aRKaDaŞLaR KeSiNLiKLe SiZLeRe RaiDMaX RX9 GT y i öNeRiYoRuM... BeN aLDıM... 2 aDeT 12 cm FaNı Ve 1 aDeT 8 cm FaN MeVCuT... LCD ıSı GöSTeRGeLeRi... aYRıCa KeNDi üZeRiNDe 430 W VaR... YuRT DıŞıNDa BüYüK SeS Ve BaŞaRı GeTiRMiŞ BiR KaSa... aRaŞTıRMaDaN aLMaYıN... ( SaHTe 430W Lı SaTaNLaR VaR )
GöRüŞLeRiM: SeS: GüNDüZ SeSi HiÇ FaRKeTMiYoRSuNuZ... GeCe BiRaZ... aMa BiRaZ SeS VaR... GöRüNTü: BeNiM iÇiN aLieN Vs PReDaToR... GüÇ: ŞiMDiKi oRTa ŞeKeRLi DoNaNıM iÇiN iDeaL... KuLLaNıM: KaLiTeYe DoKuNuN... USB iÇiN eĞiLiP eĞiLiP DuRMaNıZa GeReK BıRaKMıYoR... HeSaP: FiYaTıNa GöRe MaKuL... 150 $ - 170 $ aRaSı... BeN ŞaHSeN BuRDaN aLDıM... http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=cfTQnvJ6q1Q%3d&ProductID=pvQqnvEo9wg%3d
NoT: aDaNa SıCaK BiR iL... oNuN iÇiN 2X 12 cm FaN aZ BiLe :D:D:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_soul -- 27 Haziran 2008; 17:59:58 >
KaSa: RaiDMaX RX9 GT ( SiYaH ) PoWeR: HIGH POWER 620W ( SiYaH ) aNaKaRT: MSI X48 PLATINUM DDR3 1600 MHZ 1600 FSB HaRDDiSK: 750 GB SaMSuNG 32 MB SATA2 7200 RPM CPU: iNTeL Q9450 RAM: KiNGSToN ( HYPRX ) 2X1 GB 1066 MHz eKRaN KaRTı: HIS HD3870 IceQ 3 Turbo 512MB (256bit) GDDR4 DVD: SaMSuNG SH-S203 20X ± DouBLe LaYeR LiGHTSCRiBe SaTa ( SiYaH ) KLaVYe: LoGiTeCH WaVe KaBLoSuZ SeT ( SiYaH ) LCD MoNiTöR: 22" SaMSuNG 2232BW 2MS ( SiYaH )
15.FEEL MESHCOOL S901 Bu kasa hakkındaki "Güç kaynağını kullanmayacaksanız fiyat/performans ürünü olmaktan çok uzak" yorumuna katılmıyorum. Diğer markaların benzer tasarımlarına bakarsanız güç kaynaksız olduğu halde feel'in 2-3 katı daha pahalı olduğunu görebilirsiniz. Soğutma başarımı olarak sonderece üstün bir kasa. Aynı şekilde Enermax Chakra kasa için yapılmış " - 250mm'lik fan'ı değiştirmek gerekirse hemen temin edilebilirmi? " yorumda yanlış. Fanlar kolay kolay arıza yapmadığı gibi 25cm lik fanlar hem aktardığı hava hemde azami derece sessiz oluşlarıyla diğer fanlara büyük fark atıyor. Şahsen 25cm bir yan fan bütün kasalara şart diye düşünüyorum. Okadar etkili üflüyorki anakart ve üzerindeki tüm bileşenlere tek bir fanla dışarıdan serin ve taze bir hava vermiş olıuorsunuz.
aRKaDaŞLaR KeSiNLiKLe SiZLeRe RaiDMaX RX9 GT y i öNeRiYoRuM... BeN aLDıM... 2 aDeT 12 cm FaNı Ve 1 aDeT 8 cm FaN MeVCuT... LCD ıSı GöSTeRGeLeRi... aYRıCa KeNDi üZeRiNDe 430 W VaR... YuRT DıŞıNDa BüYüK SeS Ve BaŞaRı GeTiRMiŞ BiR KaSa... aRaŞTıRMaDaN aLMaYıN... ( SaHTe 430W Lı SaTaNLaR VaR )
Bu kasa hakkındaki "Güç kaynağını kullanmayacaksanız fiyat/performans ürünü olmaktan çok uzak" yorumuna katılmıyorum. Diğer markaların benzer tasarımlarına bakarsanız güç kaynaksız olduğu halde feel'in 2-3 katı daha pahalı olduğunu görebilirsiniz. Soğutma başarımı olarak sonderece üstün bir kasa. Aynı şekilde Enermax Chakra kasa için yapılmış " - 250mm'lik fan'ı değiştirmek gerekirse hemen temin edilebilirmi? " yorumda yanlış. Fanlar kolay kolay arıza yapmadığı gibi 25cm lik fanlar hem aktardığı hava hemde azami derece sessiz oluşlarıyla diğer fanlara büyük fark atıyor. Şahsen 25cm bir yan fan bütün kasalara şart diye düşünüyorum. Okadar etkili üflüyorki anakart ve üzerindeki tüm bileşenlere tek bir fanla dışarıdan serin ve taze bir hava vermiş olıuorsunuz.
Şahsi fikrimdir. Malzeme kalitesi ve sahte etiketli güç kaynağı markanın (ne kadar marka olduğu da tartışılır) imajını hayli sarsıyor.
GT5
TA serisinin hepsi birbirine benzer. Bazılarında sadece görünüm farkı vardır. Güç kaynakları ve fanları farklılık gösterebilir. Asus TA serisinin tüm kasalarını tavsiye ederim.
Bu 3 kasaya baktım hoşuma gitti bunlardan birini tavsiye edermisiniz yada bu civarda daha iyi bir kasa? bulundugum biraz sıcak oldugundan dolayı sistemi iyi sogutucak bir kasa arıyorum.Şimdiden teşekkürler