Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kasa Tavsiyeleri & Kullanıcı yorumları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: Kasa Tavsiyeleri & Kullanıcı yorumları Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mav1li

15 Haziran 2007; 20:00:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çok faydalı inceleme olmuş. . Umarım uzun süre üst konu olarak kalır. Gereksiz mesajlarıda engellemiş olur böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mav1li -- 15 Haziran 2007; 20:16:38 >

İmlamız, lisanımız düzelince lisanımız da kafamız düzelince düzele­cek, çünkü o da ancak onlar kadar bozuktur, fazla değil!
sahinoz31

15 Haziran 2007; 20:45:58 

Thermaltake Matrix VX 3000BWA incelemesi de güzel olurdu, çünkü ben kullanıyorum ve tek kelimeyle çok sade ve performanslı (dikkatimi çekti de iki kelime olmuş ) Fanları aynı Armor'daki fanlar yani sessiz sayılır 17db. Ön panel delikli olduğu için püfür püfür hava alıyor, toz filtresi de var hem fanında hem de delikli panellerin arkasında(sünger gibi). Ön arka 12cm fan, kasanın içi de çok geniş olmadığı için hızlı bir hava sirkülasyonu oluyor ve performansı olumlu yönde etkiliyor. Yan camından mavi ledi gözüküyor, bence hoş olmuş. Montaj vs aynı diğer kasalar gibi vidasız. Tek bir eksik var: eğer ekran kartınız iki slot kaplıyorsa vidasız kart monte edilen parçayı komple çıkartmak zorunda kalıyorsunuz çünkü ekran kartının iki slotun arasında kalan yerinde çıkıntı yok. Orayı ufak bir demir testeresiyle inceltip keserseniz problem olmaz ama kimsenin testereyle 8800GTS'e 2 metreden fazla yaklaşabilecek cesareti olduğunu düşünmüyorum Bunun dışında kart uzun olduğundan sığmama, sıkışma vs gibi hiçbir sorunu yok, tasarım bana göre mükemmel. Sormak istediğiniz birşey olursa her zaman sorabilirsiniz, inanın ki kendi kasam olduğu için övmüyorum. Başka kasalar sorarsanız objektif cevap verdiğimi göreceksiniz, ama Thermaltake'leri biliyorum diğerlerini pek bilmiyorum.

08' Honda CRF250R
Asus A8R32MVP-Deluxe, AMD X2 3800+,
Sparkle 8800GTS 320MB, 2*1GB Kingston DDR400,
200GB Seagate SATA2, Thermaltake Toughpower 750W,
TT Matrix VX 3000BWA , Razer Copperhead
ÖnceVatan

Sisteme Gözat

16 Haziran 2007; 9:30:58 

@ mav1li

Teşekkürler, üst konu olması adminler'in kararı. Önemli olan arkadaşların faydalanması.

@ sahinoz31

TT Matrix incelemesini en kısa sürede ekleyeceğim. İncelemede yorumundan faydalanırım, teşekkürler.

palakash

16 Haziran 2007; 12:15:40 

aopen nin 400 lı yeni bi kasası çıktı kodunu biliyorum geçen aldım 28 modelinden daha çok hoşuma gitti hava akımı olayını daha iyi yapmışlar power da güzel tavsiye ederim aopene bakın

intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi
tuffurchin

16 Haziran 2007; 21:30:31 

NZXT APOLLO için teşekkürler

OPEL ASTRA H HB

mellun

17 Haziran 2007; 22:37:14 

eline sağlık güzel olmuş.üst konu olsun bence herkes görsün.

Let's put a smile on that face!
O.z.X

Sisteme Gözat

17 Haziran 2007; 23:17:03 

Dostum birazda ucuzlardan inceleyin yav.. F/P ürünler mesela.. Smilodon mesela iyi ama biraz daha alternatif iyi olur.

You're listening to A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil?
Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
adilazimdegilx

Sisteme Gözat

17 Haziran 2007; 23:22:15 

Gerçekten çok güzel ve gerekli bir çalışma olmuş

Bir iki çeşit daha ekleyebilirsin. Örneğin çok sık kullanılanlardan Feel Hurricane serisi , ya da fiyat performans ürünü olan kasalar da ilgi çeker.

Paylaşım için Teşekkürler

DH SAMSUN GRUBU RESİME TIKIRDAT

11 YILLIK HORTUM
sahinoz31

17 Haziran 2007; 23:54:06 

@ fatiharikan, hocam benim soyadı herkes karıştırıyor: benim adım Ahmet, soyadım Şahinöz

Bu arada ön paneli çıkartmakta kim zorlanmış çok ilginç yani. Ama slotlardaki klipslerin biraz amele olduğu doğru, ilk önce bi alışmak gerekiyor yoksa garip geliyor insana klips sistemi, daha kaliteli olabilirdi. Ama ekran kartı 8800GTS olunca(2 slot olduğu için) o parçayı toptan sökmek zorunda kaldım o yüzden vidalı oldu, bu da ekran kartının eksiği heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 17 Haziran 2007; 23:56:12 >

08' Honda CRF250R
dj_s@htek@r

18 Haziran 2007; 11:06:38 

ewt dostum gerçekten güzel çalışma olmuş emeğine sağlık

http://i153.photobucket.com/albums/s217/yesilgozlum_7610/tattoos.jpg
ÖnceVatan

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 12:21:22 

@ palakash

Modeli bulabilirsen incelemeyi yapabilirim.

@ tuffurchin

Başka inceleme isteklerin olursa konuya yazabilirsin.

@ mellun

Adminler SSS olarak konuyu değerlendirmişler, üst konu olması elbette temennim.

@ O.z.X

Model yazarsan benim için daha kolay olur, desteğin için teşekkürler.

@ adilazimdegilx

Feel serisinin Meshcool modeli bir kasa incelemesini yaptım. Feel güç kaynaksız kullanılacaksa
bana göre f/p ürünü olmaktan çıkıyor. Hatta pahalı dahi denebilir

@ sahinoz31

Yorumunu incelemede kullandım. İsmini düzelttim, kusura bakma.

@ dj_s@htek@r

Teşekkürler.

sahinoz31

18 Haziran 2007; 19:33:28 

Yok canım lafı mı olur, dedim ya bol miktarda karıştıran var soyadımı

08' Honda CRF250R
Mordeaur

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 20:58:45 

CM Ammo 533 tek kelimeyle mükemmel kasa..Kasayı aldıktan sonra tek masraf egzos fan ki onuda uygun şekilde almak mümkün Şu an kullanıyorum ve alacak olanlarada öneririm.Parçaları monte ederkende hiç sorun yaşamadım.Kasanın son halinin resimlerini çekip koyacağım

Ayrıyeten.. fatiharikan inceleme için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 18 Haziran 2007; 21:00:00 >

hastaX

18 Haziran 2007; 22:28:43 

Fatiharikan aşağıdaki mesajda tam olarak ne demek istendiğini anlamadım. DVD RW'ı kilitli olarak takamıyormuyuz. Vidayı nerden bulucağız, bu kasadan almayı düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: xao

ENERMAX Chakra ile ilgili bir sorum olacak,

Üstteki 2 adet hareketli 5.25" lik kapaklara denk gelen slotlara, vidasız olarak (clipsler kullanılarak) sürücü yerleştirilemediğini okumuştum bir yerde.
En üstteki 2 5.25'lik bu yerlere vida kullanarak takmak gerekiyormuş, doğru mudur?

bahtiyaraziz

Sisteme Gözat

19 Haziran 2007; 0:24:52 

@fatiharikan
Emek dolu çalışman için teşekkürler. Yalnız benim merak ettiğim bir konu var.
Asus TA9A1 modeli için bazı sitelerde önde ve arkada 80/90/120mm fan desteği, bazı sitelerde ise önde ve arkada 120mm fan var diyor. Bunun hangisi doğru acaba? Bir de 350Watt'lık psu'nun fan boyutu ve ses durumu nedir?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1
MSI MEGABOOK M670

ÖnceVatan

Sisteme Gözat

19 Haziran 2007; 10:49:15 

@ Mordeaur

Fotoğraflarını ve yorumlarını bekliyorum. Güzel bir seçim yapmışsın, güle güle kullan...

@ bahtiyaraziz

Merhaba, TA9A1 modelinin yanında ve arkasında 120mm'lik fanlar ile geliyor. 80 yada 90 mm'lik fanlar için özel bir montaj deliği mevcut değil. 120mm'lik fan kullanmak varken, daha küçük fan kullanmaya gerek yok. Güç kaynağının fanı 80mm. Ses seviyesi ise rahatsız edecek düzeyde değil.

@ hastaX

Fotoğrafta görüldüğü gibi üst slotlar kullanılabiliyor. Emin olmamakla beraber montaj vida ile yapılmış olabilir. Özel vidalar gerekmez, sistemi satın aldığın yerden temin edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi