Şimdi Ara

Trojan,Spy,Virüs ? Nedir bu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün öylesine pc yi karıstırırken Başlat > Programlar Menüsünde Explorer ın kısayolunu gördüm fakat bişey dikkatimi çekti çünkü explorerın simgesi yoktu bu kısayolda sıradan bir .exe dosyası gibi görünüyordu sağ tıklayıp özellikler yaptığımda gördüğüm şeyi anlamadım çünkü benim bildiğim kadarıyla iexplore.exe olması gerekiyordu fakat bunda ( iexp1ore.exe ) yani L nin yerinde 1 vardı bu ne olabilir buyrun resimler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devildo -- 8 Haziran 2007; 19:02:24 >

• trojan:truva atı. spy:ajan.virus:wirus virusler genelde exe uzantılıdır dikkat et .tara bi...
  • Ad Aware le tarıyorum pc yi her gün kapatmadan önce,o iexp1ore.exe ye sag tıklayıp taratmaya çalıstığımda windows kısayolun ait olduğu programı bulamıyor elle yerini belritmek için Gözat'a tıklayınız diyo yani Ad Aware bu trojan yada spy her neyse bunu bulup silmiş demek mi oluyor ?
  • iexp1ore.exe
    bittorrent.exe
    msvcr71.dll
    oncelikle bu 3 tanesini elle silin guvenli kipte.arkasından bulduğunuz tüm ie shortcutlarının adresini iexp1ore.exe yerine aynı dizindeki IEXPLORE.EXE olarak değiştirin.en son isi garantiye almak icin su adresten programı kurun ve taratın:
    http://info.prevx.com/downloadprevx2.asp

bu kadar..
    (amacım topigi hortlatmak degil.aynısı basıma geldi arkadasımın flashdiskinden bulastı,bu yolla isyerindeki bilgisayardan kalıcı olarak temizledim...ayrıca ciddi bi zarar vermiyor sisteme,bilginize...umarım yardımı dokunur

• Ben AVG kullanıyorum sizce nasıl bir program. Tavsiye ediyor musunuz. Önereceginiz programlar varsa yazabilir misiniz Teşekkür ederm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fighter1450 -- 28 Temmuz 2007; 23:55:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fighter1450

Ben AVG kullanıyorum sizce nasıl bir program. Tavsiye ediyor musunuz. Önereceginiz programlar varsa yazabilir misiniz Teşekkür ederm

kaspersky yada nod32. avg'de iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.