bu ekran kartıyla birlikte bu kasa ve psu ok diyorsan hemen sipariş vereceğim, başka ekran kartı tavsiyen olursa onu değerlendircem veya psu yu değiştircem..
Sisteme şu haliyle güç kaynağı yeter, sessiz olduğunuda söylüyorlar, ama ileride fiyatları düşünce Quad serisi işlemcilerden almak istiyorum, 45 nm'lik Q9450 (95W) olabilir. şimdi bu işlemciye OC. de düşündüğümüzde bu güç kaynağı sorun çıkarır mı? çıkarırsa enaz kaç Wattlık güç kaynağı gerekir. benim için sessizlik ve fiyat önemli yani çok pahalı olmamalı.
tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar nzxt lexa blackline sayfasında özelliklerinde " 1.0mm Thick Steel chassis " yazıyor. Bu ayrıca ses düzeyinin dışarıya az verilmesini sağlıyor mu? nzxt lexa alüminyumda da aynı şey geçerli mi acaba?
pencereli bir kasa arıyorum lexa gibi güzel dizaynlı ancak kararsızım. aralarında kaldığım kasalar: Thermaltake Shark, Thermaltake Armor 8003BWS ve Nzxt Lexa veya Lexa Blackline. Gigabyte Aurora'yı ekleyecektim ama bir türlü ısınamadım görüntüsüne.
şimdi ben kendi fanlarımı kullanacam haftaya alacağım 2 tane 12cmlik en sessiz fanlardan alıcam ve ayrıca voltaj düşürücü alarak bu fanları düşük devirde kullanacam. sorun şu; yukarıda berlittiğim kasaların sesi dışarı verme düzeyi nedir?
--
şu anda LIAN-LI PC007 var ve hiç memnun değilim çok ses yapıyor. Özellikle arka fan baya bir ses çıkarıyor. Arkadakini iptal ettim öyle kullanıyorum. Yalıtım iyi değil... parçaların sessiz olmasına dikkat ederek aldım;
cpu fanı zerotherm cf900, ekran kartı palit 8800GT ve ayrıca psuda sessiz olan Epsilon 700W.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quentin86 -- 21 Nisan 2008; 19:11:58 >
yaz geldi malum sorunu yaşıyorum kasadan inanılmaz ses geliyor yanlarını söktüm ama yinede ses beni rahatsız ediyor ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum çok pahalı olmayan bir yöntem olursa sevinirim
evet inceledim çok güzel bir kasa ve sanırım armor 8003BWS'yi alacağım. Ayrıca kendim alacağım sessiz kasa fanlarıyla değiştirip fan kontrolcü alacağım.
ANAKART: ASUS P5KC INTEL P35 / ICH9 COMBO DDR3+DDR2 SOKET 775 RAM: KINGSTON 2GB 667MHZ DDR2 RAM KVR667D2N5/2G İŞLEMCİ: INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00GHz 6MB CACHE 1333MHZ LGA775 HARD DİSK: SAMSUNG 160GB 7200RPM 8MB SATA2 DISK EKRAN KARTI : SPARKLE NVIDIA 8800GT 512MB 256BIT DDR3 (DirectX 10) PCI-E x16 SLI CD ROM: PHILIPS SPD2514BM 20X SİYAH/KUTUSUZ SATA DVD YAZICI SES KARTI: CREATIVE SOUND BLASTER LIVE 24 Bit EAX 5.1 KART READER: Frisby 23.1 Dahili Kart Okuyucu Siyah
beyler ben bu sistemi toplamayı düşünüyorum ona uygun bi kasa söylermisiniz ama fiyat çok ucuk olmasın ve öğrenmek istediğim bişey var her kasa tipi her sisteme uyarmı ben alacağım kasaya kart reader monte edicem oda aklınızda olsun hepsine takabilirmiyim ve sizce bu sistem nasıl önerirmisiniz
sistemim Asus P5ND2-SLI anakart Sapphire hd3870 ekran kartı High power 500w psu Pentıum D 3.0ghz işlemci 4gb kingston 667 ddr2 ram 500gb samsung hd bu parçalardan ibarettir arkadaşlar bu sistem için midi tower kasa alıcam tavsiyeleriniz nelerdir?