Şimdi Ara

Diablo 2 Resurrected'ın karşılaştırma videosu yayınlandı: 2021 vs 2000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diablo 2 Resurrected'ın karşılaştırma videosu yayınlandı: 2021 vs 2000



    Yayıncılığını Blizzard Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Vicarious Visions'ın yaptığı Diablo II: Resurrected'dan yeni bir video yayınlandı. 



    Ayrıca Bkz.God of War yaratıcısı, PlayStation'ın Xbox Game Pass'e karşı bir cevabın üzerinde çalıştığını söyledi



    Geçtiğimiz günlerde de sizlere aktardığımız gibi Diablo 2 Resurrected'ın alfa testi başladı. Alfa testi esnasında da oyunculara kayıt alabilme izni verildi. Oyun basınından bazı kuruluşlar da oyunun orijinal versiyonu ve yeni versiyonu ile karşılaştırmayı gösteren bir video yayınladı.



    Kıyaslama videosuna baktığımızda şüphesiz grafiklerin yüksek oranda geliştirildiğini görebiliyoruz. Ancak Blizzard yapılan her değişimde orijinal oyuna sadık kalmaya çalışmış. Çevre tasarımı önemli bir güncelleme almış ancak savaş mekanikleri de yine orijinale büyük oranda sadık. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



    Diablo 2 Resurrected, bu yıl içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacak. Önümüzdeki süreçte bir kez daha test aşaması olacak. 



     




    Kaynak:
    https://www.gamesradar.com/diablo-2-resurrected-video-lets-you-compare-between-remade-and-original-gameplay/







  • Diablo 2'nin ilk versiyonunu mu koymuşlar acaba: Benim oynadığım daha kaliteli bir versiyondu(Lord of Destruction'mış benim oynadığım) ya da çözünürlüğü bilerek kısmışlar, çünkü ben tekrar oynayalı daha 2 yıl oldu :) Görüntü kalitesi çok farklı olmasa da birisi 720p diğeri 1080p gibi , her neyse oynamyan varsa oynasın cidden ne oyundu be :) Grafikleri beğenmeyenler Path of Exile de oynayabilir

  • çözünürlüğü ve kontrastı biraz artırsalar daha keskin bir görüntü elde edilse daha iyi olacak gibi , karanlık mağara atmosferi güzel diablo 3 te olmayan gotik hava geri dönmüş gibi umarım diablo 4'te de buna dikkat ederler.

  • Bir an önce çıksa da yine oynasak.

  • Diablo 3'ü beğenmeyince path of exile oynayanlardanım ben de. En son magic legends çıktı, o da sarmadı mobil oyun gibi ne yazık ki. Bu remake baya güzel duruyor da bu oyun yüzünden diablo 4 daha da ertelencek o kötü olucak. Lost ark da eu sunucusunu açmadı bir türlü, şuan diablo 2 remake çıkarmanın tam zamanı cidden bir an önce çıkar inş :)

  • Sprite bazlı modellemeden 3B a geçince karakterin yürürkenki ayak hareketleri ile kameranın harita üzerindeki hareketi üzerinde bir senkronizasyon problemi olmuş. Dikkatli izleyince insanda mide bulantısı yapıyor adeta.

  • Ya kardeş çıkar şu 4’ü üzme bizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni versiyonda vuruş hissi zayıf geldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.