Şimdi Ara

Uncharted Filmi Bir Hafta Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sony Pictures, Uncharted filmini tekrar daha erteledi fakat bu sefer sadece bir hafta.

11 Şubat 2022 yerine 18 Şubat'ta vizyona girecek.

Uncharted filmi, Naughty Dog'un oyunlarından öncesini konu alacak ve genç Nathan Drake'in Victor Sullivan ile nasıl tanışıp arkadaş olduğuna odaklanacak.

Ruben Fleischer'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Nathan Drake olarak Tom Holland, Victor Sullivan olarak Mark Walhberg ve Chloe Frazer olarak Sophia Ali yer alıyor.

• adamlar artık fantazi yapıyor
  • Bu film tutmaz.Piyasada dünya kadar film var bu tarz,Oyun olarak güzel ama film olarak bir farkı yok

• Film dünyasının 2077'si olacak bu da. 20 bin kere ertelendi çıkan eser ise :) uf uf..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

adamlar artık fantazi yapıyor

Baktılar çıkcak gibi hiç değilse bi hafta erteleyelim dediler :D
  • quote:

Film dünyasının 2077'si olacak bu da. 20 bin kere ertelendi çıkan eser ise :) uf uf..

Dostum galiba senin filmlerle hiç alakan yok
  • quote:

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Film dünyasının 2077'si olacak bu da. 20 bin kere ertelendi çıkan eser ise :) uf uf..</blockquote>

Dostum galiba senin filmlerle hiç alakan yok

Maalesef var, keşke hiç olmasaydı ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uncharted oyunlarının olayı zaten oyun dünyasında görmediğimiz, Filmlere ait sekansları oyuna çok iyi şekilde uyarlamasıydı..O tarzta oyunda pek yoktu. Filmi çok standart olacaktır ama.
  • Söylenen tarihte çıkacak mı gerçekten merak ediyorum 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.