|
BAFTA Oyun Ödülleri'nde 2020'nin En İyi Oyunu Ödülünü Hades Kazandı
-
-
Şaşırdım. Hak eden bir yapım ödül kazandı. İçinde SJW olmadığı halde.. Bu devride? Mucize gibi.. -
açık ara yılın oyunuydu zaten -
Oynadığım en iyi oyunlardan biriydi. Bitirene kadar başka hiçbir oyuna el sürmemiştim, o derece bağlamıştı.
Tebrikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lol. Tamam güzel oyunda abartmayın lan
-
Tlou 2 goty olsaydı, fanların hepsi şu anda şey derdi: nasıl da s...... oh yea. Yüzyılın oyunu diye yine sayfalarca methiyeler düzerdi. Bafta her zaman en mantıklı odülleri dağıtır. Baftada 2018 yılında God of War ödülleri süpürmüştü. O zaman Baftayı öven tipler, şu anda bu töreni eleştirir olmuş. Hades sonuna kadar haketti. Tlou 2 nin hikayesi tabiki kişiden kişiye değişir ama oynayan kişilerin yarsından fazlası hikayeyi beğenmiyorsa bu iste bi sorun vardır. Neyseki Naughty Dog yine sanat eseri niteliğinde olan bir oyun yaptı da hikayenin çirkinliğini az da olsa kapattı. Naughty Dog kutlasamda , Neili kınıyorum. Tlou 2 ki mevcut hikayeyi hic degiştirmeden çok daha az tartışma çıkaracak bir oyun yapabilirdi. Ama egosundan ötürü hikayenin bazı noktalarında öyle irite edici seyler yaptıki, bende dahil bir çok insan oyundan soğudu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko9 -- 26 Mart 2021; 2:43:3 >
Bafta kategorileri ile dahi farklı bir ödül etkinliği. Ödül verilen oyunların hepsi kaliteli oyunlar, verilen ödüllerde dikkatimi çekmeyen oyunlar da var. Bunları da takip listesine alıp, oynamakta fayda var.
Şu Hades'in Switch fiyatı hala çok yüksek, uygun bir fiyata indiğinde alıp, oynamayı çok istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 26 Mart 2021; 8:11:20 >
Hades müthiş bir oyun. Hak ettiği değeri bulmuş sonunda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X