Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Kasa Tavsiyeleri & Kullanıcı yorumları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> Cevap: Kasa Tavsiyeleri & Kullanıcı yorumları Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ÖnceVatan

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 7:55:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Freemanaydin

TT Xaser mod€lini alacağınız fiyat nedir?
...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖnceVatan -- 21 Kasım 2007; 12:37:19 >

Freemanaydin

21 Kasım 2007; 14:43:57 

Aslında en ucuz modelini istiyorum

| |Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşçesine | |
ÖnceVatan

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 14:54:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Freemanaydin

Aslında en ucuz modelini istiyorum

Bütçe belirtirseniz tavsiye yapabilirim.

IceX

21 Kasım 2007; 15:15:49 

quote:

Peki Lian Li PC-007 fiyatı 170 YTL Kdv Dahil acaba bu fiyatı fazla aşmicak şekilde sınırı 200 YTL olarak belirliyelim daha iyi soğutmalı kasa varmıdır ?

Tt Big typhoon Lian Li ye sığarmı acaba baya büyük duruyo elimde ?

Yokmu bir cevap ? Sipariş vericemde

Yeni Pc Toplayinca Yazarim :)
ÖnceVatan

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 15:19:25 

IceX

Lian Li'nin

2x12cm

1x25cm fan desteği var. Soğutma konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Limiti 200YTL'nin biraz üstüne çıkartayım ve büyük bir kasa için yerim var diyorsan Stacker öneririm.

batuhantasli

21 Kasım 2007; 16:26:22 

quote:

Orjinalden alıntı: batuhantasli

Ben de yeni bir sistem topluyorum ve de sıra geldi kasa seçimine.Parçaları şimdiden belirliyorum fakat en az 1 ay sonra alacağımı da belirtmek istiyorum.Yani eğer yeni bir ürün çıkacaksa 1-2 ay içinde bildirirseniz sevinirim.Sistemim performans odaklı olacak ve de kesinlikle O/C yapacağım.Bu nedenle de kasa seçimi benim için önemli.Fiyatı çok da sorun değil, yeter ki O/C için iyi bir seçim olsun.Yani anlayacağınız O/C odaklı, dolayısıyla kasa içi hava akımının artı puan aldığı, mümkünse fanları (CPU, ekran kartı filan için değil, kasa için olanlardan bahsediyorum) ve fan kontrolcüsüyle birlikte gelen bir ürün önermenizi istiyorum.Ayrıca bir güç kaynağı alacağım için de içinde güç kaynağı barındırmaması daha iyi olur.Şimdiden teşekkür ederim.

Bana bir öneri yok mu ?

ÖnceVatan

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 17:02:04 

@batuhantasli

CoolerMaster Stacker Stc T01 soğutma olarak en uygun ürün görünüyor. ThermalTake Armor+ modeline de bakabilirsin ama Stacker fiyat ve soğutma olarak fazlası ile yeterli olacaktır.

Freemanaydin

21 Kasım 2007; 18:10:49 

Bütçe olarak en fazla 120 $ felan ayırabilirim.Aslında fiyat performans olarak ta düşünebilirim kasayı.Ee tabi bukadar fiyat olupta şık olmasıda önemli bir unsur :D

Freemanaydin

21 Kasım 2007; 19:41:03 

Aslında Kasamı Buldum NZXT GENZ-014 Apollo Çok harika bir kasa sanırım:birçok ödülü var.Ama siz yinede tavsiye verebilirsiniz :D

ÖnceVatan

Sisteme Gözat

21 Kasım 2007; 23:26:31 

quote:

Bütçe olarak en fazla 120 $ felan ayırabilirim.Aslında fiyat performans olarak ta düşünebilirim kasayı.Ee tabi bukadar fiyat olupta şık olmasıda önemli bir unsur :D

Lian Li Pc007 almalısınız

Freemanaydin

22 Kasım 2007; 1:15:06 

quote:

Orjinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

Lian Li Pc007 almalısınız

İlginiz için teşekkür ederim.Tavsiye ettiğiniz kasada çok güzel.İnşallah parayı denkleştirince sistemimi buna kurarım

talhagezer

23 Kasım 2007; 11:34:54 

Elinize sağlık kasalardan beğendiklerimi inceleyerek eksilerini ve artılarını görmek güzel oldu.

Aopen kasa kullanıcısıyım. AOPEN H600B-B28 elimdeki kasanın dizayn olarak aynısı göründü. Kasa geniş, malzemesi kaliteli duruyor. Ancak ilk karşılaştığım sorun kasanın ön yüzünde bulunan usb girişlerini gizleyen hareketli kapakta meydana geldi, yuvasından çıktı bir daha oturtamadım. Yan kapakta bulunan hava borusu direk işlemcinize gidiyor dolayısıyla toz çekiyor çok. işlemcimi 2 ayda bir kompresör ile temizlemek zorunda kaldım ama en sonunda bayan çorabı ile toz meselesini aştım :) Kasa yinede kaliteli bence.

T.G.
Sistem= Intel C2Duo E6750, 2.66GHZ // Gigabyte P35-DS3 1333FSB Anakart // Zotac 8800gt ekran kartı // Cooler Master-Centurion RC534 ATX Kasa (Silverstone 500w PSU) // Samsung 320gb Sata2 Harddisk // 2 GB ram(kingston) // Samsung Double Layer dvd-rw // Samsung 970p 19inch LCD monitor
OErdem

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Kasım 2007; 3:07:44