Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ##MSI MEGABOOK M670 İncelemesi(RESİMLİ)##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> MSI >> Cevap: ##MSI MEGABOOK M670 İncelemesi(RESİMLİ)## Sayfa: <<   < önceki  7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Bir Kedi Gördüm Sanki

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Kasım 2007; 2:38:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

arkadaşlar şimdi tam siparişi vermek üzereyken hizli al.com dan dikkatimi çeken bir konu oldu

bu satın alığcaım üründe dahili mikrofon, kart okuyucu gibi özellikler yok, ekran kartının da geforce6100 oldugu belirtilmemiş, dvd DVD-Super Multi Çift Katman olarak geçmiyor.

kafam karıştı, farklı bir modeli mi bu M670in?

http://www.hizli-al.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1473.0040 (aradaki "-" kaldırın lütfen)

bu fiyata bu ürün normal mi?

acil lütfen ürünü bu gece satın almam gerekiyor

bildiğimiz m670 (079) işte,bir farkı yok.yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu.piyasa da bulmak zorlaşınca fiyatını şişirmişler

Dükkanıma uğramadan geçmeyin,kaçırılmayacak fırsat
Always0007

28 Kasım 2007; 2:43:52 

yani bu satın almak istediğim modelde de üstte gözükmeyen özelliklerin hepsi mevcut?

kart okuyucu, 6100 ekran kartı...

evt malesef çok acil ihtiyac duydugum için satın almak zorunda kalıyorum yoksa dediniz gibi hakikaten şişirilmiş fiyat

Davinci'nin şifresi soğanın cücüğünde saklı.
Bir Kedi Gördüm Sanki

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

28 Kasım 2007; 2:49:45 

quote:

yani bu satın almak istediğim modelde de üstte gözükmeyen özelliklerin hepsi mevcut?

kart okuyucu, 6100 ekran kartı...

evt malesef çok acil ihtiyac duydugum için satın almak zorunda kalıyorum yoksa dediniz gibi hakikaten şişirilmiş fiyat

MSI M670XB-079 TK53 1.7GHZ/1GB/120GB/15.4"/Notebook bu notebooktan bu isme sahip başka üretilmedi ki.evet özellikler mevcut,sadece oraya yazmamışlar

Dükkanıma uğramadan geçmeyin,kaçırılmayacak fırsat
drlee

28 Kasım 2007; 14:03:10 

koysepete-com

buradan alabilirsin hediyelerde veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlee -- 28 Kasım 2007; 14:07:40 >

Always0007

28 Kasım 2007; 14:36:17 

Hiz li al.com da yazıcı hediyesi veriyor ama şark kurnazlığı yapıyolar sanırım sitelerinde belirtmemişler, sormayana göndermiyorlar sanırım.

drlee

28 Kasım 2007; 22:41:00 

Arkadaşlar pilde %5-6 azalama oluyor ama pek sorun edilebilecek bir problem değil bence. Ben gayet memnunum. Vista ultimate kurdum bence performans gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlee -- 28 Kasım 2007; 22:41:20 >

mustyyyyy

28 Kasım 2007; 23:43:13 

quote:

Orjinalden alıntı: King_Diamond

Arkadaşlar call of duty 2 yi düşük ayarlarda bile çok takılarak oynuyorum bu normalmi?Buarada ekran kartının driver ını güncelleyemedim kurarken hata verdi

arkadaşlar birşey hatırlatmak isterim bu cihazlar ancak prize takılıyken tam performans çalışıyor pildeyken işlemci hızı 802mhz ye düşüyor o nedenle oyunlarda pil ile oynarken kasılmalar çok sık oluyor. Bir de güç seçeneklerinin "ev/ofis masası" veya "herzaman açık" şeklinde ayarlanmış olması gerekiyor aksi takdirde prizde bile olsa işlemci 802mhz ye iniyor. Diğer durumda prizdeyken 1.7ghz olarak görünüyor.

2000 Clio II HB 1.4 RTA - AC

O'ndan başkası "YALAN"
canakar

29 Kasım 2007; 10:26:17 

cod2 yi düşük ayarlarda gayet iyi oynadım.vistada hiç zorlanmadan çalışabiliyorum.

canakar

29 Kasım 2007; 10:29:16 

cod2 de ayarlardan directx9 yerine directx7 yi seç bi de.

Always0007

29 Kasım 2007; 14:14:27 

Sonunda bende kavuşabildim m670'ime :)

size hemen bir kaç soru sorayım sıcağı sıcağına

linux kurulu olarka geldi bilgisayar, şimdi linuxe nasıl format atabiliyorum?

hangi işletim sistemini yüklememi önerirsiniz? ve hangi versiyonu?

Hard disk 100GB gözüküyor bende nedeni nedir?

bana xp veya vista yüklediğimde gerekli olucak driverlerın listesini nerden bulabilceğimi de söylerseniz sevinirim

karakter tuşlarının bir kısmı az da olsa daha yüksekte duruyor diğerlerine göre, yatay şekilde baktıgımda anlaşılıyor sadece, dikkatimi çeken ilk ilginç nokta bu oldugu için belirtmek istedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 29 Kasım 2007; 14:22:05 >

n0sferatu

29 Kasım 2007; 20:23:43 

Selamlar. 2 Hafta falan oldu bu aleti alalı. Ben de yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

İlk gördüğümden hemen siparişi verdim çünkü bu özelliklerde bir laptopun ortalama fiyatı 1300 ytl. Avantaj ve fiyat performans bakımından işime yarayacağın düşündüğümden 5 taksitle aylık 170 toplamda 850 ye aldım. 120 gb hdd si olması tatmin edici. ramlerin 1 gb olması zaten iyi iş çıkartıyor. İşlemcisnin performansı bakımından istediğimi veriyor. Ekran kartını da oyun için daha denemedim.

Malzeme bakımından çok kaliteli denilemez, ekran diğer 2500-3000 ytllik laptoplar kadar iyi değil belki ama bu fiyata daha iyisini alacak olan var sa ya da daha iyi performans bekliyorsa gitsin alsın. Pil de bende 2 saat 10 dakka civarı dayanıyor ki iki kez denedim. Kablosuz ağıyla sofyaya gelirken otobüste kablosuz internet ile şarjı bitene kadar kullandım. Takılma, kitlenme, çok fazla ısınma yapmıyor. Daha iyisini bu fiyata beklemek mümkün değil. bu fiyata kullanabileceğimiz en iyi laptopa sahibiz.

gerçekler rüya, rüyalar gerçek olsa n'olurdu ki?
protol-x

29 Kasım 2007; 23:06:50 

2 haftay geçti M670 tecrübem.
Bu arada görüşlerimde bazı noktalarda değişmeler oldu.
- Isınma şikayetini şuan lehime kullanıyorum, kışın elimin altındaki sıcak bölge iyi geliyor :)
- yazılımcı olarak en önemli noktalardan biri klavye konusu ve çok kullanan biri olarak ne yazık ki bu noktada memnun değilim. >< tuşu standart dışı yerleşimi nedeniyle canımı sıkıyor ama asıl sorunu sağ şift ve yön tuşlarının iç içe geçmesi nedeniyle yaşıyorum. Ç ve . tuşları da normalden küçük. Saysal bölümün olmamasına alışılabilir ama home ve end tuşalrını kullanabilmek için ya Fn tuşunu kullanmak ya da numlock ile sayısal kısmı kullanmak hoşuma gitmiyor. Sonuç olarak yazarken zorlanıyorum. Bu konuda VR330un klavye dizilimini daha güzel buluyorum, herşey standart ve olması gerektiği gibi.
- başarım olarak kesinlikle çok yeterli bir makina, athlon 64 X2 1,7 ve 2 GB DDR667 bellek bence çoğu kişi için yeter de artar bile. Oyuncuları konu dışında bırakıyoruz tabii ki.
- taşınabilirlik konusunda VR330 ile baş edebilmesi imkansız. M670'i belediye otobüsünde kullanabilmek imkansız gibi birşey, eliniz yamulmak zorunda kalıyor. Ağırlık çok umurumda değil ama 15.4" kasa demek daha büyük boyut demek.
- Ekrandan memnunum ama bir adet kırmızı pikselim var. Aldığımda var mıydı yoksa sonradan mı çıktı bilmiyorum ama şuan var.
- 3 analog çıkışı kullanarak Megaworks 550'mde 5.1 ses alabiliyrum. Audigy 2Zsm ile aynı şey değil ama 5.1 var sonuçta.
- kablosuz ağ kartının başarımından gayet memnunum, evin diğer ucundan "very good" çekiyor şuan.
- touchpad'i kullanmadığınız zamanlarda kesinlikle kapatın ki siniriniz bozulmasın.

Sonuç olarak:
Günde 4 saatim yolda geçtiği içinTaşınabilirlik benim için çok öenmli, aynı şekilde klavyedeki tuş dizilimi de. Ablamın VR330ünü ben alacağım ve benim M670 ü de ona yollayacağım. Son durumda bilgisayarlar şöyle olacak.

benim VR330 kasa:
Athlon 64 X2 1.7, 512 K L2 tampon bellek,
2GB DDR667,
80 GB 5200rpm (Gelecek aya 200GB, 7200rpm Hitachi ile yer değiştirecek),
+ depolama amaçlı harici 250GB 7200rpm 3.5" Samsung

ablamın M670 kasa:
Sempron 3500+, 512k L2 tampon bellek,
1GB DDR667 bellek,
80 GB 5200rpm

keşke olsaydı dediklerim:
- Msn bile kullanmayan biri olarak pek kamera kullandığım söylenemez ama iki kasada da keşke +15-20$ ı ekleyip webcam i dahili yapsalarmış
- iki kasada da klavye konusunda daha titiz olsalarmış

Yol Haritam: 386, 486DX2/66, P150, Duron 1200, Athlon XP 2500+, XP1800+ ve D1000 ve Athlon 64 X2 (TK53)
canakar

30 Kasım 2007; 12:37:49 

-Ben sana vista 32bit kurmanı tavsie ederim.
-100gb gözükmesinin nedeni laptoplarda olan geridönüşüm olayı yüzünden.ama bu geri dönüşüm olayında işletim sistemi linux olacağı için vista kurulumu sırasında biçimlendirme yaparsın.
-sürücüler burada http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1058

quote:

bana xp veya vista yüklediğimde gerekli olucak driverlerın listesini nerden bulabilceğimi de söylerseniz sevinirim

karakter tuşlarının bir kısmı az da olsa daha yüksekte duruyor diğerlerine göre, yatay şekilde baktıgımda anlaşılıyor sadece, dikkatimi çeken ilk ilginç nokta bu oldugu için belirtmek istedim :)

tafesan

1 Aralık 2007; 18:32:50 

quote:

Orjinalden alıntı: canakar

-Ben sana vista 32bit kurmanı tavsie ederim.
-100gb gözükmesinin nedeni laptoplarda olan geridönüşüm olayı yüzünden.ama bu geri dönüşüm olayında işletim sistemi linux olacağı için vista kurulumu sırasında biçimlendirme yaparsın.
-sürücüler burada http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1058

quote:

Vista gibi kötü performanslı bir sistemi illaki kurcam derseniz 32 bit değil 64 bit kurmanızı da ben tavsiye ederim.İşlemciler 64 bit destekliyor ve vistanın 64 bit olanının performansı 32 bit vistanın oldukça üstünde. O açıdan vista ile sistemi yavaşlatmışken 64 bitle biraz performans kazanın diye tavsiyem.