Şimdi Ara

LG önümüzdeki hafta mobil bölümünü kapattığını duyurabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG önümüzdeki hafta mobil bölümünü kapattığını duyurabilir



    Bu yılın başlarında, LG'nin cep telefonu pazarından çıkmayı düşündüğü bildirilmiş, ancak Koreli dev bu raporu yalanlamıştı. Daha sonra şirketin, mobil bölümünü satmayı düşündüğü ortaya çıktı ve ardından, potansiyel alıcılarla görüşmelerin başarısız olduğu ve bunun yerine mobil bölümün kapatılacağını söyleyen yeni bir rapor yayınlandı.



    Ayrıca Bkz.Huawei Mobil Servisleri, en büyük üçüncü mobil uygulama ekosistemi oldu



    Birçok yeni ürün piyasaya sürülemeyecek



    Kore Times'ın yayınladığı habere göre, LG önümüzdeki hafta akıllı telefon pazarından çıkacağını duyurabilir. Raporda özellikle duyurunun, şirketin zarar eden kolunun kaderi yönetim kurulu tarafından kararlaştırıldıktan sonra, 5 Nisan Pazartesi günü yapılacağı belirtiliyor. LG'nin mobil bölümündeki 4.000 işçiyi ise Changwon ev aletleri fabrikasına transfer edeceği iddia edildi.



    LG önümüzdeki hafta mobil bölümünü kapattığını duyurabilir



    LG'nin olası bir mobil bölümü kapatma gelişmesinden sonra ise sıra dışı bir tasarımı olan LG Rollable akıllı telefon da dahil olmak üzere daha önce CES 2021'de duyurulan modeller ticari ürüne dönüştürülemeyecek ve tamamlanmamış kalacak. Sızan bilgiler LG Wing'in üreticinin son akıllı telefon ürünü olduğuna işaret ediyor ve LG Stylo 7'nin ise piyasaya sürülme şansı ise oldukça düşük.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/04/02/lg-may-confirm-exit-from-mobile-business-next-week/







  • Kronik ekran sorunları yüzünden çok güzel cihazları da bunun kurbanı oldu. Özellikle V30 sonrası çıkan amiral modelleri çok başarılıydı. Yazık oldu. Bir daha böyle Hi-Fi telefonları görebileceğimizi sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 modeli gerçekten harika idi o zamanlar ama maalesef lg g3 modeli ile koptu o telefona 2k ekran koyarak kendi topuğuna sıktı daha sonra bir türlü düzelmeyen ghost screen sorunları derken söndü gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Life isn't Good

  • Gelecekte tarih kitaplarında LG G2'nin adı geçecek :(

  • Marka adını G2 yapıp aynı telefonu çıkarsın gene satar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 gibi bir efsaneden sonra nasıl sıvanır gösterdi adamlar

  • Bizim piyasaya sürmediği V60 ve eşdeğer modelleri getirsin vallahi yedekli alırım. DAC yok alacak telefon bulamıyorum.
    Düzeltme: İmlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 2 Nisan 2021; 21:43:39 >
  • İlk android telefonum LG nin de ilk android telefonu olan GT540 idi. G2 efsaneydi ama sonrasında kronik sorunlu seriler geldi. Pazar payları düşük ancak yine de alternatif ürübler görmek adına piyasada kalmaları faydamıza olur.
  • Firmanın teknik karar alan yöneticilerinin ne kadar iyi olduğu ilk bakışta piyasaya sürdüğü ürünlerin optimum özellikleri belirleme başarısına bakıyor sonrasında bunu destekleyecek ekibi ve pazarlama servis bv konularında bunu pekiştirmelerine bakılır. Şahsen LG piyasada hep zayıftı hiç gelişme gösteremedi, piyasaya hep yabancıydı çıkardığı ürünler piyasaya bakışının at gözlüğüyle olduğu gerçeğini değiştirmez. G2 iyi bir model'di onca eksiğine ve teknik tasarım aksaklıklarına rağmen o yoldan gidip te gelişmeyi akıl edemediler.
    S serisinin karşılığından tutunda alt serilere kadar tüm modellerde ürün özellikleri belirlemede, yazılım desteği sunmakta düşük performansta yaşadılar gittiler, çinli firmalar 10 sene olsa o zaman topu diker çeker giderlerdi. o kadar sene gelişememek az buz bir başarısızlık değil. telefon işinde batan firmaların hepsi aslında çok ibretlik hikayelere sahipler. örnek alan yöneticiler ve firmalar hayatta kalacak bu devran devam edecek.





  • shimoda kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Hayatımda ilk kez bir Android telefona bu kadar ısınmıştım ve gelse uygun bir fiyata kesinlikle alırdım. V60’tan da daha iyi bir telefon geldi. Asus ROG Phone 5. V serisinde olduğu gibi bunda da ESS Sabre DAC kullanıldı. Hem oyun severlere hem de müzik severlere hitap ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında LG G2 alacakken sırf yeni model diye 200-300 TL fazla verip LG g3 almıştım. Hayatımda yaptığım büyük hatalardan biri. Telefona koydukları 2k ekran öyle yüksek güç tüketiyordu ki telefonun şarjı 2 saat gidiyordu. Ondan sonra sırf şarjı uzun gidiyor diye gidip Xiaomi Redmi Note 4 almıştım hala da kullanıyorum. LG g3 ise kronik işlemci-anakart hatası nedeniyle bozulmuştu. Yıllar sonra geçen gün kutusundan çıkardım denedim ama çalışmadı. Bende telefoncuya götürdüm adam bu seride kronik anakart sorunu var yapamayız maalesef dedi. Tamir bile edilemeyen bir telefon. Hem aldığıma hem de zamanında satmayı düşünüpte satmadığım için pişmanım. Sırf o telefon yüzünden LG markalı ürünlere karşı önyargım oluştu. Mesela LG TV'leri çok övüyorlar ama almam artık. Aynı şekilde klimasını da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 2 Nisan 2021; 23:16:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu V50-V60 modellerini buraya gönderseler keşke

  • LG V30 Plus kullanıyorum ve çok memnunum. Suya dayanıklı bir telefon arıyorsanız şu an çok fazla bir marka seçeneğiniz yok. Zaten Sony de telefon getirmiyor artık bir tek Samsung kaldı. O da çok ısınan Exynos işlemcili olanını getiriyor Snapdragonlu olanını getirmiyor. Sadece işlemci deyip geçmeyin bu kamerayı bile etkiliyor Youtube'ta inceleme videoları var. Yani diyeceğim o ki LG babamın oğlunun değil ama o da olsa iyi olurdu bu pazarda.

  • iyi mal üretmektense kapatmayı tercih eden firma. komple kapatsın gidip fabrikanın önünde havai fişek gösterisi yapayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • profecco kullanıcısına yanıt
    artik var a52 🤣🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asıl kopma G4 modelinde yaşandı. G3 kullandım hatta iyi modeldi. Tabi o dönem 2k fazlaydı ve pil sorunu oluşturuyordu.

  • Adamlar g7 çıkarıyor 3bin küsür mh li batarya ile sırf pil için soğutuyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazık oldu.
  • Amazondan lg velvet siparişi verdim. Bekliyorum. LG g7 deneyimi sonrası 5500 TL ye denemeye değer bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.