Şimdi Ara

Dijital dijital içerik platformu Gain, ücretli Premium seçeneğini devreye soktu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dijital dijital içerik platformu Gain, ücretli Premium seçeneğini devreye soktu



    Bugüne kadar ücretsiz olarak hizmet veren dijital içerik platformu Gain, bugün itibariyle Gain Premium isminde ücretli abonelik seçeneğini devreye soktu. Gain’deki bazı içerikler ücretsiz olarak yayınlanmaya devam edecek.



    Gain Premium fiyatı ne kadar?



    Gain Premium olarak adlandırılan paketin fiyatı aylık 21,90 TL olarak belirlenmiş. Maalesef ücretsiz deneme veya aile paketi seçeneği sunulmuyor. Ücretsiz ile Premium abonelik arasında görüntü kalitesi farkı yok. Yalnızca içerik farkı var.



    Dijital dijital içerik platformu Gain, ücretli Premium seçeneğini devreye soktu



    Gain Premium’la birlikte Gain’e çok sayıda yeni içerik geldi. Bu içerikleri izlemek için abone olmak gerekiyor. Yerli yapım olarak "Senkron" ve "Metot" isminde iki yeni dizi eklendi. “Bizi Ayıran Çizgi” isminde bir yapım daha eklenecek. Yabancı yapım olarak “Years and Years”, “Zoeys’ Extraordinary Playlist”, “One Captain”, “Corporate”, “David Bowie: The Last Five Years”, “Dead Pixels”, “Confess”, “Motherland” ve “The Girlfriend Experience” yapımları eklendi.



    Ayrıca Bkz.E3 2021'in tarihi açıklandı; Sony katılmıyor



    Daha önce sadece mobil cihazlardan seyredebilen Gain, geçtiğimiz ay web sayfasından yayına başladı. Geçtiğimiz günlerde ise Apple TV ve Android TV uygulamaları yayınlandı.












  • Güneşe çok yakın uçtular, kapanıp gidecek başka bir platform. Netflix fiyatına ne ile rekabet edeceksin?

  • Taktik güzel önce bedava sonra digerlerinden daha pahalı fiyata kullanıcı cekme amacı verdigi sadece dizi program iş paraya döndü döneli kaliteli flim cıkmaz oldu dizi cıkmaz oldu programları saymıyorum youtubu oraya taşıdılar

  • Telefon uygulamasindaki arayuzunu cok kullanisli bulmadigim dijital icerik platformu.
  • MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    Ticari bir işletme sonuç itibarı ile. Yazılımcısı, ofis gideri, server gideri, içerik giderleri vs. Böyle platformların düşük fiyat ile ayakta kalması zor. Geçen yıl Tinder vb uygulamalara ülkemizde 40 milyon dolar harcanmış. 50 bin ücretli aboneye ulaşsa temiz aylık 1 milyon lira (+/-) gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benzerlerinden farklı ve özgün içerikleri olan dijital bir platform, elbette ki çarkları bedava dönmüyor, bunu ya parayla ya da reklamla döndürmek zorundalar, ilk günden itibaren para istemek yerine önce yayın ve içeriklerini tanıttılar. Pahasına değer bulan bedelini ödeyerek devam edebilir. Bir çok yabancı dijital platformla karşılaştırılınca fiyatı pahalı bulunabilir, ancak bu pazarda ülkesel bir yarış söz konusu ve Amerika tüm yazılımlarda olduğu gibi bu alanda da öncü olmak istiyor, bu platformların bir çoğu zarar etmelerine rağmen sırf bu yarışta üstün olmak adına yayınlarına ve uygun fiyat politikalarına devam ediyorlar.

  • EnuGNT kullanıcısına yanıt
    Bence pahali degmez ...

  • socidius S kullanıcısına yanıt
    Netflix enayi mi yani ? Sanmam. Netflix ile yarisamaz ...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Dostum, Gain babamın malı değil. :) Netflix ile yarışmasına gerek yok. Netflix ile Gain'i kıyaslaman da ayrı komik durum. Bu girişimler 100.000 ücretli abone sayısına oluşsa zaten milyon lira gelir elde eder. İki, bu işler hiç belli olmaz bir anda yatırım alır şahlanır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • socidius S kullanıcısına yanıt

    Pastadan pay kapabilmesi icin denk icerikler emekler yatirimlar kaliteli icerikler olmalidir. Gain tum Turk sanatseverleri hatta tum Turkiye yi alsa ne yazar malesef :/ ...


    Gain aylik 10 TL ile anca surumden kazanirdi ama o da yok artik ...

  • Para talep etmeden önce siteye DRM koruması sağlasınlar. İçeriklerin hiçbiri korumalı değil. Yani IDM ile basitçe içerik indirebilirsiniz.

  • Bedava alıştırdılar şimdide ücret istiyorlar. Neyseki ekonomik bir fiyat vermişler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.