Fatih Arikan Arkadaş Ben mi Görmedim Yoksa koskoca Forumda bir CM Stacker 810 veya STC-01 İncelemesi Yokmu?
stc-t01 almadan önce bende inceleme aradım (türkçe) ama bulamadım. yabancı siteler arasında bulduğum en iyi inceleme http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1121&cid=22&pg=1 burdaydı. aynı zamanda youtubeye stc-t01 yazarsanız 2 adet güzel video çıkıyo.
Fatih bey merhabalar ben yeni bir sistem topluyorum kaliteli bir psu + psu suz kasa almayı dusunuyorum bileşenler bunlar önerileriniz nelerdir?
q6600 go revision asus p5kc geil 2x1 dual 800mhz ram seagate 250gb 7200rpm sata2 16mb ncq + 500gb ekliyicem yakında asus sata dvd writer ekran kartı olarak simdilik ucuz bir dx9 alıcam daha sonra 2900pro almayı planlıyorum kasa alırken ekran kartı sıgıcak mı endisem var yardımcı olursanız sevinirim crossfire yapabilirim ileride bunuda göz önünde bulundurunca hangi psu yu önerirsiniz
kasanın sogutması iyi psu ilerde dusunduğum parçalar içinde yeterli ve hem kasa hemde psu olabildiğince sessiz çalışırsa sevinirim...
bütçe yazmadım bende bilmiyorum cunku çok uçuk kaçık kasalar var 200$ ustunde sadece kasaya vermeyi düşünmüyorum ama isteklerimi hangisi yerine getirirse artık...
Daha görüntüsü güzel bir kasa + crossfire olucakmış gibi bir 2li tavsiyesinde daha bulunursanız çok sevinirim :) Çok yardımcı oluyorsunuz inanın her parçayı bir şekilde seçiyorum fakat kasa+psu hiç bir bilgim yok
Tamamdır o zmn şimdilik önerdiğiniz psu en sessiz ve benim işimi göreceklerden? kasada da stacker biraz pahalı geldi bana ama bilemiyorum coolermasterların centruion 534 diye bir modelini gördüm kasa hoş fakat benim donanımımı kaldırabilirmi sessiz ve iyi sogutan bir kasam olur mu illa kesenin agzını acmam mı gerekiyor stacker icin...
merhaba fatih bey imzamdaki sitemi kullanıyırum fakat kasamı değiştirmek istiyorum aklımda 2 kasa var tercih yapmamda ses ve soğutma faktörü etken olacaktır
SilverStone TJ07 Kasa Dream Machine 05 Siyah
Stacker 830 Evo
bu iki kasa arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum
ASUS X48 RAMPAGE FORMULA-INTEL QX9650 CORE2 EXTREME 3.0Ghz 12Mb Cache FSB 1333 Yorkfield 45Nm - THERMALTAKE ARMOR+VH6000BWS-CRUCIAL BALLISTIX TRACER 4 GB 1066 MHZ -ZOTAC 9800GX2- BENQ 24 FP241VW TFT GÜMÜŞ LCD -16x NEC DWD-RW- LOGITECH Z-5500 Speaker- CREATIVE SOUNBLASTER X-FI FATAL1TY SES KARTI- THERMALTAKE TOUGHPOWER 1500 WATT GUMUS PFC-14 CM FANLI PSU W0171 -Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler -SilverStone FM 121 Profesyonel 120 MM Fan
Centurion 534+ Fatih bey bu kasanın benim bileşenlerimi hacimsel olarak kaldıramaması söz konusumu acaba? tipi güzel fiyatı güzel bu kasa + 600w lık psu alabilirim gibi duruyor? ne dersiniz çok fark eder mi sessizlik + sogutma acısından stackerla?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunsedao -- 28 Eylül 2007; 18:54:00 >
Centurion 534+ + fsp 700w mi yoksa tagan silverpower 600w mi aralarında 7 ytl var silverpower daha stabil diye biliyorum ama güç ihtiyacımı hangisi tam olarak karşılar bilemiyorum birde fsp daha sessiz diye okudum incelemelerde ilk 2li yi seçicem herhalde son bir kez size danışmak istedm sipariş vericem ona göre pazartesi :) yardımlarınız icin cok tesekkur ederim bu arada...