Giriş | |
|
|
|
9 Haziran 2008; 19:13:38
|
|
|
Başkalarından birşeyler bekliyorsak mutlaka onlar da birşeyler bekliyorlardır. Dale Carnegie
|
|
11 Haziran 2008; 7:43:27
|
|
|
rüyaları gerçekleştirmenin en kısa yolu uyanmaktır
|
|
16 Haziran 2008; 12:31:26
|
|
|
|
Ya İslamda erirsin Ya inkarda çürürsün Yol mezarda bitmiyor Girdiğinde görürsün
Günahları yüzünden mahkum olur ya insan ; Kimse görmesin diye , görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne !!..Ve günlerce acıyla inim inim inler ya , vicdanından yükselen alev gibi bir sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda, karanlığın gündüze yakın olduğu anda... Ya Rabbi ben pişmanım !!!..
|
|
|
|
|
16 Haziran 2008; 12:37:59
|
|
|
Benim ümmetim yağmur gibidir öncesi mi yoksa sonrası mı daha hayırlıdır bilinmez. Hz.Muhammed(s.a.v)
|
|
|
|
|
16 Haziran 2008; 13:03:08
|
|
|
Ey birader, sen ancak bir düşünceden ve fikirden ibaretsin. Üst tarafın kemik ve A’sab sinir ve adalât (kas) ve elyaftan (insan ve hayvanda adaleleri meydana getiren ince lifler) ibarettir." Mevlâna
Günahları yüzünden mahkum olur ya insan ; Kimse görmesin diye , görüp gülmesin diye kirlenen ellerini kapatır ya yüzüne !!..Ve günlerce acıyla inim inim inler ya , vicdanından yükselen alev gibi bir sesle uykusuz gecelerin ışıdığı zamanda, karanlığın gündüze yakın olduğu anda... Ya Rabbi ben pişmanım !!!..
|
|
|
|
|
16 Haziran 2008; 13:05:46
|
|
|
Azimle s.çan taşı deler>>>ATALARIMIZ
Zalim bu rap e dahim içimdeki hüzün ü söler halim ah halim bu mezarıma güneşimle gömün beni sağ salim bıraktı gitti kızgınım bi eski dostlar selamım olsun ayrılan bu saçlarımla dosta salınır içinde bir ruh bin cinayetimle anılır azrail bekletir uzun uzun sallanır...
|
|
|
|
|
16 Haziran 2008; 13:08:48
|
|
|
"Güzel konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir..."
|
|
|
|
|
16 Haziran 2008; 15:32:57
|
|
|
"En kötü yabancı çeşidi, bir zamanlar tanıdıklarının arasından çıkar."
|
|
|
16 Haziran 2008; 21:14:16
|
|
|
Nasıl kafa sayısı kadar düşünce çeşidi varsa, kalp sayısı kadar da sevgi çeşidi vardır. Tolstoy
|
|
17 Haziran 2008; 11:27:04
|
|
|
Hayat biz onu planlarken başımızdan gelip geçenlerdir... John Lennon
|
|
17 Haziran 2008; 16:43:55
|
|
|
"Hayatın tanımı yoktur." Halikarnas Balıkçısı
|
|
|
17 Haziran 2008; 17:56:12
|
|
|
Kargalar ötmeye başlayınca , bülbüller susar Mevlana
|
|
|
|
|
17 Haziran 2008; 18:46:54
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina Kargalar ötmeye başlayınca , bülbüller susar Mevlana ben bu sözü tam tersi olarak biliyordum sanırım yanlış biliyormuşum :)
|
|
|
17 Haziran 2008; 19:06:03
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina Kargalar ötmeye başlayınca , bülbüller susar Mevlana ben bu sözü tam tersi olarak biliyordum sanırım yanlış biliyormuşum :) bencede tersi olucak
|
|
17 Haziran 2008; 20:45:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Aganta Burina Burinata quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina Kargalar ötmeye başlayınca , bülbüller susar Mevlana ben bu sözü tam tersi olarak biliyordum sanırım yanlış biliyormuşum :) : ) sanırım ben yanlış biliyor muşum bu durumda
|
|
|
|
|
19 Haziran 2008; 18:03:34
|
|
|
insanın nasıl güldüğünden edebini,neye güldüğünden aklını anlarım MEVLANA
| | | |