Şimdi Ara

Xiaomi bu ayı rekor satışlarla kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi bu ayı rekor satışlarla kapattı



    Sadece kendi markasıyla girdiği akıllı telefon pazarında Xiaomi bugün 3 farklı koldan mücadele veriyor. Xiaomi, Redmi ve Poco markaları kendi alanlarında yüz güldürmeye devam ediyor. Bu ay 3 farklı rekor geldi.



    Redmi K40 rekor kırdı



    İlk müjdeli haber Redmi K40 serisinden geldi. 3 farklı versiyonu olan Redmi K40 serisinde Snapdragon 870/888 yonga seti, E4 AMOLED ekran, 48MP/64MP/108MP kamera, LPDDR5 RAM, hızlı şarj gibi detaylar yer alıyordu.



    Ayrıca Bkz.The Walking Dead yaratıcısı, Rick Grimes filminin diziden farklı olacağını söylüyor



    310$ başlangıç fiyatı olan Redmi K40 serisi sadece 23 günde Çin’de 1 milyon satışa imza attı. Yurt dışında farklı isimler altına girdiği için global çapta tam bir rakam mevcut değil ancak ülkede ilgi büyük.



    Diğer bir ilgi gören telefon Black Shark 4. Standart ve Pro versiyonlarla piyasaya çıkan oyuncu telefonu Black Shark 4 sadece 5 dakikada 30 milyon dolarlık satış yaptı. OnePlus 9 ise 50 dakikada 15 milyon dolarlık satış yapmıştı. Özellikle Huawei’nin geri planda kalması Xiaomi’nin işine geldi.



    Xiaomi bu ayı rekor satışlarla kapattı



    Hindistan’da yine üçüncü çevrim içi telefon markası olan Poco da M3 modeli ile sadece 45 günde 500 bin satış yaptı. İlk dalga satış 150 bini geçmişti. Telefon sadece Flipkart üzerinden satılmasına rağmen bu rakamlara ulaşabildi.



    Xiaomi hali hazırda Redmi K40 ve Black Shark 4 serisinin dağıtımına devam ediyor. Yeni Poco X3 Pro ve F3 telefonları da yarışa katılınca Xiaomi için Nisan ayı da rekorlarla geçecektir.



     




    Kaynak:https://www.gizchina.com/2021/03/26/redmi-k40-series-sells-over-1-million-units-in-23-days/







  • Cepteki spyware: şayomi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    Hep ABD'ye verme birazda Çinlilere ver

  • Abi spyware vs anlamam cok ozel kullanimin varsa apple ama devlet sırlarını telefonunda saklamiyorsan xiaomi alican, android abd ye veri iletecek donanim yazılım tarafı izinleride Çin e veri iletecek, 3ncu parti yazilimlar ise artik menşei neresiyse oraya iletecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 27 Mart 2021; 14:30:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana xiaomi bölümünden tam 4 ay uzaklastırma vermissiniz.. xiaomi cöptür spydır ajan telefondur dedigim icin.. aksini ispat edebilir misiniz? edemezsiniz..

  • El Fuego kullanıcısına yanıt
    olum salo salo konuşmayın spyware endişe edecek bir adamsan akıllı telefonun hiç bir modelini kullanma git 3319 kullan ayrıca o kadar önemli olsan burda olmazdın senin zottirik face hesabınımı alacaklar tüm firmalar bilgileri reklam amaçlı kullanıyor sen tutup root yapmadığın sürece yada custom rom yuklemedigin sürece ultra sonic bir durum yok daha geçen whatsapp bilgileri faceyle paylaştı orda iPhone yada Android ayrımı yapıldı mı? ilkokul seviyesi bilginle gelip yazı yazıyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar spy mpy desenizde adamların satış miktarını etkilemiyor, etkilemiyecekte boşuna kendini yoruyor burda firma için spy spy diyenler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 150 - 250 dolara satarsan millet bedava sirke baldan tatlıdır der alır.. yabancı ülkelerde cöp oldugu halde satması cok normal adam 2000 dolar maas alsa en kötü 250 dolar yani 250 liraya alıyor bana türkiye'de 250 liraya xiaomi telefon verseler gidip senede 4 defa alırım ama türkiye'de adam gibi markalarla farkı ücyüz dörtyüz tl.. türkiye'de daha düzgün spysız baska markalar varken ve fiyat farkı üc bes kurusken bu markayı almak son derece lüzumsuz..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Mart 2021; 20:10:45 >
  • Şu bilgilerim çalınıyor muhabbeti yapanlar hep cem yılmazı aklıma getiriyorlar
    Türkiye'de de rekorlar kırardı tabi ucuz telefonlara vergi düzenlemesiyle samsunglarla aynı fiyatlara fırladılar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

    Kısmen doğru maalesef MİUİ sisteminde takip eden uygulamalar var ancak bunları kaldırmak da imkansız değil. Şahsen ben root ile kullanıyorum o malum uygulamaları temizledim ve arayüz akıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.