Şimdi Ara

Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen Taigo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen Taigo



    Otomotiv dünyasında SUV ve crossover çılgınlığı devam ederken, markalar da ürün gamını tüketicinin ilgisinin yoğun olduğu yönde çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Alman marka da yeni Volkswagen Taigo ile karşımızda.



    Alman otomotiv devi, küçük SUV atağının yeni adımı olan Volkswagen Taigo'nun gövde tasarımına ilişkin ilk ipucu görsellerini paylaştı. Şirketin Brezilya'daki başarılı modeli Nivus'un temelleri üzerine geliştirilen Taigo, Avrupa pazarında satışa sunulacak. Araçla ilgili henüz çok bir bilgi yok fakat görsellerden anlaşıldığı kadarıyla sportif bir SUV Coupe olarak karşımıza çıkacak.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli Kia EV6 tanıtıldı: 577 beygirlik GT versiyon ve daha fazlası



    Paylaşılan görsellere baktığımızda yeni Volkswagen Taigo'nun Nivus'a fazlasıyla benzediğini görebiliyoruz. Ön kaput üzerindeki çizgiler, aydınlatmalar ve panjur tasarımı iki modelde de oldukça benzer. Farklı olarak Taigo'nun panjuruna LED şerit eklenmiş gibi görünüyor. Ayrıca tampon kısmı da Brezilyalı kardeşine kıyasla daha sportif görünüyor fakat görseller çizim olduğu için bu da bizi yanıltıyor olabilir.



    Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen Taigo



    Yeni Volkswagen Taigo'nun motor yelpazesi ekonomik TSI ünitelerden oluşacak. LED farların standart olarak sunulacağı SUV Coupe model, tamamen dijital kokpiti ve gelişmiş sürüş asistan sistemleriyle dikkatleri üzerine çekecek. Volkswagen Taigo, Avrupa pazarı için İspanya'daki Pamplona tesislerinde üretilecek.



    Yeni Volkswagen Taigo'nun bu yaz resmi olarak tanıtılması ve 2021 yılı sona ermeden satışa sunulması planlanıyor. Taigo'yu Türkiye yollarında görmemiz 2022 yılının ilk çeyreğini bulacak. 









  • güzelmiş be, 3-5 dakika hayalini kurdum.

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    VW hayali kuracak kadar düşürdüler bizi yakında Dacia almayı hayal edeceğiz

  • VW'nin yeni sloganı "Otomobillere Ölüm".

  • Ben de SUV kullanıyorum ama şu Coupe SUV dedikleri ucube nedir yahu! Ne deve, ne kuş :D

  • leş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • polo cross sanki yan kapı ütü çizgilerine bakarsak

  • Tipi fena değil

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • polonun dodikleri genişletip, keko jantı taktıktan sonra lastik inceltmişler.


    bundan olsa olsa cyberpunk denen çöp oyunun çöp arabalarından biri olur.

  • Tasarım başarılı

  • Türkiyedeki ötv ve vergilerle bunun adı dayiyo olur
  • Bu sanırım yeni trend.

    Eskiden sadece D sınıfında SUV üretilirdi.Şimdi ise bütün sınıflarda neredeyse tüm markalar SUV üretimine ağırlık veriyor.

  • t rocu x6 ya benzetmısler sanırım

  • bamorex kullanıcısına yanıt

    MQB gibi platformlar sayesinde üretim maliyeti ciddi düşüyor.

  • Suv araçları seven biri olarak tasarmı beğendim renk dışında

  • Ve araç tanıtılmış. Fena da durmuyor hani


    Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen Taigo
    Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen Taigomotor1.com
    Volkswagen'in yeni crossover'ı Taigo ortaya çıktı!
    https://tr.motor1.com/news/523172/vw-taigo-resmi-tanitim/
  • Volkswagen'den Avrupa'ya yeni coupe SUV model geliyor: Volkswagen TaigoOtomobil ANLATICISIyoutube
    #VW #Taigo Otomobilleri Anlatmaya devam... https://youtu.be/aew6Nvw4tuo https://youtu.be/tSdh9oYDqko https://youtu.be/4ljgzkf0uGA https://youtu.be/ROGs5MJ3Jus https://youtu.be/bA6ISBRNHNs https://youtu.be/1ffoG8mV7Ak En ucuz benzinli araç? En ucuz turbo benzinli araç? En ucuz dizel araç? En ucuz dizel otomatik araç? En ucuz C sınıfı benzinli araç? En ucuz C sınıfı dizel araç? En ucuz C sınıfı benzinli otomatik araç? En ucuz C sınıfı dizel otomatik araç? En ucuz B sınıfı benzinli araç? En ucuz B sınıfı Turbo benzinli araç? En ucuz B sınıfı dizel araç? En ucuz B sınıfı dizel otomatik araç? En ucuz Bsuv araç? En ucuz Csuv araç? Araç fiyatları ne kadar düşecek Otomobil fiyatları ne zaman düşer Araba Fiyatları artacakmı düşecekmi Ne zaman araç almalı Araç almak için doğru zaman ne zaman Araç almak mı satmakmı mantıklı ENGELLİ MUHAFİYETİYLE ARAÇ ALMAK ENGELLİ RAPORUYLA ARAÇ NASIL HESAPLANIR ENGELLİ RAPORUYLA ALINABİLECEK ARAÇLAR ENGELLİ MUHAFİYETİNDE ÖTV HESAPLAMA ENGELLİ RAPORUYLA EN YÜKSEK NE KADARA ARAÇ ALINIR ÖTV DİLİMLERİ ÖTV HEAPLANMASI ÖTV DE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER ÖTV DİLİMİ NASIL DÜŞER ÖTV dilimine giren araçlar KDV de oynanan oyunlar ÖTV de oynanan oyunlar %80 ÖTV den %50 ÖTV ye düşen araçlar 2021 modeller neden gelmiyor 2021 model araç fiyatları ne olacak 2021 fiyatları düşecek mi artacak mı Sıfır araç fiyatalrı düşüyor mu artıyor mu İkinci el araç fiyatları arttı Sıfır otomobil fiyataları düştümü İkinci el otomobil fiyatları düşüyor İkinci el araba ne kadar düşer Sıfır araba düşecek mi Ötv indirimi gelecekmi Sıfır otomobil ne kadar düşer İkinci el araç fiyatları 2021 Sıfır otomobil fiyatları 2021 Sıfır araç fiyatları indirim 2.el otomobil fiyatları 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=7EWl15bp98s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.