Şimdi Ara

Netflix'in sevilen dizisi Lucifer'ın 5. sezon 2. kısmı için yayın tarihi verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netflix'in sevilen dizisi Lucifer'ın 5. sezon 2. kısmı için yayın tarihi verildi



    DC'nin çizgi roman evrenine dahil olan ancak dizi tarafında daha farklı bir yol izleyen Lucifer dizisinin beşinci sezonunun ikinci kısmı için bir tarih paylaşıldı. Normalde iptal edilen dizi, bildiğiniz gibi yayın hakları Netflix tarafından satın alınmıştı ve yayın hayatına devam ediyordu.



    Ayrıca Bkz.Russell Crowe, yeni Thor filminin kadrosuna gizemli bir rol ile katıldı



    Dizinin beşinci sezonunun tüm bölümleri normalde geçtiğimiz yıl yayınlanacaktı ancak salgın sebebiyle dizinin yalnızca ilk 8 bölümü yayınlandı. Geriye kalan bölümlerin çekimleri ise geçtiğimiz yılın sonlarında bitirilmişti ancak bir yayın tarihi açıklanmamıştı. Geçtiğimiz saatlerde Netflix'in uygulaması üzerinde geriye kalan bölümler için bir tarih verildi. Ancak tarih kısa süre sonra silindi. 



    Paylaşılan 28 Mayıs 2021. Bu tarih büyük bir ihtimalle doğru çünkü IMDb üzerinde de 28 Mayıs tarihi verilmiş durumda. Dizinin beşinci sezonunun kalan bölümleri için 8 bölüm daha yayınlanacak.



    Beşinci sezon kalan bölümlerinin de yayınlanmasının ardından dizinin yalnızca son bir sezonu kalacak. Dizi, altıncı sezon ile final yapacak. Altıncı sezon çekimleri şu anda devam ediyor ve onun için de bir yayın tarihi bulunmuyor. Dizinin yayınlanan tüm bölümlerini şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.




    Kaynak:https://twitter.com/getFANDOM/status/1376544461480722443







  • adamlar bir sezonun yarısını neredeyse 1 yıl sonra çıkarıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Açıkcası Netflix’e geçtikten sonra tam eski tadı vermedi ama alışkanlık devam ediyor insan sanırım netflix’in klasik eşcinsel, lezbiyen vs gibi şeyleri geldi, sert sahneler arttı ama şirinliği gitti gibime geliyor.
  • Potansiyeli öldürülmüş bir dizi. Dedektifçiliğe döndü. Üstelik de ortalama bir zekaya bile hitap etmeyen bir tarzda. Olacaklar anlaşılıp bir sezon boyunca hadi olsun tadında izleniyor.

    Genel olarak vasat bir dizi. Çok kötü demem ama kesinlikle çok iyi de demem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be şükürler olsun

  • İlk sezon efsaneydi

  • Doğum günümde geliyor çok güzel bir hediye olcak :')

  • Netflix Şeytanı insanlara sevdirir. Eş cinselliği normalleştirir...

  • Netflixe geçtiği 4. sezon çok güzeldi. 5. sezon ilk kısım berbattı. İkinci kısımdan da umutlu değilim çünkü hikaye saçmaladı. Bu dizi 3 sezondur 20-25 bölüm oynayan diziydi. Niye tutupta böyle bir saçma hikayeyle erken bitirme çabasına giriyorlar? Diziye dedektiflik bölümleri ekleyip bir kaç sezon daha çekseler izlerdik. Ama yok illa güzel diziyi ya bozacaklar ya erken bitirecekler.

    Ben bu netflix saçmalıklarından dolayı bıraktım izlemeyi. Netflix kaliteye odaklanmıyor bazı fikirleri empoze etme amacı güdüyor artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Sezonda 8 bölüm İzledim hep aynı hikaye degişen hiç bişey yok. Büyük umutlarla başladık ama hiçbirimiz sevmedik ve devam etmedik.

  • Bunu da çoook uzattılar artık.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.