Şimdi Ara

Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir



    Güncelleme: Volkswagen, dün paylaştığı basın bültenini resmi internet sitesinden kaldırdı. Dolayısıyla 'Voltswagen of America' ismi tahmin ettiğimiz gibi 1 Nisan şakası çıkmış gibi görünüyor. Şirketten konuyla ilgili açıklama gelmedi fakat bazı kaynaklar bunun sadece ABD'de yeni satışa sunulan elektrikli Volkswagen ID.4 için yapılan bir reklam kampanyası olduğunu belirtiyor.



    Otomotiv üreticilerinin elektriğe geçiş süreci kapsamında marka kimliklerini ve logolarını yenilediklerine şahit olduğumuz bu dönemde Volkswagen'den oldukça ilginç bir adım geldi.



    Buna göre şirketin ABD pazarındaki adı 'Voltswagen of America' olarak değişecek ve bu değişim Mayıs 2021'de gerçekleşecek. Aslında bu durum dün, şirketin konuyla ilgili basın bültenini yanlışlıkla erken paylaşması sonucu ortaya çıkmıştı. Fakat paylaşıldığı dönem nedeniyle 1 Nisan şakası olabileceği düşünülmüştü. Öte yandan şirket basın bültenini bugün tam haliyle yeniden paylaştı ve söz konusu 'dönüşüm' gerçek gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen Taigo



    Bunun bir isim değişikliğinden çok daha fazlası olduğu dile getirilen açıklamada "İsmimizdeki K harfini T ile değiştiriyor olabiliriz ama markamızın herkes için sınıfının en iyisi araçlar üretme konusundaki hedefini değiştirmiyoruz. 'Halkın arabası' fikri varlığımızın temel dokusudur. Elektriğe geçiş sürecinin başından beri milyonerler için değil milyonlar için elektrikli araç üreteceğimizi söylüyoruz. Bu isim değişikliği gelecekte firmamızın 'halkın elektrikli arabası' olacağı yönündeki inancımızı temsil ediyor" ifadelerine yer verildi.



    Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir



    Yapılan açıklamaya göre Volkswagen'in içten yanmalı motora sahip modellerinde şirketin kısa süre önce güncellediği koyu mavi tondaki logo kullanılacak. Elektrikli modellerde ise bu logo açık mavi renkte yer alacak. Ayrıca yine elektrikli araçlarin gövdesinde logonun yanı sıra 'Voltswagen' rozeti yer alırken, içten yanmalı motorlu modellerde yalnızca bilindik Volkswagen logosu olacak. Öte yandan bu yeni marka ismi bugünden itibaren şirketin reklamlarında, resmi internet sitesinde ve sosyal medya kanallarında yer almaya başlayacak.



    Volkswagen'in bu adımı bizlere hala 1 Nisan şakasi gibi gelse de şirket bu konuda ciddi gibi görünüyor. Öte yandan bazı yabancı yayın organları bu haberin ismi açıklanmayan kaynaklar tarafından doğrulandığını ve isim değişikliğinin kalıcı olacağını açıklamıştı.



    Alman üreticinin şimdilik ABD pazarında yalnızca bir tane tamamen elektrikli modeli bulunuyor: Volkswagen ID.4. Fakat şirketin bu konudaki hedefleri büyük. Buna göre Volkswagen, 2025'e kadar dünya genelinde bir milyon adet elektrikli araç satmayı planlıyor. 




    Kaynak:https://media.vw.com/en-us/releases/1499







  • Git gide daha kötü araçlar üstetmeye başlıyor vw.
  • Şaka gibi gerçekten üreten adamın ismini değiştiriyorlar.
  • Bence güzel bir kelime oyunu ve elektrikli araç için güzel bir marka ismi.

  • Böyle dikkat çekici güzel çalışmaları stratejik olarak hep yapıyor Volkswagen, mesela daha önce de Golf 5 yeni tanıtıldığında Wolfsburg’un adı Golfsburg olmuştu bir süre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika piyasası adamı madam eder Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 30 Mart 2021; 19:52:56 >
  • Daswagen yapsınlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Komagene çiğ köfte veya ne bileyim Kinetix falan böyle bir şey yapsa yadırgamam ama bir otomotiv devi yapınca... Saçma...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Model isminin kıtalara göre değiştiğini biliyorduk da markanın isminin değiştiğini yeni görüyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-007649809

    Böyle dikkat çekici güzel çalışmaları stratejik olarak hep yapıyor Volkswagen, mesela daha önce de Golf 5 yeni tanıtıldığında Wolfsburg’un adı Golfsburg olmuştu bir süre.

    Hadi yine iyisin senin nick de değişiyo dastwagen olarak Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir  .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence TR de daswagen olmalı. muhteşem destek alır. en azından bir kişiden

  • elektirikliler için alt marka yapabilir ;)

  • Tokswagen de çok iyi olurdu burda
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Aynı fikirdeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ykaya1983

    Model isminin kıtalara göre değiştiğini biliyorduk da markanın isminin değiştiğini yeni görüyoruz.

    Honda nsx Amerika pazarında acura nsx diye satılıyordu fakat acura hondanın daha lüks araçlara odaklı alt markasıydı diye biliyorum.


    Aynı şekilde voltswagen adı altında elektrikli araçlar satılsa sıkıntı olmaz da tümden marka adını değişmek garip olur Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir 

  • Noxwagen yapsalar daha anlamlı olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 niisaan

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Noxwagen yapsalar daha anlamlı olurdu.

    En azindan yaga su karistirmiyor , gocuge kullanici hatasi demiyor Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir Güncellendi: Volkswagen'in ABD pazarındaki yeni adı Voltswagen olabilir 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam oturmuş yalnız.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.