Thermaltake Matrix VX 3000BWA incelemesi de güzel olurdu, çünkü ben kullanıyorum ve tek kelimeyle çok sade ve performanslı (dikkatimi çekti de iki kelime olmuş ) Fanları aynı Armor'daki fanlar yani sessiz sayılır 17db. Ön panel delikli olduğu için püfür püfür hava alıyor, toz filtresi de var hem fanında hem de delikli panellerin arkasında(sünger gibi). Ön arka 12cm fan, kasanın içi de çok geniş olmadığı için hızlı bir hava sirkülasyonu oluyor ve performansı olumlu yönde etkiliyor. Yan camından mavi ledi gözüküyor, bence hoş olmuş. Montaj vs aynı diğer kasalar gibi vidasız. Tek bir eksik var: eğer ekran kartınız iki slot kaplıyorsa vidasız kart monte edilen parçayı komple çıkartmak zorunda kalıyorsunuz çünkü ekran kartının iki slotun arasında kalan yerinde çıkıntı yok. Orayı ufak bir demir testeresiyle inceltip keserseniz problem olmaz ama kimsenin testereyle 8800GTS'e 2 metreden fazla yaklaşabilecek cesareti olduğunu düşünmüyorum Bunun dışında kart uzun olduğundan sığmama, sıkışma vs gibi hiçbir sorunu yok, tasarım bana göre mükemmel. Sormak istediğiniz birşey olursa her zaman sorabilirsiniz, inanın ki kendi kasam olduğu için övmüyorum. Başka kasalar sorarsanız objektif cevap verdiğimi göreceksiniz, ama Thermaltake'leri biliyorum diğerlerini pek bilmiyorum.
aopen nin 400 lı yeni bi kasası çıktı kodunu biliyorum geçen aldım 28 modelinden daha çok hoşuma gitti hava akımı olayını daha iyi yapmışlar power da güzel tavsiye ederim aopene bakın
intel Q6600 2400@3400 coolermaster tx gigabayt p35ds3r ocz 800mhz 5-5-5-16@ 890 4-4-4-12 zotac 9600gt @ 780/2150/1900 (bazen resetliyor) 2*160gb seagate hd highpower 560w plus 2 adet dual 6w hoparlör 1 adet kenwood s3000 s. woofer sony 260g 1ohm amfi
@ fatiharikan, hocam benim soyadı herkes karıştırıyor: benim adım Ahmet, soyadım Şahinöz
Bu arada ön paneli çıkartmakta kim zorlanmış çok ilginç yani. Ama slotlardaki klipslerin biraz amele olduğu doğru, ilk önce bi alışmak gerekiyor yoksa garip geliyor insana klips sistemi, daha kaliteli olabilirdi. Ama ekran kartı 8800GTS olunca(2 slot olduğu için) o parçayı toptan sökmek zorunda kaldım o yüzden vidalı oldu, bu da ekran kartının eksiği heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinoz31 -- 17 Haziran 2007; 23:56:12 >
Başka inceleme isteklerin olursa konuya yazabilirsin.
@ mellun
Adminler SSS olarak konuyu değerlendirmişler, üst konu olması elbette temennim.
@ O.z.X
Model yazarsan benim için daha kolay olur, desteğin için teşekkürler.
@ adilazimdegilx
Feel serisinin Meshcool modeli bir kasa incelemesini yaptım. Feel güç kaynaksız kullanılacaksa bana göre f/p ürünü olmaktan çıkıyor. Hatta pahalı dahi denebilir
CM Ammo 533 tek kelimeyle mükemmel kasa..Kasayı aldıktan sonra tek masraf egzos fan ki onuda uygun şekilde almak mümkün Şu an kullanıyorum ve alacak olanlarada öneririm.Parçaları monte ederkende hiç sorun yaşamadım.Kasanın son halinin resimlerini çekip koyacağım
Ayrıyeten.. fatiharikan inceleme için teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 18 Haziran 2007; 21:00:00 >