Şimdi Ara

CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı



    The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 oyunları ile oyun sektöründe popüler olan CD Projekt Red, gelecekteki planlarını açıkladı. Özellikle Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışının ardından CDPR bazı kararlar almış dibi duruyor.



    Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin ücretsiz verilecek olan 9 DLC'si sızdırıldı



    Bildiğiniz üzere dün akşam saatlerinde Cyberpunk 2077'nin söz verilen büyük yaması yayınlandı. Bundan sonra stüdyo yeni oyunlar, mevcut oyunların ekstra içerikleri ve eski oyunların yeni nesil güncellemeleri ile ilgilenecek. İşte CDPR'ın son açıklamalarındaki tüm önemli detaylar.



    CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı



    CD Projekt, 2021'de Neler Sunacak?



    Tam tarih verilmese de 2021 yılında Cyberpunk 2077'nin yamaları ve güncellemeleri devam edecek. Bu yamalarla oyun daha stabil hale getirilecekken, oyun için ücretsiz birçok DLC de yayınlanacak. Ayrıca yine bu yıl içerisinde Cyberpunk 2077'nin ve The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil özel versiyonları da çıkış yapacak.



    The Witcher tarafına baktığımızda tek içerik The Witcher 3: Wild Hunt'ın yeni nesil özel versiyonu değil. Ayrıca Pokemon GO tarzı bir oyun olan The Witcher: Monster Slayer bu yıl içerisinde yayınlanacak ve son olarak Gwent: The Witcher Card Game için de yeni içerikler eklenecek.



    Cyberpunk 2077'nin Online Modu İptal Edilebilir



    Bildiğiniz gibi daha Cyberpunk 2077 çıkmadan oyunun bir online modu olacağı ancak bunun bir mod gibi değil, ayrı bir oyun gibi uğraşılmış olacağı söylenmişti. Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamalarda da Cyberpunk 2077'yi düzeltene kadar online modun bekletildiğini söylemişlerdi. 



    CD Projekt Red başkanı Adam Kicinski, bu planlarını tekrar gözden geçireceklerini söyledi. Yani proje şu an için beklemede gibi düşünebiliriz ve tamamen iptal edilme ihtimali de bulunuyor. Ne olursa olsun CD Projekt'in bu konuda daha temkinli yaklaşması sevindirici bir haber.



    CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı



    CD Projekt, 2022'den Sonra Aynı Anda Birden Fazla AAA Oyun Geliştirecek!



    CD Projekt, bu yıl için duyurduğu planlar dışında gelecekti durumları için de bazı yeni gelişmeler aktardı. Her şeyden önce CD Projekt Red, Kanada'nın Vancouver şehrinde bulunan Digital Scapes Studios isimli oyun geliştirme stüdyosunu satın aldığını açıkladı. Bu yeni stüdyo CD Projekt'e gelecekteki oyunlarında destekte bulunacak.



    Diğer yapılan açıklamalara baktığımızda ise CD Projekt'in 2022'den sonra işlerinin yoğunlaştığını görebiliyoruz. Önümüzdeki yıl CD Projekt Red, çalışanlarının sayısını iyice arttıracak ve özellikle The Witcher ve Cyberpunk 2077 markalarının yeni oyunları üzerinde çalışmayı planlıyorlar. 2022'den itibaren CD Projekt Red, aynı anda birden fazla AAA, yani yüksek bütçeli oyunlar geliştirmeye başlayacak. Yeni Witcher oyunu geliştireceklerini zaten daha önceden açıklamışlardı.



    Son olarak ise CD Projekt Red, reklam kısmı için de bir söz verdi. Cyberpunk 2077'nin uzun süren reklam kampanyasının sorun yaşattığının farkında olduklarını ve bundan sonraki süreçte hem daha kısa reklam kampanyaları düzenleyeceklerini hem de bu süreci daha iyi yönteceklerini açıkladılar. Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077, 2012 yılında duyurulmuştu ve 2020 yılına kadar oyuncuların heyecanı katlanarak artmıştı.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/cd-projekt-to-develop-witcher-cyberpunk-aaa-games-simultaneously-starting-in-2022
    Kaynak:https://www.ign.com/articles/after-cyberpunk-2077-cd-projekt-promises-better-marketing
    Kaynak:https://www.ign.com/articles/the-witcher-3-wild-hunt-confirmed-for-ps5-and-xbox-series-x
    Kaynak:https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-multiplayer-reconsidered-possibly-delayed-or-cancelled
    Kaynak:https://www.ign.com/articles/cd-projekt-acquires-canadian-development-studio







  • Yine sallamışlar sanırsam

  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    sallamamışlar da durumu toparlamak için esaslı bir açıklamayı bu yamaya kadar ertelemişler. yıl boyunca yapacaklarını sektirmeden yaparsa oyuncular adına iyi olur. son durumu değerlendirip ona göre online'ıda yapabilirler gibi anlıyorum.

  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

    Yarım yamalak oyun çıkaran bir firmadan yeni proje lerin açıklamasını yapmak için (sanki 'durumu kurtardık' der gibi) görünürde birşey değiştirmemiş yamayı beklemeleri bana da olası geldi. Yapay zeka hala yerlerde ve mantık hataları devam ediyor. Performans iyileştirmeleri ve görevlerdeki bugları temizlemek için 30gb gereken bir oyunun adam olması için 100 gb daha gerekir herhalde! Bu oyunun düzelmeyeceği hep söylendi ama ben 1.2 yaması gelene kadar ve 30 gb olduğunu duyunca biraz ümitliydim. (Ümidin sebebi ilk defa bir oyuna bu kadar para vermek olsa gerek! Çıkışta fiyatı artar dedik. İleride hak ettikleri için daha fazla ödeyeceğim oyunlar olacaktır. Tabii ki hype dalgasına katılmadan! ) Artık bence de yeni maceralara yelken açsınlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiye alamıyorum artık maalesef. Halbuki saygı duyulan desteklenen bir firmaydi. Tonlarca 1.2 patch maddesi yayınlamislar youtubeda karşılaştırma videolarına bakın değişen birşey yok. Oyun o kadar bozukki toparlanamiyor sanki. Belki toparlanir ama açık söyleyeyim 250 TL me yazık oldu.
  • CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı


    CDPR; Cyberpunk 2077, Witcher 3 ve diğer oyunları ile ilgili gelecekteki planlarını açıkladı 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMuyu

    Ciddiye alamıyorum artık maalesef. Halbuki saygı duyulan desteklenen bir firmaydi. Tonlarca 1.2 patch maddesi yayınlamislar youtubeda karşılaştırma videolarına bakın değişen birşey yok. Oyun o kadar bozukki toparlanamiyor sanki. Belki toparlanir ama açık söyleyeyim 250 TL me yazık oldu.

    gogo versiyonu var, güncellemesine bakmadım malum çok yeni. dediğiniz gibiyse kötü olmuş.

  • witcher 3 next gen pc için bişey ifade ediyormu anlamadım ?

  • Oyunu bitirmiştim yan görevler dahil ama dün güncellemeyi indirip tekrar bir göz attım. Yapay zeka hala yerdeki cesede takılıp düşüyor. Bunu bilerek mi bırakıyorlar bilmiyorum ama çok saçma duruyor.

    Ayrıca tek katlı bir binanın üzerine çıktım. Etraftaki sivillere ateş edip araçlara bomba atarak patlattım. Polislerin ne tepki vereceğini merak edip denedim. Aranma emri çıktı, son yıldıza kadar yükseldi, 1 tane ufak drone geldi patlattım başka kimse gelmedi -_-

  • Bu yıl içersinde Cyberpunk 2077 sorunları ve güncellemeleri hallederlerse ne güzel. Cyberpunk 2077'nin işleri biterse The Witcher 4 için çalışmalara devam ederler.

  • witcher 3 next gen pcye gelecek mi

  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    Gelecek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ilk defa oyunu steam’den indirip oynamak istedim. Bu son çıkan yamayla oynanabilir artık diye düşünmüştüm. Oyunu çalıştırmak istediğimde “Cyberpunk topu dikti” diye bir hata mesajı çıkıyor ve oyun hiçbir şekilde başlamıyor. Şakamısın CDPR?
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Yine cok hata var dediginiz gibi ama bana bu haliyle oynanilabilir geldi. Dunyasini asiri merak ettigim icin sabirla bekliyorum henuz satin da almadim. Umarim devaminda daha da iyi toparlarlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.