Şimdi Ara

Netflix'ten live-action Gundam filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'ten live-action Gundam filmi geliyor



    Birbirinden farklı birçok animeye, diziye ve filme sahiplik eden ve hazırlayan Netflix, yeni uyarlamasını duyurdu. Netflix, Legendary Entertainment ile anlaştı ve bir Gundam filmi hazırlıyor.



    Ayrıca Bkz.Yılın merak edilen bilim kurgu filmi Dune'un devamı için ilk adımlar atıldı



    Netflix Gundam filmi için Legendary Entertainment ile anlaştı ve yönetmen olarak filmin başında Kong: Skull Island yönetmeni Jordan Vogt-Roberts bulunuyor. Gundam filmi, 2018'de yayınlanan Ready Player One'da gözüken Gundam görünümünün dışında TV için hazırlanmayan ilk live-action yapım olacak.



    Gundam filminin Mobile Suit Gundam animesinden ve diğer Gundam yapımlarından uyarlanacağı açıklandı. Filmin senaristliğini ise Derek Connolly üstleniyor. Ne yazık ki film ile ilgili başka herhangi bir detay açıklanmadı. Yayın tarihi, oyuncular gibi detaylar da yine ne yazık ki bilinmiyor.



    Filmin duyurusu Netflix'in NXOnNetflix isimli Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz. 







    Kaynak:https://screenrant.com/gundam-live-action-movie-kong-skull-island-director/



  • Amuro'yu siyahi lgbt falan yapmasınlar yeter.Gerçi yönetmen gundam hayranı ama netflixe belli olmaz.Gundam fanları artılasın

  • Simdiye kadar basarili bir anime live action uyarlamasi goren hic oldu mu? Hele birde konuyu karaterleri amerikanlastirdiklarinda iyice sacma salak bir hal aliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    Simdiye kadar basarili bir anime live action uyarlamasi goren hic oldu mu? Hele birde konuyu karaterleri amerikanlastirdiklarinda iyice sacma salak bir hal aliyor.

    Gundam Japonluk oranı en düşük Anime serilerinden birisidir. 2007'deki seri olan Gundam 00'da 4 ana karakterin hiç birisi Japon değildi mesela. Aynı şekilde Japonca dublajda izlenirken, her seride o evrende yaygın dilin Japonca olmadığına ilişkin bastıra bastıra konulmuş birçok kelime oyunu bulunabilir. Özetle demek istediğim, Gundam'ı batılılaştırmalarına gerek yok, Gundam onlarca yıldır gayet küresel bir külliyat.


    Battle Angel Alita başarılı bir uyarlamadıydı, hatta devamı gelebileceği söyleniyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 18 Nisan 2021; 1:35:3 >
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt

    amerikanlasmadan kastim kulturel degisim degil, konuyu amerikan film formatina uydurmalari ve bunu yaparken ana hikayenin butunlugune hic acimadan senaryoyu ve karakterleri degistirmeleri. amrikan filmlerinde basarili oldugunu dusundukleri belli konu formatlari ve karakter tiplemeleri var, bunu aynen anime'in icine koymaya calisiyorlar, iste o zaman sacma isler cikiyor. bazen o kadar abartiyorlarki isim ve evren ayni oluyor ama onun icinde kafalarina gore farkli senaryo yazmis oluyorlar. battle angel alita da bunu yapmadiklari icin nispeten iyi seyler cikti ama genede orjinal animein manganin ruhu cok baska oluyor.


    konu disi, nick tanidik geldi. zamaninda bilkent anime grubunda bulunma ihtimaliniz var mi.

  • Benim hiç ilgimi çekmesede bunun meraklıları çok Asya'da.Bu Gundamın suyunu çıkarana kadar kaymağını yersin öyle birşey bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaura kullanıcısına yanıt
    Bulunmadım muhtemelen ama bulunmuşsam da hatırlamıyor olabilirim, benim için çok fazla zor olay yaşandı Bilkent anime gösterimlerinden beri.

    Anime grubundan kasıt AnimeGenTr forumu ise kapanana dek orada bulunmuştum. İlk 10 üyesinden biri bendim hatta.

  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt

    bir zamanlar bilkentteyseniz ordan hatirliyorumdur. sanirim ag paylasiminiz vardi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.