Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##MSI MEGABOOK M670 İncelemesi(RESİMLİ)##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: ##MSI MEGABOOK M670 İncelemesi(RESİMLİ)## Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
volkano79

22 Temmuz 2007; 8:37:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: neo1209

Selam arkadaşlar ben bilgisayarcıyım bu arada ödenmeyen çekimize karşılık bi firmadan yüklü miktarda malzeme aldık... bi çoğunu sattık toptan.. elimizde hala çok malzeme var almayı düşünenler bana ulaşsın özel mesajdan. ve msnden neo120981@ hot.. 20 kısayol tuşlu full multimedya klavye gümüş siyah martech 2 usd+kdv casecom-simay-diana (usb/ps2 led ışık)mouse 2usd.... plm 1,3 webcam 5 usd +kdv (34fps) martech webcam 5 usd +kdv (30fps) kulakılar nakasaki-cosonic- mikrofonlu 2 usd+kdv .... speaker 1+1 5 usd+kdv hepsi sıfır kutusunda isteyen gelip inceleyebilir ürünleri değişik modeller ve renkler mevcut... kürekle satıyoruz bunları sizde faydalanın...

cd dvd gelecek yüklü miktarda önümüzdeki haftalarda....

Şehir neresi arkadaşım

tgezer

22 Temmuz 2007; 11:01:20 

850 YTL ye bu özelliklerde laptop varsa bilelim..

150 daha koyun diyen dostum.. koyabilsek zaten düşünmeyiz...üst modellere bakarız ... problemsiz olsa zaten bu fiyata eritmeye kalkmazlar..problemleri çok büyütmeyin gözünüzde ..

pil sorunu ve ısınma var ama o kadar rahatsız edici değil... dün fujitsu-siemens gördüm bir tane .. bizim alet buzdolabı gibi kalıyor yanında...

yalnız aleti pille çok sık kullananlar hayal kırıklığına uğrarlar.. 2 saatte bitiyor pil..

kararsız kalan arkadaşlar paranız varsa üzerine koyup başka modellere bakın .. yoksa da çok kafaya takmayın .. aletin kullanıma direk etki eden hiçbir problemi yok ..

Girneli

22 Temmuz 2007; 13:31:02 

Bu mesajı buraya yazacağına sıcak fırsatlara yazsana arkadaşım. Hem ilgilenen daha çok olur.

quote:

Selam arkadaşlar ben bilgisayarcıyım bu arada ödenmeyen çekimize karşılık bi firmadan yüklü miktarda malzeme aldık... bi çoğunu sattık toptan.. elimizde hala çok malzeme var almayı düşünenler bana ulaşsın özel mesajdan. ve msnden neo120981@ hot.. 20 kısayol tuşlu full multimedya klavye gümüş siyah martech 2 usd+kdv casecom-simay-diana (usb/ps2 led ışık)mouse 2usd.... plm 1,3 webcam 5 usd +kdv (34fps) martech webcam 5 usd +kdv (30fps) kulakılar nakasaki-cosonic- mikrofonlu 2 usd+kdv .... speaker 1+1 5 usd+kdv hepsi sıfır kutusunda isteyen gelip inceleyebilir ürünleri değişik modeller ve renkler mevcut... kürekle satıyoruz bunları sizde faydalanın...

cd dvd gelecek yüklü miktarda önümüzdeki haftalarda....

neo1209

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Temmuz 2007; 22:18:43 

Şehir istanbul... mecidiyeköy

e6750---msi NEO p35 anakart -- 2*1 gb kingston ddr2 667-- 1 gb hd2900 pro-- fsp bluestrom II 500w psu-- asus DVD raytır-- 17'' totem lcd--120 gb hd--- sb live! 5.1-- creative 4400 4+1--- la conte tv card

ATI FOREVER
mtyigit

25 Temmuz 2007; 3:21:36 

4 sayfayıda baştan sona okudum. bilgisayar la sık çalışanlar için idaal değil.
şöyleki 1- batarya proplemli 2-ısınma proplemi var 3- hdd ses geliyor bunlar pc prolemleri
birde aldıktan sonra kendimizin proplemleri olacak.
1-batarya 24 saatte %75 e düşünce hemenaldığımız yere ilk telefon (2 ytl)
2-evli isek hatunlara değisel analarımıza dert yanmak bağırmak çağırmak kendimizi ucuz aldık diyerek teselli etmeye çalışmak-
3-kargo 10ytl gidiş +kargoya veriyorum diyerek arama genelde cep telefonundan olur (2ytl)
4-tekrar telefon vardımı diyerek (2ytl)
5-5 gün boyunca hırsını televizyondan ve keşke almasaydım diyerek mide krampları ile geçirmek
6-10 ytl geliş kargosu
7-heyacanlı bir şekilde pc kurmaya çalışma (tekrar sorun cihazı çizmişler.cihazın kutusu birdaha kulanılamaz halde gelir)
8-tekrar telefon geldiğinde çizikdi derler ama gönderin ilgilenelim derler tekarar git gel 25 ytl
sonuç yine değişmez
9-eğer kabullenmesen psikolojik tedavi alırsın.

Bunları göze alıyorsan cihaz ucuz hala 599,00 USD + KDV
ürün y

neo1209

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

25 Temmuz 2007; 10:06:30 

Ben kullanıyorum kardeş katılmıyorum sana.. çok memnunum 24 saatte %75 değil %85 e iniyor.. ayrıca harddisk sesi felan yok ısınmada bi sorun yok zaten ..patronumda toshibanın pahalı bi modeli var qosmio inan okadar ısınıyorki dışarı resmen el yakacak bi hava atıyor... yani üründen çok memnunum ama şimdiki aklım olsa m673 alırdım +512 ram + 1,3 mp + blutut + 40 gb harddsik+ go 7400
quote:

Orjinalden alıntı: mtyigit

şöyleki 1- batarya proplemli 2-ısınma proplemi var 3- hdd ses geliyor bunlar pc prolemleri
2-evli isek hatunlara değisel analarımıza dert yanmak bağırmak çağırmak kendimizi ucuz aldık diyerek teselli etmeye çalışmak-
3-kargo 10ytl gidiş +kargoya veriyorum diyerek arama genelde cep telefonundan olur (2ytl)
5-5 gün boyunca hırsını televizyondan ve keşke almasaydım diyerek mide krampları ile geçirmek
6-10 ytl geliş kargosu
7-heyacanlı bir şekilde pc kurmaya çalışma (tekrar sorun cihazı çizmişler.cihazın kutusu birdaha kulanılamaz halde gelir)
8-tekrar telefon geldiğinde çizikdi derler ama gönderin ilgilenelim derler tekarar git gel 25 ytl
sonuç yine değişmez

ürün y

e6750---msi NEO p35 anakart -- 2*1 gb kingston ddr2 667-- 1 gb hd2900 pro-- fsp bluestrom II 500w psu-- asus DVD raytır-- 17'' totem lcd--120 gb hd--- sb live! 5.1-- creative 4400 4+1--- la conte tv card

ATI FOREVER
tracy

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2007; 10:26:42 

-m673 de bluetooth yok
-arkadaşa katılıyorum
quote:

Ben kullanıyorum kardeş katılmıyorum sana.. çok memnunum 24 saatte %75 değil %85 e iniyor.. ayrıca harddisk sesi felan yok ısınmada bi sorun yok zaten ..patronumda toshibanın pahalı bi modeli var qosmio inan okadar ısınıyorki dışarı resmen el yakacak bi hava atıyor... yani üründen çok memnunum ama şimdiki aklım olsa m673 alırdım +512 ram + 1,3 mp + blutut + 40 gb harddsik+ go 7400
quote:

Orjinalden alıntı: mtyigit

6-10 ytl geliş kargosu
sonuç yine değişmez

ürün y

''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
femrebbbb

25 Temmuz 2007; 11:41:37 

arkadaşlar size daha önce bilgisayarın problemlerinden bahsetmiştim servise verdim 6 gün oldu daha yab-nıt bekliyorum bakalım ne diyecekler ama ne olursa olsun bu fiyata bu makina gerçekten iyi.tabi herkesin fikri var fakat her şey pahasına göre ucuz aldık diye hata aramaktan vazgeçelim demişti bir arkadaş katılıyorum keyfinize bakın ben pil probleminden göndermiştim birde bazı donanımlara ne yaptıysam sürücülerini yüklememişti

toshiba A200 1M4
altrea

25 Temmuz 2007; 23:29:23 

bu modelin sürücüleri MSİ ın resmi sitesinde bile yok..

tgezer

25 Temmuz 2007; 23:43:37 

bu modeli MSI çinlilere fason yaptırmış sanırım .. sürücü cd si paketin içinden çıkıyo..kaybolursa da MSI türkiye veya tabiiki bizz yardımcı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 25 Temmuz 2007; 23:45:12 >

shanke

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007; 15:21:32 

hiçte fena değil mantıklı bi seçim bence core 2 ler le kapıiır amd bu leptop işlemcilerini çok iyi yapıyoo

femrebbbb

26 Temmuz 2007; 20:21:54 

sevgili altrea en uygun makin bu tek farkı işletim sistemi ve webcam işte burada http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1058

toshiba A200 1M4
altrea

26 Temmuz 2007; 23:16:37 

Dün ben bulamadım
bugün mü koymuşlar acaba
En uygun ve işlemcisi hızlı bir makina hiçbir sözüm yok....

Efsane48

27 Temmuz 2007; 0:24:10 

beyler bende MSI almak niyetindeyim..!

Bu ürünü alsak nası olur acaba M670 in yerine: http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBMSI000M670

MSI TUTKUNLARI İÇİN ÖZEL FİYAT

Nvidia GeForce Go 6100 (C51MV)+ NVIDIA nForce Go 430 MCP (MCP51M) Çipset
AMD Turion� 64 MK38 (2.2GHz 512KB L2 Önbellek)
Linux İşletim sistemi
256 MB Paylaşımlı NVIDIA GeForce Go 6100 Ekran Kartı
15.4� MSI Amazing Crystal Vision [ACV] (1280x800) + Anti Glare kaplama
1024MB RAM SO-DIMM DDR2 667 MHz
80GB 5400 rpm sabit disk
Alüminyum � Magnezyum alaşımı hafif & dayanıklı siyah renkli Kasa
Realtek® Yüksek tanımlı ses
2 adet entegre stereo hoparlör