Şimdi Ara

Netflix'in yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan uzun fragman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'in yeni fantastik dizisi Shadow and Bone'dan uzun fragman



    Netflix'in yeni yüksek bütçeli projelerinden olan Shadow and Bone'dan resmi fragman paylaşıldı. Leigh Bardugo'nun popüler roman serisini ekranlara uyarlayan dizi, bu yılın en popüler Netflix yapımlarından birisi olacak gibi görünüyor.





    Shadow of Bone, 'Karanlıklar Diyarı' isimli bir bölgenin insanlığı tehdit ettiği fantastik bir evrende geçiyor. Henüz yeni keşfettiği güçleriyle bu karanlığı durdurabileceğini fark eden Alina isimli bir haritacının, bir gemi üzerinde Karanlıklar Diyarı'na giriş yapmasıyla hikaye başlıyor. Burada General Kirigan'ın dikkatini çeken Alina, özel askerlerle birlikte eğitimine başlayacak ve Shadow of Bone evreninin 'küçük bilimler' isimli büyülerinde ustalaşmaya çalışacak. 



    Shadow of Bone, Leigh Bardugo'nun Grisha üçlemesinin ilk kitabı olarak dikkat çekiyor. Shadow of Bone'un ardından Siege and Storm ve Ruin and Rising kitapları da çıkmıştı. Bu üç kitap orijinal üçlemeyi oluşturuyor ancak yazar Bardugo sonrasında Crooked Kingdom serisiyle Grisha evrenini genişletmeye devam etmişti.



    Arrival ve Bird Box gibi başarılı yapımlardan tanıdığımız senarist Eric Heisserer tarafından uyarlanan Shadow of Bone, 23 Nisan'da Netflix'te yayınlanacak. İlk sezon 8 bölümden oluşuyor.









  • Netflix çoğu dizi ve filmleri hem tırt hemde ergen çocuk vs için belli bir yaşa gelmiş kimseler için netflix kesinlikle içerikler çok zayıf keşke içerik çok daha iyi olsa fiyattıda o doğrultuda Yüksek olsa şahsen benim için sıkıntı olmaz öderim

  • Potansiyeli yüksek.

  • Uzun süreden sonra Ben Barnes'i görmek sevindirdi. Yakışıyor bu tarz işlere kereta... dizi güzele benziyor ama benziyor :).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V-SteeL -- 30 Mart 2021; 20:20:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.