Şimdi Ara

Yılın beklenen oyunlarından Outriders'ta, yalnızca Nvidia ekran kartı sahipleri oyunu duraklatabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yılın beklenen oyunlarından Outriders'ta, yalnızca Nvidia ekran kartı sahipleri oyunu duraklatabiliyor



    Yayıncılığını Square Enix'in yaptığı, geliştiriciliğini ise People Can Fly'ın yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Outriders, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Ancak oyunda enteresan bir eksik bulunuyor.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz?



    Çevrimiçi olmayan her oyunda aslında en önemli özelliklerden biri ilk başta aklımıza gelmese de oyunu duraklatabilme özelliği diyebiliriz. Oyunu duraklatma özelliği derken "Pause" özelliğinden bahsediyorum, daha karmaşık bir özellikten değil. Oyunu durdurabiliyor olmak fazlasıyla önemli bir konu ve bu özelliği kullanmayan yoktur. Ancak bu yılın merak edilen oyunlarından olan Outriders'ta böyle bir özellik bulunmuyor.



    Oyunun tek kişilik modunu oynarken; kapınız çaldığında, lavaboya gitmeniz gerektiğinde veya herhangi bir şey olduğunda oyunu duraklatamıyorsunuz. Yalnızca Nvidia ekran kartına sahipseniz, farklı bir yolla oyunu duraklatabilirsiniz.



    Bildiğiniz gibi Nvidia'nın GeForce Experience isimli bir uygulaması bulunuyor ve bu uygulamada oyunlar için çeşitli özellişleşitirilmiş ayarlar yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyundan görseller ve videolar da kaydedebiliyorsunuz. GeForce Experience'da fotoğraf kaydetme modu olan Ansel modunu çalıştırarak hem oyun içerisinden istediğiniz bir görseli alabilir hem de bu sayede oyunu durdurup kısa bir mola verebilirsiniz. Ne yazık ki başka bir şekilde oyunu duraklatamıyorsunuz.



    Böylesine basit bir özelliğin oyuna eklenmemiş olması da gerçekten şaşırtıcı. Outriders şu anda Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Stadia ve PC için yayınlanmış durumda. Ayrıca oyun konsol için Xbox Game Pass'te de bulunuyor.




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/you-actually-can-pause-outriders-in-singleplayer-if-youve-got-an-nvidia-gpu/







  • Çöp ki ne çöp. Reklam PR yapmaktan oyunu yapmayı unutmuş adamlar. Ucube bir şey. Youtube'a bakıyorsun yok first things to do, yok new tips and tricks sanki zaar j-rpg oynatıyor hay reklamınıza. Odun gibi sık ilerle işte ne tipsi tricksi amerikalı ergen şımarık çocuklara yapmışlar oyunu. 2 saat dayanıp sildim.

  • hayat gibi işte, akıp gidiyor...

  • çop

  • Çöp ki ne çöp. Reklam PR yapmaktan oyunu yapmayı unutmuş adamlar. Ucube bir şey. Youtube'a bakıyorsun yok first things to do, yok new tips and tricks sanki zaar j-rpg oynatıyor hay reklamınıza. Odun gibi sık ilerle işte ne tipsi tricksi amerikalı ergen şımarık çocuklara yapmışlar oyunu. 2 saat dayanıp sildim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 5 Nisan 2021; 10:43:48 >
  • Yanlış hatırlamıyorsam Bloodborne'da da pause yoktu. Bu oyunda Bloodborne kadar iyi olursa eksikliği hissedilmez.

  • ostkreutz kullanıcısına yanıt

    Ben de yanlış hatırlamıyorsam genel olarak from software oyunlarında sanki duraklatma yoktu. Aslında yakın zamanda da oynadım ama şimdi emin olamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pause etmeye ne gerek var bölgeyi temizle oyunu açık bırak git. Asıl haber şöyle olmalı mmo oyunlarında hareketsiz kalınca oyundan atar bu oyun atmıyor.

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    Evet haklısınız. Sekiro haricinde yok duraklatma.

  • Güç tuşuna hazırda bekletmeyi ayarlayıp duraklak için denenebilir. Sisteme göre duraklatma ssd ile 3 saniye 15 saniye süreblir. HDD ise uzar.

  • Oyun dünyası kalitesini yitirdikçe, haliyle haberler de kaliteden yoksun olmaya başladı. Oyunda pause yok diye haber yapıldığını da görmüş olduk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok Şok Şok! Son dönemin en revaçta oyunlarından biri olan Valheim'da duraklatma özelliği yok!

  • Başlık Dh'ye yakışmayan bir şekilde clickbait içeriyor.


    Oyunda ekran kartınızın markasına özel bir muamelesi yok. Oyunda sadece pause menüsü yok.

    Nvidia kartlarda ansel sayesinde fotoğraf çekme moduna alınca duruyor sadece. Amd'ye bir gıcıklığı yok yapımcıların.

  • Oyun yapımcıları iyiden iyi saçmaladılar bakalım daha neler okuyacağız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.