ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
Güç kaynağı gerçek 450W değil. Farklı bir kasaya yönelmeni öneririm.
teşekkürler kasanın ön paneli ne kadar güzel ve aldatıcı benim psu yanınca dedimki yeni psu alacağıma yeni bir kasa alayım aslında benim sistem düşük kaldırmazmı acaba
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
fatiharikan, arkadaşım bana önerdiğin kasayı maalesef hiçbiryerde bulamadım psu olmayan sekılde buldum ama o sekıldede daha pahalıya gelıyor bana obnerebılecegın baska kasa tavsıyen varmı yada ayrı ayrı ayrıda olabılır kasa+psu seklınde tabıkı sessız olması onemlı benım ıcın şimdiden tesekkur ederım
enermak chakra kasa yorumunda bir arkadaş sürücülerdeki klips lerin olmamasından bahsetti tam olarak anlayamadım ben eksik bır kısım göremedim 10 aydır kullanıyorum.
Thermaltake Mozart Arkadaslar, yemin ediyorum ruyama girdi 10 gundur takıntı yaptım... Deli parası bir yana ne dersiniz. Ya takıntı yaptım kasayı diyorum ya