Birde bu resimdeki kısımlardanda hava akımı alıyor doğal olarak, buralarda toz filtresi yok sanırsam doğrumudur ? Bu şekilde ise içeriye inanılmaz derecede toz birikir ve fanların önüne konan toz filtresininde bir anlamı kalmaz.
merak etmeyin themaltake yada diğer ünlü firmalar bir şekilde düşünüyorlar yada bir kompresör ile halledebilirsiniz tozları yaklaşık 30-40 ytl civarında fiyatları
...
YasiKa
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
28 Ocak 2008; 15:17:48
Ev ortamında kasa içi toz birikmiyor fazla belki ekran kartının arka yüzü toz kaplanabilir zamanla ancak kasanın ön fanında filtre olması lazım yanlış hatırlamıyorsam..
bilgilendirme için saolun... kasanın önü tamamen kapalı nerden alıyor bu havayı ya neyse, 8cm fan zaten ucuz bişiy deneyelim görelim... benim kasada fanın konulacağı yerden kablolar geçio engel olmuyor mu bunlar???
goxhell o aopen kasa önündeki delik bendede var oraya fan takamadım bende denemiştim reset ve açma kapama kabloları engelliyo bide hdd lambası falan var orda kasayı tasarlayanlar heralde ön tarafa gelince sıkılmış yetsin bukadar fan deliği demiş :P