Şimdi Ara

Lydsto R1 robot süpürge toz haznesini otomatik boşaltıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lydsto R1 robot süpürge toz haznesini otomatik boşaltıyor



    Robot süpürgeler bugün ev temizliğinin önemli bir parçası haline gelmeye başladı. Bununla birlikte sürekli kullanımda toz haznesini sık sık değiştirmek zaman kaybı oluşturabiliyor. Son dönemde otomatik toz haznesini boşaltabilen robot süpürgeler öne çıkmaya başladı. Lydsto R1 bunlardan birisi.



    Lydsto R1 neler sunuyor?



    Lydsto R1 robot süpürge modeli şarj istasyonuna entegre edilmiş toz toplama istasyonu sayesinde sürekli temizlik gerektirmiyor. Hazne dolduğunda robot otomatik olarak istasyona yerleşiyor ve tozu boşaltıyor. Sonrasında tekrar kaldığı yerden temizliğe devam ediyor. İstasyon ise çektiği tozu torbaya aktarıyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei MateView ortaya çıktı: İnce çerçeveler ve yerleşik kablosuz şarj standı



    İstasyondaki toz toplama kanalı 430mm ve oldukça kısa. Böylece çok hızlı bir şekilde tozlar çekilerek tıkanma yapması engelleniyor. Dakikada 50000 dönüş yapan motor ve 30kps emiş gücü sayesinde temizlik oranı yüzde 98’e kadar çıkıyor.



    Toz torbası ise 3 litre hacme sahip. Ortalama bir evde yaklaşık 1 ay boyunca değiştirmeye gerek kalmadan robot süpürgenin tozlarını toplayabiliyor. Böylece daha ekonomik ve kolay bir çözüm sunuyor.



    Lydsto R1 robotunun kendisi ise 2700pa emiş gücüne sahip. Mikro seviyede toz ve kıl gibi pislikleri kolayca çeken robotun entegre bir mop ünitesi de var. Halı sensörü sayesinde halı üzerindeyken su tankı kapatılıyor ve emiş gücü arttırılarak daha verimli bir temizlik yapılıyor.



    Lydsto R1 robot süpürge toz haznesini otomatik boşaltıyor



    Yüksek hassasiyetli lazer radar sensörlerle donatılan robot süpürge Lysmart V5 otonom konumlama ve haritalama algoritmaları sayesinde mili saniyeler içerisinde odanın haritasını çıkarabiliyor. Ayrıca engelleri de hızlı bir şekilde algılayabiliyor.



    5200mAh kapasiteli batarya 1150 dakikaya kadar kullanım süresi sunuyor. Akıllı ara verme teknolojisi sayesinde bataryası bitip de istasyona döndüğünde odanın geri kalanı için ne kadar güce ihtiyacı olduğunu hesap ediyor ve şarjda bu güce ulaştığında otomatik olarak yeniden temizliğe başlıyor.



    Çok katmanlı haritalama, uygulama tabanlı özelleştirilmiş temizlik, 20mm engelleri aşabilme, akıllı düşme önleme sistemi gibi özellikleri olan Lydsto R1 robot süpürge 4000 TL fiyat etiketine sahip.



    Ürünün bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.









  • Yeni bir teknoloji değil. Ürün linki bile verilmiş. Advertorial yazılmalıydı...

  • Bu reklam daha öncede vardı sanki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi bir makina ancak ürün tanıtımı yapılırken parçaları hakkında bilgi vermeniz gerekiyor makina uygun olabilir ancak yedek parçaları pahalı olur ise o makina alınmaz yani çünkü bu tür ürünler hiç bir zaman ömürlük değildir. Sorum şu istasyon ünitesindeki toz torbasının değişimi nasıl oluyor dolduktan sonra atılıyor mu ? Yoksa içerisindeki çöpü başka bir süpürge ile temizleniyor mu ? TORBA hakkında bilgi verilirse satın alacak kişiler daha bilgili satın almış olur

  • Merhabalar lydsto r1 aldık fakat toz toplama ünitesine tozu boşaltmaya başlamıyor ve toz torbası yerinde ve duzgun takılı olduğu halde toz torbası yerinde değil uyarısı vermekte.Bunun nedeni ne olabilir acaba destek verebilecek kimse varmıdır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ürün toz toplama işlemini tam yapmıyor makinada pislikler mutlaka kalıyor birde temizlik yaparken mutlaka kırıntılar kalıyor çok güzel temizlemiyor bu toz toplama işini çözmem lazım ama sağolsun satarken teknik servisi burda buraya getirin diyen istanbul form mağazası şimdi arıyoruz beyoğlunda servis buraya getirmeyin diyor satana kadar yalan söylemişler yani

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.