Şimdi Ara

Nokia'da önemli ayrılık: Juho Sarvikas görevi bıraktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nokia'da önemli ayrılık: Juho Sarvikas görevi bıraktı



    HMD Global, Nokia akıllı telefonların global pazarda yeniden canlanmasında kritik rol oynayan çok önemli bir figürü kaybetti. Şirketin baş ürün sorumlusu Juho Sarvikas, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Finlandiyalı şirketten ayrıldığını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi Pad 5 gecikecek: İşte yeni detaylar



    Deneyimli yönetici 15 yıldır Nokia ve HMD Global'de görev yapıyordu. 2020'nin Haziran ayı itibarıyla HMD Kuzey Amerika Başkan Yardımcısı olarak atandı. Daha önce Hong Kong'da yaşayan Sarvikas, Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı.






    Önümüzdeki ay üç yeni Nokia telefon geliyor



    Juho, mobil servis sağlayıcıları ve ekosistem ortaklarıyla ilişkiler kurmanın yanı sıra pazardaki Nokia ürün serisini genişletmekten de sorumluydu. Eski HMD Global yöneticisi şirketten ayrıldıktan sonra kariyerine nasıl bir yön vereceğini henüz açıklamadı.



    Juho Sarvikas'ın 8 Nisan 2021'de düzenlenecek etkinliğe katılıp katılmayacağı henüz bilinmiyor. HMD Global söz konusu tarihte kısıtlı bütçeye sahip kullanıcıları hedefleyen en az üç yeni Nokia akıllı telefon duyurmayı planlıyor.









  • HMD ile geri dönen Nokia ivmeyi devam ettiremedim ve şu an da gerçekten inovatif bir ürün ile çıkmadıkları müddetçe pazarda yer almaları mümkün değil. Halihazırda Xiaomi, Vivo, Oppo, Samsung gibi oyuncular varken Nokia yenilikçi bir ürün koyamadı.
  • nokia mı kaldı

  • Yenilikçi telefonlar göremedik, bu adamı biliyorum çok aktif bir adamdı fakat çıkardıları ürünler hep giriş seviyesi ve orta vasat neden böyle anlamsız belki de sürekli böyle modeller diye işi bıraktı, şirket yatırım aldı sağlam cihazlar üretmesi gerek ama piyasa çok güçlü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslında mobil sektör Çin'li cihazlar Samsung ve Apple arasında sıkıştı kaldı. Yenilik bekliyor insanlar doğal olarak.


    Ne olacağı da pek belli değil.

  • Yeni seri Nokia'ların ilkleri muhteşemdi. Nokia 5, 6, 8 Nokia özgünlüğünü/kalitesini dibine kadar yansıtan cihazlardı. Ardından .1 ile biten serilerde (7.1, 5.1 vs) Çinli rakipleri taklit etmeye başladı ve bu yüzden de başarılı olamadı

  • Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok Nokia

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.