Şimdi Ara

Kripto para borsası BitMEX'in CEO’su Arthur Hayes teslim oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para borsası BitMEX'in CEO’su Arthur Hayes teslim oldu



    Geride bıraktığımız yıl ABD’nin hakkında soruşturma başlattığı BitMEX’in eski CEO’su Arthur Hayes’in bir süredir teslim olmak üzere ABD’li yetkililerle müzakereleri sürdürdüğü biliniyordu. 



    Daha önce teslim olmak için ABD’li yetkililerle görüştüğünü açıklayan Arthur Hayes dün Hawaii’deki ABD yetkililerine teslim oldu. Arthur Hayes ve diğer BitMEX yöneticileri kara para aklama ve çeşitli suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı. 



    Teslim olmadan önce Singapur’da ikamet eden Arthur Hayes, New York'taki federal savcıların kendisini ve BitMEX'in kurucu ortaklarını kara para aklama kontrollerinin uygulanmasını gerektiren ABD yasalarına uymamakla suçladıktan 6 ay sonra 6 Nisan Salı günü Hawaii'deki ABD yetkililerine teslim oldu.



    Ayrıca Bkz.Bir NBA takımı, oyuncularına Bitcoin’le ödeme yapmaya hazırlanıyor



    Arthur Hayes’in avukatları tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Arthur Hayes, işlemediği suçlarla haksız yere suçlanan kendi kendini yetiştirmiş bir girişimci. Arthur Hayes mahkemeye kendi rızasıyla çıkmayı kabul etti bu haksız suçlamalarla mücadele etmeyi dört gözle bekliyor."



    BitMEX’e yönelik soruşturma ABD'nin kripto para birimi borsalarına yönelik artan incelemelerinin bir parçası. Şubat ayında ABD’nin en popüler kripto para borsalarından Coinbase, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’nun (CFTC) geniş kapsamlı bir soruşturmasına maruz kaldığını açıklamıştı. Öte yandan Bloomberg’ün konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberde CFTC’nin lider kripto para borsası Binance’i de incelediği duyurulmuştu. 









  • Hey nasılsın adamım seni meşgul ettiğim için özür dilerim ama mining işleri ile ilgilendiğini biliyorum :) O yüzden bu 

    sitelerden biri senin dikkatini çekebilir bu sitelere üye olarak sen de para kazanabilirsin

    Evde oturarak para kazanmak istiyorsan bu sitelere bi bakmanı tercih ederim. Şimdiden bol kazançlar!!


    https://dogespro.com/register/39334629


    https://doge.win/


    https://dogecoin.ac/index.php?refer=34970


    https://wowdoge.io/?p=64134


    https://r.adbtc.top/69924


    https://freebitco.in/?op=signup_page&r=4256320





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.