Şimdi Ara

Google Çeviri uygulaması 1 milyar indirmeyi aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google Çeviri uygulaması 1 milyar indirmeyi aştı



    Ocak 2010'da Play Store'a eklenen Google Çeviri uygulaması, 10 yılı geçen bir sürenin ardından 1 milyar indirme sayısına ulaştı. Her geçen gün artan popülerliği ile uygulama, yaklaşık 60 uygulamanın ulaştığı 1 milyar indirilen uygulamaların arasına katılmış oldu.



    Ayrıca Bkz.Google Play, cihazda hangi uygulamaların yüklü olduğunu gösteren uygulamaları sınırlıyor



    Google Çeviri artık 1 milyar indirmeyi aştı



    Çeviri uygulamaları özellikle günümüzde oldukça önemli hale geldi. Farklı bir ülkeye ziyarette ya da yabancı kaynaktan okuyacağınız bir metinde karşınıza çıkabilecek bilmediğiniz kelimeleri anlayabilmek için en kolay çözümlerden biri olarak çeviri uygulamaları dikkat çekiyor. Bu konuda da en üst sırada, 1 milyar indirmeyi geçerek bunu kanıtlayan Google Çeviri yer alıyor.



    Uygulama, çevrimiçi iki dil arasında çeviri yapabileceğiniz 108 dil seçeneğine sahip. Dil paketlerinin daha önceden uygulamada indirilmesi şartıyla internet bağlantısı olmadan çeviri yapabileceğiniz dil sayısı ise 59. Kameranızı doğrulttuğunuz yerdeki metnin çevirisi 94 dilde destekleniyor.



    İleride tekrar yararlanmak için, çevrilmiş kelimeleri ve kelime öbeklerini Deyimler Sözlüğü'ne ekleyerek uygulama ve masaüstü bilgisayar arasında senkronize edebilebiliyor. Google Çeviri uygulaması günde 100 milyardan fazla kelimeyi işliyor.








    Kaynak:https://www.gizchina.com/2021/04/05/google-translate-app-exceeds-1-billion-downloads-worldwide-supports-108-languages/







  • Çok değil yakın bir zaman sonra dil öğrenmek sadece bir hobiden ibaret olacak. Google in kulağa takılan anında çeviri kulaklığı tarzı aletler doğru çeviri algoritmaları ile de gelişe gelişe hatasız çevirilerle özellikle yurtdışı gezilerinde her dilde vazgeçilmez olacak.

  • En çok kullandığım uygulama denilebilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Deep L icin daha basarili deniyor, ama dil destegi kisitli..
  • Faydalı uygulama, emeği geçenlerin eline sağlık

  • google nın ekosisteminde bulunduğu nimetlerinden biri.


    artık bu tür uygulamalar geliştikçe dil öğrenmek mecburi olmayacak Google Çeviri uygulaması 1 milyar indirmeyi aştı 

  • Çok işimi görüyor her dilde sağolsun

  • yabancı dil öğrenmek aslında oldukça faydalı. her zaman google çevisi ile ileişitm kurmanız mümkün olmayabilir. Hem yabancı dil öğrenmek ve kullanmak beyin fonksiyonlarının kullanımını da artırdığından ilerleyen yaşlarda kendini gösteren bunama hasatalığına da yakalanmanız gecikecektir.
    Ha yabancı dil kullanmayacak birisinin de zorla öğrenmesine gerek yok.

    google çeviri kesinlikle bütün övgüleri hakediyor. bu çeviri teknolojisini web üzerinde de kullanıyor. offline çeviri cihazları da üretseler oldukça popüler olabilir. internet olmayan ve internete bağlanılmamamı gereken yerlerde kullanılmak üzere anlık çeviri yapabilecek donanımların piyasası da oldukça iddialı. Özellikle askeri birliklerin operasyonlarında kullanılabilecektir.

  • Bilgisayarda çok işime yarıyor. Git gide kendinide geliştiriyor 5-6 sene önce rezaletti. O yüzden hakkıdır

  • Hak ediyor. Gerçekten bazen saçmalasada çoğu seferinde güzel çeviri yapıyor

  • Telefona yüklediğim olmazsa olmaz bir uygulama. Çoğunlukla film izlerken altyazıda geçen bilmediğim kelimeleri çevirmek için kullanıyorum.

    Eski haline göre oldukça başarılı çeviri yapıyor. Bu da uygulamanın geliştiğinin bir kanıtı.
  • Günlük hayatta sık kullandığım bir uygulama

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.