Şimdi Ara

Spotify, web ve masaüstü uygulamalarını mobil ile benzer bir tasarımla güncelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spotify, web ve masaüstü uygulamalarını mobil ile benzer bir tasarımla güncelliyor



    Spotify, hem Mac hem de Windows için masaüstü uygulamasını ve web arayüzünü güncelledi. Spotify'ın güncellenmiş tasarımı, kullanıcı deneyimini basitleştirmeyi ve mobil, web ve masaüstü sürümleri arasındaki tutarsızlıkları gidermeyi amaçlıyor.



    Ayrıca Bkz.Opera'nın iOS uygulaması yeni bir ada ve daha sade görünümüne kavuşuyor



    Spotify'dan masaüstü ve web için güncellenmiş tasarım



    Spotify'a göre yeni tasarım ile uygulamayı farklı platformlarda kullanan kişiler, platformlar arası geçişte uyum problemi yaşamayacaklar.



    Spotify'dan yapılan açıklamada: "Aylarca testler ve araştırmalar yapıldı, kullanıcılarla konuşuldu ve geri bildirim alındı. Şimdi, dinleyicilerimizin Spotify'ı önümüzdeki yıllarda masaüstü uygulamamızda ve web oynatıcımızda kullanmaları için yeni, temiz bir tasarım, daha fazla kontrol ve harika bir yeni temel sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu yeniden tasarımla, modern ve ölçeklenebilir bir web oynatıcısının teknik fırsatını, uyumlu bir Spotify tasarımı ve masaüstü uygulamasında hepinizin beklediği özelliklerle birleştiriyoruz." ifadelerine yer verildi.



    Spotify, web ve masaüstü uygulamalarını mobil ile benzer bir tasarımla güncelliyor



    Güncelleme, çalma listelerini daha ayrıntılı hale getirmeyi kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, çalma listelerine açıklamalar yazabilecek ve görüntüler yükleyebilecek. Ayrıca parçaları mevcut çalma listelerine sürükleyip bırakabilecek ve daha kolay içerik eklemek için gömülü bir arama çubuğunu kullanabilecekler.



    Müziğe erişimi ve platformlar arası geçişi daha kolay hale getiren güncellenmiş tasarım kullanıcılara sunulmaya başlandı. Spotify, güncel tasarımın tüm kullanıcılara ulaşmasının biraz zaman alabileceğini belirtiyor.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/spotify_updates_its_desktop_app_to_look_more_like_the_mobile_version-news-48381.php







  • Yerinde karar. Masaüstü uygulaması rezaletti.

  • Daha interaktif olabilir, uygulamanin sosyal kismi cok zayif. Mobilde de arkadaslarinin ne dinledigini gorebilsen cok iyi olur.
  • Güzel duruyor. Şu anki hali kötü değil ancak kaba ve eski duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım hızlandırma özelliği ile ekran kartımın çalışmasını durdurmaya sebep veren bir uygulama kendisi. İyi bilmezdik.

  • Kötü olmuş. Eskisi daha iyiydi
  • Spotify'ın masaüstü uygulaması Electron benzeri bir altyapı kullanıyor, hatta daha da kötüsünü. Arkada ayrı bir Chromium altyapılı tarayıcı çalışıyor.

    Düzgünce uygulama yazmak yerine bu sistemde ısrar ettikleri sürece performansta çok bir gelişme beklemeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil in saniyesinde açılıp masa üstü nün görüntüsünün dakikalarca uzun sürmesi çok ilginç ve ben de sürekli oluyor bu olay...ve bu çözüm için sistem hızlandırmayı kapatmak gerekiyormuş ilginç bir şekilde!!??kapattım ama halen aynı sonuç alıyorum!?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.