Şimdi Ara

Lenovo Legion Duel 2 tanıtıldı: Çift fan, çift USB girişi, 8 tetik tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lenovo Legion Duel 2 tanıtıldı: Çift fan, çift USB girişi, 8 tetik tuşu



    Lenovo’nun oyuncu odaklı telefon dünyasındaki markası olan Legion belki de en çılgın akıllı telefonunu tanıttı. Lenovo Legion Duel 2 çift fan tasarımı, çift USB Tip-C girişi ve 8 adet tetik tuşu ile fark yaratıyor.



    Lenovo Legion Duel 2 ne tür yenilikler sunuyor?



    Akıllı telefonlarda genelde üst sol veya üst orta kısımda kamera yuvalarının çıkıntı yaptığını görüyorduk. Lenovo işi biraz daha ileri götürmüş ve orta kısımda oldukça kalın ve geniş bir alan oluşturmuş.



    Ayrıca Bkz.Kanadalı şirket dünyanın en hızlı üç tekerlekli elektrikli aracını geliştiriyor



    Bu alanda telefonun donanımını 22 derece veya altında tutan çift fanlı bir soğutma yer alıyor. Ayrıca ses sistemi, çift kamera ve aydınlatmalı Legion logosu da bu kısımda. Tasarım itibariyle rakiplerinden ayrılan Lenovo Legion Duel 2 bu haliyle kısıtlı bir kitleye hitap edecek gibi zira kalın arka kısım herkesin tercihi olmayabilir.



    Telefonun diğer bir çılgınlığı tam 8 adet tetik tuşu kullanması. Kenar kısımda sağlı ve sollu olarak 4 adet tetik tuşu yer alıyor. Bu tuşlar ultrason tabanlı ve sadece 10ms gecikme süresi sunuyor. Kalın arka kısmın iki kenarında yine kapasitif tetik tuşları mevcut. Son 2 tetik tuşu dokunmatik ekranda Force Touch şeklinde iki bölgeye yerleştirilmiş. Dokunmatik hassasiyeti olan tetik tuşları 40ms gecikme süresi sunuyor.



    Lenovo Legion Duel 2 tanıtıldı: Çift fan, çift USB girişi, 8 tetik tuşu



    Lenovo Legion Duel 2 ana donanım



    Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alan telefonda LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama teknolojileri sunuluyor. Oyunlarda verimliliği sağlamak için çift fan sistemi kullanılmış. 29mm ölçüsündeki fanlar sektördeki en büyük buhar odası tarafından destekleniyor.



    6.92 inçlik AMOLED ekranda 2460 x 1080 piksel çözünürlük sunan telefon 144Hz tazeleme hızına ulaşıyor ve bunu dinamik bir şekilde ayarlıyor. Ekran 1300 nit parlaklık değerine çıkarken dokunmatik örnekleme hızı da 720Hz ile rekor kırıyor.



    Ana sensör 64MP çözünürlüğünde ve yanında 16MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör yer alıyor. Kamera paketi 8K HDR10+ video kaydı yapabiliyor. Yan tarafta yer alan yayın kamerası ise 44MP çözünürlüğünde ve 4K video kaydı yapabiliyor.



    5500mAh kapasite iki ayrı bataryaya bölünmüş. İki ayrı USB Tip-C girişi ile 90W hızlı şarj sağlanabiliyor. Batarya şarj esnasında verimliliğini koruyacak bir teknoloji ile donatılmış. Yani uzun oyun sürelerinde telefonu şarja takılı tutarsanız ömrünü koruyor.



    Lenovo Legion Duel 2 tanıtıldı: Çift fan, çift USB girişi, 8 tetik tuşu



    Lenovo Legion Duel 2 fiyat ve diğer özellikler



    Çift ön hoparlör 7 mıknatıslı ve çift akıllı güçlendirici ile desteklenmiş. Dolby Atmos ile birlikte çift 1.6cc hoparlöre eş kaliteyi sunduğu belirtiliyor. Çift X eksenli titreşim motoru deneyime katkı yapıyor. 4 adet mikrofon ile yapay zeka motoru aktif gürültü engelleme sunabiliyor. Legion logosu ve alt fan RGB aydınlatmaya sahip. Özel Lenovo yazılımı ile aydınlatma, soğutma, tuşların haritalanması gibi işlemler hızlıca yapılabiliyor. Lenovo Legion Duel 2 için fiyatlandırma şu şekilde:



    Lenovo Legion Duel 2 12GB+256GB – 799 Avro



    Lenovo Legion Duel 2 16GB+512GB – 999 Avro









  • IBM'in PC bölümünü satın aldıktan sonra PC konusunda dünyaya açılan ve büyük işler başaran Lenovo, Motorola'nın cep telefonu bölümünü satın aldıktan sonra da dünyaya açılır dedik ama yok, Motorolanın satın alınmasindan sonra çıkardığı hiçbir telefonu Türiye'ye getirmedi.

  • Konsol artı Tv parasına denk geliyor olsa bile çok gğzel görünen bir telefon olmuş ha mobil gaming ne kadar doyurucu orası tartışılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Ben konuştum kendileri ile derler ki Cem Uzan ölene kadar Türkiye'ye Motorola telefon markası ile girmemeye yemin ettik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır orta bölge kalın iken kalan bölgeyi de biraz daha kalın yapıp şöyle 7000-8000 mah gibi bir pil koyaydınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok iyi abi, gercekten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lenovo ve Asus bu yıl şov yaptı

    Gerçekten çok güzel oyuncu telefonları çıkardılar.

  • Oyuncu telefonu anladıkta adı üstünde telefon, tuğla değil. Tasarım çöp

  • Çok bee abi

  • Oyuncu telefonu kadar gereksiz iş yok.

  • Telefon güçlü olsun yeter s10 plus kullanıyorum gayet yeterli arkada ekran var masasa fırıldak gibi döner o

  • İyi hoş da neden ses için telefon içine bir amfi koyulmuyor hayret. Asus ROG Phone 5 müzik severler için birebir telefon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.