Şimdi Ara

Supercell, Clash of Clans evreninden üç yeni oyun hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Supercell, Clash of Clans evreninden üç yeni oyun hazırlıyor



    Clash of Clans ve Clash Royale'ın yaratılmasının arkasındaki Finli mobil oyun şirketi Supercell, genellikle yeni projelerini gizliyor. Ancak üretici geçtiğimiz gün, Clash evreninde yer alan bitmemiş üç mobil oyundan bahsettiği bir fragman yayınladı. Şirketin kişisel blogunda geliştirici, mevcut oyuncular için yeni fırsatlar sunduklarını ve yeni bir izleyici kitlesi için sınırları genişlettiklerini yazdı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi Band 6 ilk satış gününde yeni bir güncelleme aldı



    İlk oyun olan Clash Quest, kullanıcıların rakiplerle savaşmak için ızgara şeklindeki haritaya asker gönderdiği sıra tabanlı bir taktik macera strateji oyunu olacak. Bazı karakterler kendi başlarına saldırabilirler, ancak daha güçlü bir etki için savaşçıların güçlerini birleştirmeleri gerekir.





    Clash evreni genişliyor



    Clash Mini adlı ikinci oyunda, kullanıcılar savaşmak için klasik Clash karakterlerinin minyatürlerini kullanabilecekler. Son olarak, şirketin üçüncü geliştirdiği oyun olan Clash Heroes, Diablo tarzında yapılmış bir aksiyon macera oyunu olacak. Supercell, görsel benzerliklere rağmen yeni oyunların hiçbirinin, oynanış açısından Clash Royale veya Clans'a benzemeyeceğini açıkladı.



    Geliştirici, resmi blogunda Clash evreninin benzersiz bir oyun sistemi olduğunu belirtiyor. Düşmanlara baskın yapmaktan, kuleleri yıkmaktan, köylerden, arenalardan ve sadece bir oyundan daha fazlası. Kullanıcıların eğlenceli ve destansı anlar yaşayabileceği büyülü bir dünya. Bu nedenle, şirket bu alanı daha fazla oyuncuyla genişletmek istiyor.



    Her üç oyunun da oldukça erken bir geliştirme aşamasında olduğunu ve proje geliştikçe bir şekilde değişme olasılıklarının yüksek olduğunu belirtmek gerekir. Şirket, yeni ürünlerin beta sürümlerinin ne zaman çıkacağını açıklamadı.




    Kaynak:https://supercell.com/en/news/message-clashers-everwhere-three-new-clash-games-development/7515/







  • Çok özgün oyunlar olmuş helal olsun(!)

  • Pay to winin babası supercell anlaşılan paraya doymadı

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    ben de önceden öyle derdim ama daha sonra Lilitjh Games (Rise of Kingdoms) ile tanıştım. şu an scell'i mumla arıyorum hatta allah scell'den razı olsun diyorum.

  • Baya guzel oyundu herseyi fulledim ama birakali 5 yil oldu vay anasini :)))

  • Hala oynayan var mıydı ya bu oyunu :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.