun var. İlk defa alet açılmama sorunu ile karşılaştım. Hata kodu -SU- ile başlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harici HDD bağlayan arkadaşlar oyun silinmesi veya dosya bozulması gibi bir sorun yaşadılar mı acaba? Açıkçası güncellemeyle gelen müdahale korkuttu beni. "- Genişletilmiş depolama alanı için dosya biçimi güncellendi." Dosya biçimi güncelleme derken normalde bilgisayarda yaptığımızda dosyalar silinir bunda bu tarz birşey olmuyordur değil mi? Var mı harici harddisk kullanan denemiş arkadaşlar?
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
@IIExtraLifeXC Üzüldüm kardeşim. Çok saçma bir olaymış. Peki 1 kez mi bu hatayı aldın ve şuan durum ne? Hangi model PS4 kullanıyorsun ve harici harddisk bağlı mı PS4 üne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 14 Nisan 2021; 16:27:10 > -
Sorun çözüldü ama hata ekranından çıkmak için kontrolcüyü kablo ile bağlamak zorunda kaldım. Diğer türlü tanımadı. Hata kodunun ekranından çıktıktan sonra -Sistem yazılımı güncellendi- dedi. Şuan bir sıkıntı yok.
Devam ediyor mu hocam? Yüklemeyelim mi?
Bu kadarsa çok da ciddi bir sorun olmamış. Biz neler gördük kardeşim. PS4ü ilk zamanlarından beri kullanıyorum da save dosyalarının gitmesi mi dersin sistemin hiç açılmaması mı dersin yani senin yaşadığın sorun sayılmaz bunlar yanında. Bu kadarı olsun da ötesi olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 14 Nisan 2021; 17:39:0 > -
PS5ten mi bahsediyorsun sen kardeşim? Çünkü PS4te gamepad güncellemesi olayı yok ps5le geldi diye biliyorum bunun yanlış mıyım?
-
Valla sistemi güvenli modda açıp tekrar güncelledim yine aynısı oldu. Yani esas sorun güncelleme kurulurken kendini kapatıp tekrar açmıyor,elle açıncada hata kodu ekranı çıkıyor.
Ben de ilk çıktığından beri kullanıyorum ve böyle bir durum ile ilk defa karşılaştım. Açıkçası alet açılmayınca tüm kayıt dosyalarım bozuldu diye korkmadım değil.
-
Beyler malum gif? -
Ilk 2 hafta falan guncellemiycem. Bazen olagan olmasada bazi updateler bazi HDD leri bozabiliyor. Isin ilginci update olmadan sign in yapmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orjinalden alıntı: IIExtraLifeXC
Yeni yazılımda sorun var. İlk defa alet açılmama sorunu ile karşılaştım. Hata kodu -SU- ile başlıyor.
Wifi kapadım, eternet kablosunu da çektim :) Pro var elimizde patlamasın şimdi :) -
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X