Şimdi Ara

Mi Box S'nin yeni bir varyantı geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mi Box S'nin yeni bir varyantı geliyor



    Xiaomi, yeni bir Mi Box üzerinde çalışıyor. FCC listesinde yer alan cihaz, 2018 yılında tanıtılan Mi Box S ile benzer bir görünüm sunuyor. İlk olarak 9to5Google tarafından bildirilen yeni Mi Box'ın MDZ-22-AG model numarası, 2018 sürümünün MDZ-22-AB model numarasıyla neredeyse aynı.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, OLED ekranlı MIJIA Pure Smart Humidifier Pro'yu tanıttı



    Yaklaşmakta olan yeni Mi Box



    FCC belgelerinde yer alan görseller cihazın, Mi Box S ile aynı tasarıma sahip olduğunu ancak biraz daha farklı bir uzaktan kumandayla geldiğini gösteriyor.



    Mi Box S'nin yeni bir varyantı geliyor



    Ayrıca görseller, bu yeni Mi Box'ın orijinal Mi Box ve Mi Box S'ye güç veren Amlogic S905-H dört çekirdekli işlemciye sahip olduğunu da gösteriyor.



    Yeni Mi Box'ın üzerinde, bir ses çıkışı bağlantı noktası, bir HDMI bağlantı noktası, bir USB bağlantı noktası ve bir güç girişi yer alıyor. Uzaktan kumandada Netflix düğmesi artık beyaz bir zemine sahip. Önceden yer alan Live düğmesi ise Prime Video düğmesiyle değiştirilmiş.



    Mi Box S'nin yeni bir varyantı geliyor



    Kullanım kılavuzuna göre gönderi kutusu içerisinde, yeni Mi Box, uzaktan kumanda, HDMI kablosu ve bir güç adaptörü ile birlikte iki AAA pil bulunacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/30/a-new-version-of-the-mi-box-s-has-been-certified-by-the-fcc/







  • bu tür ürünler akılsız televizyonu olan kullanıcılar için pratik çözüm sayılabilir ama, daha detaycı , profesyonel anlamda cihaz arayanları tatmin etmeyecektir. Sonuçta kutunun amacı belli. daha piyasada 4K yayın yapan doğru düzgün kanal ve içerik sağlayıcı yok. 8K ile milleti yemenin de bir anlamı yok. Zaten 8K tvler de yeterince akıllı oldukları için bu cihazlara ihtiyaç olmayacak.
  • Yani bu artık taşın suyunu çıkarmayı da geçti.
  • Yeni bir üründen ziyade küçük bir makyaj olacak aslında.

    Kumanda için bahsedilen yenilikler de zaten halihazırda satılan Mi Box S'in kumandasında mevcut.

    Bu ürün daha önce Çin için tanıtılan Mi Box 4S Pro'nun küresel sürümü olacak. İsmi de muhtemelen Mi Box S Pro olur.

    • 4K yerine 8K çözünürlük,
    • 8 GB'dan 16 GB'a yükseltilen dahili hafıza,
    • USB 2.0 yerine USB 3.0,
    • HDMI 2.0a yerine HDMI 2.1,
    • Bluetooth 4.2 yerine Bluetooth 4.3
    bunlar dışında değişen bir şey yok.

    Eğer 8K televizyona sahip değilseniz Mi Box S yerine almanın bir anlamı olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastFaded -- 31 Mart 2021; 23:38:39 >
  • Ben bu ürünü alıp almamakta çok tereddütteyim. Yorumlara bakıyorum çok sevende var berbat diyende var ve son zamanlarda fazla takılıyor diyenlerin sayısı artmaya başladı.

    Kullananlar mi box s yorumlayabilir mi?

    Standart bir kullanıcı için 2-3 ay sonra takılmadan donmadan kullanılabilecek bir cihaz mıdır?

  • LastFaded kullanıcısına yanıt
    Hdmi 2.0 ve usb2.0 mibox almama sebebim. Evet 4k hdr yazıyor ama hangi hdr nasıl hdr? 4k tv de hdr10/10+ dinamik hdr, hlg, dolby vision gibi destekleri kullanamadıktan sonra 4k çıkışlı bir cihazdan ileri gidemiyor. Ses tarafında Dolby, DTS var ama Atmos ve TruHD yok. Kendi arşivim var desen 30gb üzeri filmlerde de usb2.0 ın yetersiz olup takılmaya sebebiyet verdiği için yine 4k filmlerde keyifle izleyemeyeceksem benim için bir anlam ifade etmiyor ''4K'' takısı.

    Diyeceksiniz sende Amazon/Netflix al o zaman ama onlarda aynı şey. Netflix de 4k için fazla para verip, çoğu dizi filmin hala daha çamur gibi hd kalitede yer alması mantıksız. İnternette bile iki tıkla daha iyi versiyonu çıkıyor karşına. Ki bu filmlerin dizilerin zaten 4k versiyonu var neden 4k sunulmuyor orası ayrı bir konu. Amazon 4k içerikte daha iyi fakat her film ve dizi yok hala tr de. Yani kendim satın alıp yada indirmekten başka çare yok. İp tv ise yine 4k sıkıntılı.

    Asıl olması gereken donanımsal olarak böyle bir modeldi zaten, yani ancak bu cihaz 4K nın tüm nimetlerinden fayda sağlayabilir tabi destek de verirlerse. Öncekiler android üzerinde yürüyen 4k görüntü verebilen modeller. Ama tabi ucuza 4k android diyip milyonlarca satıp o müşterilere de yeniden ve yeniden aldırmak varken ne gerek var değil mi? İleride de 8k60fps olanı çıkar yine aynı işlemci aynı kutu merak etmeyin. Alacaklar en azından bu modeli beklesin belki bir iki destek de eklemişlerdir ''8k'' nın yanında. Eğer 4K ve Hdr'ın nimetlerinden tamamen faydalanmak istiyorsanız Mi Box S çok yetersiz emin olun tv nizin kendi oynatıcısı bile daha çok şey destekliyordur. Bu devirde usb2 bile saçmalık. Fakat FHD yada 4k smart olmayan bir tv kullanıcısı için mantıklı ve yeterli olabilir, zaten android en ucuz seçenek şuan satılan Mi Box S ve Mi Stick.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 1 Nisan 2021; 00:26:18 >




  • bu tür ürünler akılsız televizyonu olan kullanıcılar için pratik çözüm sayılabilir ama, daha detaycı , profesyonel anlamda cihaz arayanları tatmin etmeyecektir. Sonuçta kutunun amacı belli. daha piyasada 4K yayın yapan doğru düzgün kanal ve içerik sağlayıcı yok. 8K ile milleti yemenin de bir anlamı yok. Zaten 8K tvler de yeterince akıllı oldukları için bu cihazlara ihtiyaç olmayacak.

  • İşlemci ve ram tarafında da güçlendirilmeye gidilmeliydi. Eski model ile aynı fiyattan çıkmalı bu cihaz ve eski cihazın üretimi durmalı artık.

  • 1 Nisaaaaan !

  • celeroni kullanıcısına yanıt
    ben gayet nas diskime bağlanıp oradaki 4k filmleri üzerinde oynatabiliyorum. Bence de televizyon kanallarının 4k kısmı abartılıyor ve birçok kişi gereksiz yere 4k alıyor ancak benim bahsettiğim şekilde diskten film izleyecekler için 4k alanında gayet güzel çözüm sunuyor.

  • Live tuşu yerine prime video tuşu yer alıyor denmiş haberde.
    Geçen hafta aldığım cihazın kumandasında zaten live tuşu yok prime video tuşu var? Anlam veremedim.
  • Yeni bir varyantı geliyor ama hala 2GB ram ile geliyor :D Şaka gibi bir şey cidden. Bir xiaomi bir de Apple, böyle müşterilerini öpüyor. Siz böyle "2gb yetiyor abeeğ, çok hızlı cihaz, süper uçuyor kaçıyor. Havada uçuyor tutamıyoruz bu cihazı" derseniz zaten yakında 1GB ram ile satmaya başlar bu xiaomi. Fanboylara da selam olsun.

  • Apple TV varken iş yapmaz
  • Biri eski haberi yeni olarak sunmuş bizimkilerde sağolsun çevirmiş. Aynı şeyin laciverti!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    usb 2.0 transfer hızı 30mb/sn olsa x 60sn = 1.8gb x 60dk =108gb/saat. yani 90 dk ortalama bir film süresinde 1.8gb x 90dk = 162gb lik bir film izlemek transferi aksatacak bir şey olmaz ise mümkün olabilir. ama usb 3.0 olsa iyi olurdu. 2gb ram da tv seyrettirir ama az. işlemci de nasıl olacak acaba ? beelink e de para dayanmaz. buna da bu özelliklerle para vermek istemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • celeroni kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun. 5 yıl önce aldığım piyasanın en iyisi samsung 4K televizyonun youtube lisansı iptal edildi. Mutfakta kullandığım 32 inç LG televizyonun lisansı 3 sene sonra iptal edildi. Bende mecburen bu tarz cihazlar alıp o televizyonları yeniden akıllı hale getiriyorum
  • CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Bir yıl oluyor. Aldığım Mi Box S de var. Prime video düğmesi.

    Bu haberle editör neyi anlatmak istemektedir?
    Editör kendinde midir?
    Yoksa bunlar bir takım hurafeler midir?
    Eyy DH ahalisi.
    Sorarım size.

    Az daha zorlarsan 40'ı bulacağımdan yana hiç şüphem yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah rızası için biri söylesin. İnternet ile işi olmayan, netflixe carta curta bağlanmayan ama harddisk bağlayıp 4K 10 bit HDR filmlerimi seyrettiren bir medya oynatıcı yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi Box S'nin yeni bir varyantı geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drjacob kullanıcısına yanıt

    şaka mı ciddi mi.?

    asıl bunlar varken apple almak mantıksız.

    apple tv'nin 64gb modeli 2200 lira. Youtube, netflix, amazon prime için 500 liralık ürün de iş görüyor. (hatta ben 250 liraya mi tv stick aldım işime yarıyor) 4 kat para vermenin ne anlamı var.??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.