Şimdi Ara

&&& 92---98 EFSANE TOYOTA COROLLA KLUBÜ &&& (340. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.642
Cevap
53
Favori
1.241.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • yaw bu frenleri daha iyi bi hale getirmenin bi yolu vardı geçen sayfalarda ama ayrıntıları neydi bilen varmı ben frenlerden hiç memnun değilimde hemde ön arka balataları arka merkezleri ve ana merkezi değiştirmeme hatta arka kampanaları tornalatıp bir kaç kez ayar yaptırmama rağmen varsa metodunu bilen birileri bizde yere sağlam bassak
    --------------------
  • _____________________________
  • Vay Fatih Gelişmeleri takip ediyorum diyosun yani.
    @mykisso
    Hocam valla yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız. Daha ne olsun. Buna rağmen de düzelmediyse yapacak birşeyiniz yok galiba. Ben balataları yeni değiştirdim. Pedal biraz yükseldi ve tutuş daha iyi şimdi.
    --------------------
    --------------------
    --------------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Vay Fatih Gelişmeleri takip ediyorum diyosun yani.
    @mykisso
    Hocam valla yapabileceğiniz herşeyi yapmışsınız. Daha ne olsun. Buna rağmen de düzelmediyse yapacak birşeyiniz yok galiba. Ben balataları yeni değiştirdim. Pedal biraz yükseldi ve tutuş daha iyi şimdi.

aynen kardeşim gelişmeleri takip ediyorum sen arabayı nerde yaptırdın yaw fiyatlar çok hoşuma gitti
  • ha bu arada yakıtlar dökülmüş ortalamalar bende geçen ankara koçhisar tarafına bi yolculuk yaptım 460 km yolu 70 tl lik gaz ile gaz ortalaması 1,60 çünkü fiyat değişiyor hızım da radar tehlikesi olan yerlerde 95 olmayan yerlerde 150ye kadar çıktım arabanında altı yere değecek kadar yüklüydü 5 kişi artı 3 çocuk km ye 152kuruş yakmışım değerler nasıl arkadaşlar

Orijinalden alıntı: pusatfatih

ha bu arada yakıtlar dökülmüş ortalamalar bende geçen ankara koçhisar tarafına bi yolculuk yaptım 460 km yolu 70 tl lik gaz ile gaz ortalaması 1,60 çünkü fiyat değişiyor hızım da radar tehlikesi olan yerlerde 95 olmayan yerlerde 150ye kadar çıktım arabanında altı yere değecek kadar yüklüydü 5 kişi artı 3 çocuk km ye 152kuruş yakmışım değerler nasıl arkadaşlar

bence gayet güzel daha ne olsun rakamlar birbirine yakın zaten çok fazla farklar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykisso -- 27 Ekim 2009; 9:03:40 >
    --------------------
  • _____________________________
  • Ya arkadaşlar bende şöyle bi olay var. Frene basınca muhtemelen sağ arka kampanadan hafiften bi sürtme sesi geliyor aralıklarla. Yani şöyle anlatıyım frene bastım diyelim, araba durana kadar cıt cıt cıt gibi bi ses. İnceden inceye. Önceden de vardı bu ses, son bakımdan sonra da geçmedi. Bazen kendiliğinden geçiyor gerçi böyle de bi olayı var. Toz, pislik falan mı giriyorki acaba?

Fatih bakımları Sincan Oto Sanayi'de bi yere yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 27 Ekim 2009; 23:10:18 >

Ya arkadaşlar bende şöyle bi olay var. Frene basınca muhtemelen sağ arka kampanadan hafiften bi sürtme sesi geliyor aralıklarla. Yani şöyle anlatıyım frene bastım diyelim, araba durana kadar cıt cıt cıt gibi bi ses. İnceden inceye. Önceden de vardı bu ses, son bakımdan sonra da geçmedi. Bazen kendiliğinden geçiyor gerçi böyle de bi olayı var. Toz, pislik falan mı giriyorki acaba?

Fatih bakımları Sincan Oto Sanayi'de bi yere yaptırdım.

bende arka balataları değiştirdiğimde arkadan aynı ses gelmişti erhan sanırım balatalar kampanalara alışana kladar geldi sonada kendi kendine kesildi,balataların sert olabilir mesela yada ayar hafif sıkı olabilir ve ara ara ses gelmesi genelde kampanaların tornalanmış olmasından kaynaklanabilir daha önceleride tornalandıysa eksenden kaçık torna yapıldıysada bu ses ondan olabilir fakat bakımdan yeni çıktığı için zamanla kesecektir o sesi,ben frenlerle çok uğraştığımdan kii defalarca söktürdüm balataları sırf daha ii nasıl tutar die bizzat kendim el attım olaya arka fren sisteminde genelde bu yazdıklarım meydana geliyo .
    --------------------

• cümleten bayramınızı kutlarım arkadaslar.
    [DH] TOYOTA KULÜBÜ
    1993 Toyota Corolla 1.6 GLi 114 HP
    ahhhhhh ciğerimin,,, aman ciğeriiiimin köööşesiiiii....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodömizer

toyotamın balataları bitmiş arkadaşlar iyice belirginleşti.. istanbul avrupa yakası içinde tanıdık bildiğiniz var mı? uygun fiyatlı kaliteli birşey

elin biraz anahtar tutuyosa kendinde değiştirebilirsin bi numara yok ama yok ben anlamam dersende herhangi bi usta yarım saat te halleder
    piyasada 20 lira dan başlayan balatalar var durumuna göre birini seçebilirsin
    --------------------

• quote:

toyotamın balataları bitmiş arkadaşlar iyice belirginleşti.. istanbul avrupa yakası içinde tanıdık bildiğiniz var mı? uygun fiyatlı kaliteli birşey

alırken dikkat et ve sor gıcırtı yaparmı diye çünkü çok ses tırmalıyor kalitesiz balatalar iyi balata ile kötü arasında on lira oynar on lira fazla ver rahat bin

quote:

quote:

alırken dikkat et ve sor gıcırtı yaparmı diye çünkü çok ses tırmalıyor kalitesiz balatalar iyi balata ile kötü arasında on lira oynar on lira fazla ver rahat bin

• quote:

Valla Fatih bakalım ben 40 TL'ye aldım çiftini. Şu an bi sıkıntı yok. Tutuş falan güzel, ses sorunu da yok. İnşallah böyle devam eder.

quote:

quote:

hangi marka

• baskı ve balata olucaktı lazım olan
  • İyi günler.

Çalıştığım şirkette 92 Model Toyota Corolla var. 305000 km de.
    Depoyu doldursam otobana çıkıp 130 civarı seyretsem 300 km anca gidiyo :)
    İbre gözümün önünde eriyip gidiyor.

Tamam 17 yaşında 300bin küsurda bir araç ama bukadarda yakarmı ?

LPG falan taktırmamışlar.
    Bizim patronun ilk aracı.
    1.6 16v , Uçak gibide gidiyo namussuz. O biçimde içiyor.

2 gün öncede arkadan güm diye Skoda Favorit çaktı.
    Bu 92 Toyota da tamponun tam ortasından geçen ince plastik gibi şerit var biraz o soyuldu oda belli bile olmuyor.

Skoda da ne far kaldı ne tampon.
    Tam düz vurdu ama köşe falan değil hadi dirençli yere geldi diyecemde öylede değil.
    Şaşırdım baya. Arka tampon iyiymiş test etmiş bulundum
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.