Şimdi Ara

Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'e 10 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı; 2021'in sonunda çıkacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'e 10 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı; 2021'in sonunda çıkacak



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini orijinal battle royale PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS'un yapımcıları KRAFTON Inc'in yaptığı yeni PUBG oyunu PUBG: New State'in erken kayıt sayısı güncellendi.



    Ayrıca Bkz.1998 yapımı SaGa Frontier'in mobil cihazlar için yayınlanacak olan yenilenmiş versiyonundan video paylaşıldı



    Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen ve mobil oyuncuların bir hayli heyecanlı olduğu PUBG New State, duyurulması ile birlikte Android cihazlarda ön kayıta açıldı. Duyurulmasının üzerinden 43 gün geçmiş durumda ve toplamda 173 ülkeden ön kayıt yapıldı. Toplam ön kayıt sayısı ise 10 milyonu geçti. Ön kayıtın şu anda yalnızca Android için açık olduğunu da hatırlatalım.



    Oyunun resmi Twitter sayfasında yapılan açıklamada güncel ön kayıt sayısı verilirken bir de oyunun çıkış dönemine dair ilk bilgi verildi. Ne yazık ki tarih hala belli değil ancak yapılan paylaşıma göre oyun 2021'in sonlarında yayınlanacak.



    Bu yeni PUBG oyunu PUBG: New State, grafiksel anlamda sınırları zorlaması beklenen bir oyun. Kullanılan Global Illumination teknolojisi sayesinde yalnızca daha iyi grafik değil, ayrıca daha stabil de bir oyun karşımıza çıkacak. Oyun mobil cihazlar için geliştiriliyor.






    Kaynak:https://www.pocketgamer.com/articles/086311/pubg-new-state-surpasses-10-million-sign-ups-globally-for-android/



  • YUH abi ya. Geçenki haberde de KRAFON yazılmıştı bir edebiyat öğretmeni oalrak KRAFON değil KRAFTON yazmıştım. Yine aynı yazım yanlışı ve iki kez geçmiş cümle içinde ikisinde de KRAFON yazıyor.

    KRAFTON kardeşim KRAFTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTON

    Yeni PUBG oyunu PUBG: New State'e 10 milyondan fazla kişi ön kayıt yaptırdı; 2021'in sonunda çıkacak
  • 11 yaşında veled hile açıp anası babası kültürden mahrum, yobaz coluğuna cocuguna küfür etmeyi öğretip eline telefonu verip kapa ceneni al oyna söv herkese derse turkiyenin IQ seviyesini ölçebilirsin oyundaki kolsuzların çoğunlugundan p2w oyunda cehalet ve hile kpş geziyor hile yüzünden oyun oynanmıyor herkes config ile oynuyor ve adminler çok ezenleri, ve çok şikayet edileni banlıyor ve başka birşey yapmıyor şaka gibi royal pass vs alıp para basıyorlar işte güzel taktik valla kafama... Bas parayı yaptır oyunu bassın parayı versin ayarı.

  • Krafton olacaktı krafon değil. İyi günler ve iyi çalışmalar.

  • https://aylink.co/xpa3pF

    Yepyeni oyunlar bu sitede ilgilenenler linke tıklayarak ulaşabilirler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.