Şimdi Ara

Renault Trucks'ın yeni T ve T High modelleri ETS 2'de tanıtılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Kısaca ETS 2 olarak bilinen Euro Truck Simulatör 2, dünyanın pek çok bölgesinde olduğu gibi ülkemizde de oldukça sevilen bir oyun. Bunun bilincinde olan Renault Trucks da yeni T ve T High modellerini Euro Truck Simulator 2 oyunu ile tanıtacak.



    Bugünden itibaren, Renault Trucks T ve T High 2021’in kabininde koltuğa oturabilir, sürücü kabininin yeni ergonomisini test edebilir ve şehir içi, şehirlerarası yollarda veya uluslararası otoyollarda kamyonun konforunu deneyimleyebilirsiniz.



    Bunun için tek yapmanız gereken dünya çapında 9 milyondan fazla oyuncunun keyif aldığı Euro Truck Simulator 2 PC oyununa giriş yapmak veya sosyal ağlarda #renaulttrucksevolution etiketini takip ederek diğer oyuncuların sürüş deneyimlerini paylaşmak.



    Ayrıca Bkz.PS Plus Nisan 2021 oyunları indirmeye sunuldu



    Bu akşam Orta Avrupa Saati 18:00’da (Türkiye Saati ile 19 :00’da), SCS Software şirketi, Twitch hesaplarında (https://www.twitch.tv/scssoftware) canlı olarak Renault Trucks T 2021 test sürüşü ve Renault Trucks Tasarım Direktörü Paul Daintree ile yine canlı bir buluşma gerçekleştirecek.



    Tasarım Yarışması



    Renault Trucks, Euro Truck Simulator 2 oyunu içinde bir tasarım yarışması da düzenliyor. Oyuncular, oyunun özelleştirme aracı ile kendi Renault Trucks T High modellerini tasarlamaya davet ediliyor. Renault Trucks Tasarım ekibi tarafından seçilecek En İyi Tasarım, birkaç hafta içerisinde gerçek bir kamyon üzerinde sergilenecek.



    ETS 2'ye sahip değilseniz aşağıdaki link üzerinden oyunu Steam'den satın alarak oynamaya başlayabilirsiniz. Oyunun kendisi şu an 39 TL'ye satılıyor. Bunun yanında içeriği zenginleştiren ücretli ek paket ve DLC'ler de mevcut. Örneğin, Türkiye'nin Trakya bölgesi ve İstanbul'u da içeren 'Road to the Black Sea' isimli DLC şu an 48 TL'ye satın alınabiliyor.



    https://store.steampowered.com/app/227300/Euro_Truck_Simulator_2/?utm_source=rt_evo 









  • Süper fikir olmuş. Keşke her arabanın lansmanı böyle oyunlarda yapılsa

  • Güzel fikir ama kaç tırcı bu oyunu oynuyor ki
  • Tahmin edemeyeceğin kadar çok. Ama TR' dekiler değil

  • Gerçekten çok oynayanı var yurtdışında. Bizde de vardır da fazla olacağını sanmam. Bizde tırcılar evine ekmek götürme derdinde, oyun oynamaya vakit bulması zor ihtimal.

  • her gün saatlerce oynadığım çok sevdiğim bir oyun, birde dlc ler ücretli olmasa??

  • 3 öğün simit yemekteyiz.helalep kalabalığından yollar kapalı.acılır açılmaz ilk işim denemek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.