Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: Kasa rehberi & Kullanıcı yorumları Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Umutcan

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 21:54:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba, ben de yeni sistemim için Lian-Li PC-007 veya Xclio A380 kasa almak istedim fakat
şu sıralar hiçbiryerde bulamıyorum bu modellerden. Son zamanlarda bu kasalardan alabilen olduysa
bana nereden satın aldıklarını yazabilirler mi ? Hiç bulamazsam raidmax smilodon almak zorunda kalacağım.

OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Ocak 2008; 23:25:33 

xclio yu bilmiyorum ama size lian li ayarlıyabilirim, pm den ulaşmanızı bekliyorum

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

mephistos34

7 Ocak 2008; 18:59:54 

bütün ustalara merhaba:
yeni toplayacağım sistem için kasa önerilerinizi almak isterim.

INTEL CPU E6750 C2D
ASUS P5K-SE P35 yada GIGABYTE-P35-S3 anakart
2 x KINGSTON DDR2 667 1 GB RAM
SAPPHIRE HD3850 256 MB/256 BIT EKRAN K.
SAMSUNG 200GB HD
SKYSTAR2 2.6D DİJİTAL UYDU KARTI

kasa için bütçem 60-80 $ + KDV ancak duruma göre şartları biraz zorlayabilirim:)

ayrıca sistem için de ekstra önerileriniz (özellikle arada kaldığım anakart konusunda) varsa memnun olurum..

OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ocak 2008; 20:38:10 

mephistos34
kasa olarak önerim 95 dolar civarındaki gigabyte gzx3

"Ben icap ettiği zaman en büyük hediyem olmak üzere, Türk Milletine canımı vereceğim."
M.K.ATATÜRK

yasinercu

7 Ocak 2008; 22:47:52 

bütün sistemi topladım fakat bir tek kasa kaldı

AMD 4800+
BIOSTAR TA690G
2 x KINGSTON DDR2 667 1 GB RAM
SEGATE 250GB HD x2

ekran kartı almıycam ayrı olarak onboard var.
fiyatı 100 ytl yi aşmıycak sessiz ve iyi soğutan bi kasa tavsiyesi bekliyorum:)

OErdem

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 1:54:42 

geleceğe dönük olarak tavsiyem gigabyte gzx3 dür, güç kaynağı kuvvetli olduğu için
ama o seçenekler arasında asus ta9a1 de olabilir

M.K.ATATÜRK

yasinercu

8 Ocak 2008; 14:25:39 

çok teşekkür ederim OErdem,şimdi bu iki kasa arasında baya fiyat farkı var.Bu fark watt tan mı kaynaklanıyor.İlerisi için dedin fakat oyunla falan çok işim olmadığından dolayı başka bir ekran kartı falan almayı düşünmüyorum.Eğer bu iki kasa arasında çok fark yoksa asus u mu tercih etmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinercu -- 8 Ocak 2008; 14:38:11 >

OErdem

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 14:53:34 

yasinercu
asusu tercih edebilirsiniz, ben ilerde ekran kartı eklemesi yaparsınız diye düşünmüştüm

M.K.ATATÜRK

yasinercu

9 Ocak 2008; 0:26:03 

Şimdi 2 tane harddisk kullanacağım için ve ilerde sağım solum belli olmaz belki bir ekran kartı alırım diye seçeneklerimi çoğalttım:)

1)TT Matrix (Yalnız bu başlığın ilk sayfasındaki üründen farklı görünümü)
http://www.sanalmarketim.com/urun/182a5ab7f3c364748c632e722c93fe17

2)Gigabyte gzx2 veya 3

3)Asus TA9A1

Bu 3 modelden birini alabilirim,buna ek olarak başka tavsiyelerinizde var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de biliyorum burası başlığı değil ama,60 dolarlık falanda bir ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinercu -- 9 Ocak 2008; 0:42:36 >

OErdem

Sisteme Gözat

9 Ocak 2008; 1:41:40 

yasinercu
kasa olarak gigabyte gzx3 derim

ekran kartı olarak 60 dolar civarında hd2400pro yada bulabilirseniz xt ama benim tavsiyem ikinci el almanız

M.K.ATATÜRK

aytuga

9 Ocak 2008; 14:31:38 

arkadaşlar yeni kasası çıkmış asusun yani öyle dediler, TA-D51 güzel kasa,TA-9A1 Den tek farkı üstte usb si olması,bide ön görünümü gerisi aynı peak 400w diğeri 350 yazıyor daha kuramadım şimdiden atayım dedim mesaj denedikten sonra paylaşırım deneyimlerimi, ...

Aytuğ Alataş, (Dell inspiron 6400,ati x1400, dual core 1.66 , 2 Gb Ram ) ( P-D 3.4 işlemci,Gigabyte i965 Anakart, 2 GB DDR-2 533,300 GB Sata,Foxconn kasa,Samsung DVD-RW,Sony HDSC-95 19"Monitör,8600GT Ek.Kartı) ( Sony Ericsson W810i) (Samsung 42"C91H Plazma)
Umutcan

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 18:46:06 

Arkadaşlar kasa olarak XCLIO Wind tunnel aldım. Çok yakında fotoğraflı bir inceleme yapmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutcan -- 10 Ocak 2008; 19:02:18 >

OErdem

Sisteme Gözat

10 Ocak 2008; 21:13:02