Aopen NOUVEAU A07 BLACK modelinin Güç kaynağı var mı acaba bazı yerlerde 350 ve 400W lık var yazıyor
Normal şartlarda güç kaynaksız satılıyor. Bazı firmalar güç kaynağı ile paket halinde satıyor. Bu gibi yerlerden satın alacaksanız mutlaka güç kaynağının markasını öğrenin.
sanalmarketimden sipariş ettiğim enermax chakra 1 günde geldi arkadaslar.içinden fan cıkmıyor olması kötü.2 tane fan alacagım artık ya da su sogutma işine girebilirim.ama hiç bilmiyorum, işin içinden cıkamam diye korkuyorum.parcalarım tam değil sadece kasanın görüntüsü hakkında yorum yapabilirim.
kargo dan ben aldım koliyi ve 30 dakika kadar sıcagın altında yürüyerek tasıdım.aksam sol kolum komple calısmıyordu parmagıma kadar.yanlıs tutma teknigi demekki cok ağır değil gibiydi ilk basta ama .neyse sekil olarak güzel 25lik fan iyi duruyor.zaten siyahın şıklığına kimse birsey diyemez.içinden gerekli vidalar ve kızaklar çıktı bol miktarda.tepesinde duran kapaklı yer var.usb girişleri mic girişi ve açma tuşu bu kapagın altında kalıyor.bence güzel birşey yanlışlıkla basmaya engel oluyor.açılan kasa kapağının vidası tutulaibilir başlıklı.fatiharikan ın hazırladıgı rehebrde de yazdıgı gibi ilk 2 slot için klips yok.o 2 slot da zaten kapaklı optik sürücü için.pc yi tam kurdugumda ses, ısı değerlendirmeleri ve resimleri koymayı düşünüyorum.önümüzdeki haftaya inşaallah.
Beyler Smilodon kasam geldi yanlız PSU üzerinde 500Watt yazıyor ve google'dan model no. sunu yazıp arattığımda 500Watt olarak satıldığını (yabancı sitelerde) gördüm..
Yanlız herşeyi aynı ancak renk ve mavi ışıklı fan yok. Bunun sadesi yani....Üzerindeki yazılar felan aynı herşeyi, acaba Hepsiburada 350W yazmakla yalnışmı yaptı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.z.X -- 25 Temmuz 2007; 23:04:51 >
Yanlız herşeyi aynı ancak renk ve mavi ışıklı fan yok. Bunun sadesi yani....Üzerindeki yazılar felan aynı herşeyi, acaba Hepsiburada 350W yazmakla yalnışmı yaptı?
hayırlı olsun hocam.hespibırda ne yapsa yeridir.böyle bir tanımlama iyi oldu.hepsi burada ve aras cargo işbirliğiyle ocz ramlerim geldi, 6günün sonunda bugun kargo arabasının peşinden koşmamla son buldu. ciddi şekilde koştum hemde
Hocam bende 20'sinde siparişimi vermiştim bugün öğleden sonra elimde oldu yani 5 Günde tabi bide cmrtesi ve pazar var İnşallah bu gerçek 500W'dır da sonra sap gibi kalmayalım gerçi L&C 550W powerim var onu kullanıyorum şu anda..Birde dikkatimi çeken birşey oldu Hepsiburada'da raidmax kasaların hepsine baktığımızda sadece birinde 500W yazıyor diğerleri 350W bence yanlışlık yapmış olmalılar böyle bir kasaya 350W koymaları biraz salaklık olur..
Bu arada sizinde ramleriniz hayırlı olsun.. Gerçekten kargonun peşinden koştunuzmu??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.z.X -- 25 Temmuz 2007; 23:29:50 >
Hocam bende 20'sinde siparişimi vermiştim bugün öğleden sonra elimde oldu yani 5 Günde tabi bide cmrtesi ve pazar var İnşallah bu gerçek 500W'dır da sonra sap gibi kalmayalım gerçi L&C 550W powerim var onu kullanıyorum şu anda..Birde dikkatimi çeken birşey oldu Hepsiburada'da raidmax kasaların hepsine baktığımızda sadece birinde 500W yazıyor diğerleri 350W bence yanlışlık yapmış olmalılar böyle bir kasaya 350W koymaları biraz salaklık olur..
Bu arada sizinde ramleriniz hayırlı olsun.. Gerçekten kargonun peşinden koştunuzmu??
dogru diyosun böyle kasaya böyle psu ancak hepsiburada da olur.fazla üstüne gidiyorum ama hakediyorlar.bu kacıncı oldu.sanalmarketim.com da tereddüt etmiştim ama adamlara helal olsun tak ertesi gün elimde. .550W varmıs sende takma kafaya 500 lüğü.kac milyon lira kasaya ayıp olurdu 350W zaten.