Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: MSI EX600 alacaklar ve kullananlar buraya Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
amdixx

10 Aralık 2007; 22:28:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selam arkadaşlar bende almayı düşünüyodum dışardan bakıldığında özellikleri pek fena görünmüyo ama yorumları gördükten sonra düşünmeye başladım tekrar....
1-tuş takımı konusunda sorun yaşayanlar war bu oyun oynayanlar we bol bol yazışanlar içn biraz zorluk çıkarabilir ama alışılırmı alışılmazmı bunu bilmem....
2-oyun oynamak isteeynler için yine bi eksi olarakgrafik kartının performansını fazla beğenilmiyor
3-pil ömrü 3 saaat denemsine rağmen 2 saate kadar düşüyormuş
4-vistayla kasıyo denilyo norton olduğundan kasılıyo diyor performans düşürüyo diyo ama bence xp yükleyince bu düşüklüğün giderilebilceğine inanıyorum....
5-ekranı knusnda fazla bişey diyemicem....
6-işlemci we performansı konusunda xp yüklü olduğu sürece çok güzel olur tahminimce....

Doğmasaymışım Çok Süper Olucakmış........
TheGreen7

18 Aralık 2007; 14:50:29 

tustakiminda sorun yok o alfabemizdeki fazla harflaerden yani zamanla alisiosunuz bizim harflaerimiz sikisiklia yol acio
ewt grafik karti cok ii diil
pil 3 saat gidio guc performansinda kullanmalisiniz
vistada kasmio
ekran gayet ii
xp ile son derece ii olur haklisin

Designer..
osezer2001

23 Aralık 2007; 18:51:16 

EX600'e 1GB RAM ilavesi ile aşağıdaki oyunlar sorunsuz oynanabiliyor:

FIFA2008, High Level, 1024x768
Crysis, Low Level, 1024x768
Call Of Duty 4, 1024x768

bastoche

31 Aralık 2007; 23:06:15 

2 ay kadar önce bu laptopu büyük bir araştırmadan sonra aldım
2gb ram i
256 mb dx10 destekleyen ekran kartlı
T7250 2.00 Ghz santra rose yeni bir işlemci türüymüş logoda centrino duo diyo
160 gb sata2 hdd li
intel wireles kart çekim gücü çok iyi
geniş klavye numerik
kamera fena değil
sesiz bir cep telefonu kadar cd takarken jet sesi çıkarıyor
pil gayet iyi sürekli yüksek performansta kullanıyorum
ekran contranstına toshiba.sony kadar önem verilmemiş ama iyi bir ayar sonrası gayet oldukça iyi
touch padi bende kapatamadım ama vardır bi ayarı donanımdan kaldırmaya çalıştım kaldırılmıyor fareyi kaldırıyorum ama o kalkmıyor devre dışıdakalmıyor ama bunu çözen biri çıkar heralde elimle touch padin üzerine close bile yazdım gene kapanmadı parmağımı beş saniye o noktanın üzerinde tuttum nafile sı...cam touch pedine belki ozaman çalışmaz
ses kartı çok iyi ve gelişmiş high difination pcı expres bi kart
bu özellikte olup fiyatı bu fiyata olan bi laptop yok kapaktaki msı yazısı çalıştığında yanıyor çok şık

Gelelim performansına
Öncelikle Masa üstü bir pc yi kesinlikle aratmıyor
performans sattığım masa üstü pcden çok çok iyi
açılış kapanış hızını şöyle söylüyeyim airties modemi ve laptopu aynı anda açıyorum laptop açılıyor şifreyi giriyorum
masa üstü geliyor adsl ışığı daha yanmamış 5 sn kadar sonra adsl ışığıda yanıyor kapanışı anlatamam daha kısa
yalnız kullanıpta benim açılış hızı senin dediğin kadar hızlı değil diyenlere söylüyeyim aynı problem bendede vardı
bastıktan sonra yaklaşık 4 ile 6 dk kadar sonra açılıyordu bu korkunç bir süre
windowstandır diye düşündüm XP kurdum yok aynı hatta daha kötü diyebiliriz bu arada Xp ile sorunsuz çalışıyor
ama vistaya daha çok uyumlu hatta tam uyumlu
ama sorunu buldum isteyen arkadaşa mail ile ulaşırım
Ben pek oyun oynamam ama oyunları denedim oynadığım oyunlar
Fifa 2007 gayet iyi animasyonlarda problemli gibi
Fifa 2008 oyun açılış ve animasyonlar biraz yavaş gibi ama gayet iyi
Call of duty problemsiz gayet iyi
NFs underground2 problemsiz gayet iyi
Nfs most wanted problemsiz gayet iyi
Nfs Carbon problemsiz tam
Terosit cont down problemsiz tam
mafia problemsiz tam
midtow madnes arabaların cantları gözükmüyordu bu problem masa üstü pcmdede vardı problemi araştırdım chip seti nvdia olan pclerde bu oluyormuş ee bunun çipsetide nvida ama sanırım bunuda çözeceğim yamasımı ne varmış
fifa lara gelince sadece açılırken animasyonlar varya orda biraz yavaş gibi geldi bana ama sorunsuz oynadım

Aldıktan sonra hani insanın içi kötü olurya memnuniye filan gibi
Ben oldukça memnunun hatta çok memnunum performansı bana çok iyi geldi
Bu arada üst komşuya toshiba aldık o toshibadan çok pişman
özellikleri birebir aynı sadece onun işlemcisi AMD 1.8 ve 180 milyonmu ne daha pahallıydı
ve bçok özeliktede koyuyor ona ama işte sonuçta toshiba diyorsunuzda hiç te öyle değil

başka sorularınız varsa yazın cevaplarım
şuan ben bu makinayı sıfır problem ile kullanıyorum touch pad hariç ama sanırım üzerine yapıcam gibi
isteyene makinayı test ettirebilirim ama istanbul avrupa yakasına gelirseniz bide tabi çay ısmarlamalısınız
msjda hangi oyunu kurmamı istiyorsanız söyleyen onu kurayıp getireyim

sevgi ve saygılarımla

bu arada laptop almadan önce kesinlikle iyi araştırın

gry79

2 Ocak 2008; 0:35:29 

Arkadaşlar bende kullanıyorum bu laptopı 2 aydır, bir arkadaş yazmış fandan sürtme sesi geliyor diye bende de aynı problem var. Ama ısınınca ses gidiyor. Servisi aradım ciddi ses gelmeye başlayınca gönderin bakalım dediler.fiyat performans olarak bakmak lazım bu işlere o paraya böylesi gayet iyi, bir arkadaş ytazmış ıcığına cıcığına bakarsanız 20.000 $ lık IBM alın diye doğru söylüyor. Uzun lafın kısası bu paraya en iyi laptoptı benim aldığım dönemde.Şimdi bilmiyorum tabi.

Mousepad fn tuşu ile birlikte yukarıda sağa yakın bir tuş ile kapatılabiliyor.

Şuan piyasa durumunu bilmiyorum ama ben tavsiye edebilirim.

mericx

7 Ocak 2008; 22:17:53 

bence 3 aydır kullanıyom

ısındıgında fan sesi geliyor fakat çok rahatsız etmedi beni...

donanıma bakarsanız hepsi kaliteli markalar dan alınmış

kısaca ben memnunum gerçi ex610 olsaydı aldıgımda onu alırdım

fiyat performansta daha iyi ex610 :)

TURKZ
nick: erasef
TURK TRUKZ
bastoche

12 Ocak 2008; 2:36:54 

Arkadaşlar şu lanet olası touch pad kapatmayı öğrendim aslında biraz körmüşüz F3 tuşuna bakın touch pad işareti var FN tuşu ile birlikte basın touch pad devre dışı açmak için tekrar FN+F3 bukadar basitmiş biz sadece tuşlara bakmamışız. bu arada bu fan sesini ben hiç duymadım

kahraman1968

28 Ocak 2008; 2:32:37 

Herkese Merhaba Bende de EX 600 var memnunum. Bir sorum vardı paket içinden kaçtane ve hangi CD veya DVD ler çıkıyor söyleyebilirseniz çok memnun olur. bende çıkan cd dvd lerde eksik var gibi geliyor ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

bastoche

28 Ocak 2008; 13:33:06 

Eğer senin paketin içindende 3 cd çıktıysa problem yok
1- vista cd si üzerinde recovery yazıyor bildiğin vista ile aynı
2- Driverların olduğu cd
3- Ekstra program cd si özellikle neronun tahtını sallayabilecek power2go power dvd gibi programları içinde bulunduran cd

bende 3 cd ile geldi bu arada mericx bence yalınıyorsun performansta EX600 EX610 a çakıyor yani aradaki fark ex600 de intel işlemci var ex610da amd ben 200 ytl için amd gibi ilerde ne olacağı belirsiz bi işlemciyi tercih etmedim dünya intel diyor bizde mecbur intel aldık. iki bilgisayarın özellikleri tamamen aynı sadece işlemciler farklı

altinorda

2 Şubat 2008; 22:02:12 

arkadaşlar bende çok kararsız kaldım inanın...EX600 üstatlarından çok acil olarak yardıma ihtiyacım var...
Bulunduğum ilde 88 bilgisayar firması varmış ancak gezdiklerim içerisinde bir tane olsu MSI dizüstü göremedim ve bu nedenle inceleme olanağı bulamadım...

Arkadaşlar EX600 performans-Fiyat konusunda sizler tarafından aydınlatılmış ancak tasarımı,sağlamlığı ve diğer bu nevi özellikleri hakkında çok bir bilgi toplayamadım üstatlar yardım ederse çok memnun kalacağım...
Şimdiden teşekkürler.

altinorda
bastoche

4 Şubat 2008; 2:04:08 

Bence oldukça sağlam bi kaç kez basit darbeler aldı bildiğin laptop işte ama bence sağlam bi makinaya benziyor toshiba ve hp kullanan arkadaşların çabuk çizilen laptop olduklarını duydum tasaramı önem vermek için parlak bi plastiğe sahip bilgisayarlar bence kolay çizileceğe benziyor ben ekranı bi kaç kez sildim gayet dayanıklı şuan 4 ay oldu zerre çizik yok ama tabi çok titiz kullanırsanız. Performansına ve fiyatına diyecek yok aynı özellikte tıpa tıp diyorum sony 2434 ytl gazetede görmüşsünüzdür ben 1600 ytl almıştım sanırım yaklaşık 800 ytl fazla veriririm ama sony alırım diyorsanız buyrun alın özellikler bire bir aynı hatta bikaç parçanın markası bile aynı

lakenarr

8 Şubat 2008; 1:59:39 

Fan sesi konusunda servise başvuran oldu mu acaba?
Alet soğukken fandan sürtme sesi veya tıkırtı tarzı ses geliyor benim, bir süre sonra kesiliyor. Onun dışında gayet memnunum ama iztanbul a göndermek istemiyorum şu an ihtiyacım var çünkü.
Garanti stickerı olmasa açacaktım aslında, fanı yağlamak falan sorunu giderebilir belki. Servise gönderen oldu mu? kaç günde hallediyorlar?

bastoche

8 Şubat 2008; 21:45:04 

Arkadaşlar valla ben fan sesi yok diyecek kadar az duyuyorum ama geceleri hissedilir bi fan sesi var ara sıra uygulama geçişlerinde fanın hız aldığını hissediyorum bazen gürültü oluyor ama sıkıntı yaratacak bi ses duymadım ben daha çok cd romun sesinden şikayetçiyim özellikle dvdleri okurken zorlanıyorsa tırırrrrtttt diye bi ses çıkarıyor neden çıkardığını anlamadım ama cdyi okumak için yüksek devirlere çıktığı zaman cdyi elinden kaçırdığını tahmin edeiyorum tablaya oturmuş cdnin üzerine üstten oturan parça sanırım tam sıkı bi şekilde tutmuyor ama sanırım ciddi bi probleme benzemiyor. Şu ana kadar service götürmedim ama götürürsem tüm herkesin problemi varmış gibi davranacağım fan sesi, cd sesi, tuşa bikaç kez bastıktan sonra açılma (bu sorunu bi arkadaş halletmiş bıos update gerekiyormuş bende tahmin etmiştim ciddi bi problem değil) adaptörü algılamada tuaflık gibi bakalım service ne diyecek ama ben laptopumdan gayet memnunum.

</
lakenarr